שרשרו שאלות לצ'ט עם קרן

BLACKit

New member
טוב אני אוספת שאלות לאט לאט..

לאיזה זמרים הכי מעניין אותך לכתוב? לאו דווקא מהארץ.. איזה יוצרים את הכי אוהבת? מה התחביבים שלך? חוץ ממוזיקה כמובן XD

BLACKit

New member
אוקי חשבתי על עוד כמה[:

האם את רוצה בעתיד להלחין גם טקסטים של כותבים אחרים, כמו שעשית עם יותר מדי? או להפך.. לכתוב טקסטים ושמישהו אחר ילחין? או לשיר שיר שהוא בכלל לא שלך? טוב. שאלה קשה ומסקרנת חח.. יש לך מושג למה הראל סקעת לא הודה לך ברשימת תודות באלבום שלו? כל הטקסטים שלך נוגעים לחוויות מהחיים שלך, או שיש חלק שהם ממש דמיוניים ואין להם קשר למציאות? אביתר ילד או שהוא בן 80 עכשיו?! שאלה הרת גורל בהחלט.. מה קרה לסוני אצל שוני? למה הוא לא נכנס לאלבום בסופו של דבר? זה שיר כל כך חמוד! מכירה את איימי לי? הסולנית של אוונסנס? אם כן [מניחה שלא, אבל בכ"ז]- מה את חושבת עליה? מה השיר [לא שלך] שהכי מרגש אותך?

polo03

New member
השאלה שלי :

קרן היקרה, יום רביעי בצהריים זה ממש תקוע
אכפת לך לדחות את הצ'ט לכל יום אחר בשעות הערב, כשאני בבית/מול מחשב? רוב תודות,
הדר

I מ י ר ב I

New member
גם לקרן יש עיסוקים...

תאמיני שתפוז עשה את מירב המאמצים לבחור יום ושעה נוחה. תודה לקרן שפינתה בשבילנו זמן!!!

שאלות!

על מה "אם אלה החיים" מדבר? ומי זאת ש"גדולה עליי עלינו"? תודה מראש זה משגע אותי

כמה שאלות ..

1 .עם מי הכי היית רוצה לשיר דואט ? 2. מאיזה מוזיקה את מושפעת? 3.מאיזה זמרים את מושפעת?(נורא אוהבת הכוונה חח) 4.איזה מן תלמידה היית?
5. באמת טיגנת את הדגים שלך?! חחחחחחחחחחחח אם יהיו עוד אני ארשום ..חח

Drorrrrrr

New member
היי קרן

מה שלומך? קודם כל, אני אתחיל ואציין את העובדה שאני מעריך מאוד את פועלך המוזיקלי. שמעתי כמה שירים שלך שכתבת לאחרים, מהאלבום החדש ואף צפיתי במחזה "הלהקה", שבו את כאמור משחקת. את כותבת שירים מורכבים, מבחינה מוזיקלית, הכוונה. בדר"כ יש פחות התחברות לשירים שמורכבים מוזיקלית, מכיוון שהם בדר"כ קצת פחות קליטים, הם יותר פונים לאנשים שמבינים קצת יותר במוזיקה. לא מפחיד אותך שיכול להיות שקהל נרתע ממך בגלל המורכבות? מעריך, דרור:).

../images/Emo204.gifשאלות

קודם כל, רציתי להגיד שאני 'שכנה' שלך מיבנאל, וממש כיף לגלות שיצא מפה כשרון כזה.
את יוצרת נפלאה, אם זה מבחינת כתיבה והלחנה ואם זה מבחינת שירה. והשאלות... - אילו אלבומים נחרשים אצלך במערכת [או בנגן MP3..] כרגע? - ממה את נהנית יותר: כתיבה או שירה? - מה התגובה הכי מרגשת שקיבלת למוזיקה שלך? - עם אילו אומנים היית רוצה לשיר דואט?

ועוד כמה...

שאלון יאיר-לפיד שכזה
- נשאר לך שבוע לחיות, מה את חייבת להספיק לעשות? - מתי בכית בפעם האחרונה? - מתי צחקת עד דמעות בפעם האחרונה? מה את עושה כשאת עצבנית? - מה את עושה כשאת שמחה? - את טיפוס של בוקר או של לילה? - מהו זכרון הילדות הכי חזק שלך? - אם היית חיה איזה חיה היית? - מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו אצל גבר? - מה מפחיד אותך? - מה משמח אותך? - מה את אוהבת בישראל? - מה את לא אוהבת בישראל? - מה הסרט האחרון שראית? - מה השיר האחרון ששמעת? - מי הבן אדם המשמעותי בחייך האחרון שפגשת לאחרונה? - למי את מתגעגעת? - אם היית יכולה לצאת לארוחת ערב עם "סלב" שאת לא מכירה מי היית בוחרת? - איזה דמות היסטורית היית רוצה לשאול שאלה כלשהי? מה היית שואלת? - מי הכי השפיע עליך?

hilali1

New member
../images/Emo79.gif שאלה אחת בינתיים...

(אני כותבת כדי לא לשכוח) אמרת בראיון בידיעות שאת לא אוהבת את זה שאנשים בוחרים ב"ואת" וב"לשם" כשירי חתונה. אני חושבים שדווקא הלחנים כן מתאימים. ולכן אנשים אולי לא מקשיבים למילים. בכלל הלחנים שלך מאוד מיוחדים. השילוב של כלי מיתר וכו. רציתי לשאול אם את חושבת לשלב בעתיד באלבום שלך רצועה אינסטרומנטלית. רק מוזיקה בלי מילים
והנה בינתיים נזכרתי בעוד שאלה- התחלת להופיע הרבה לפני שהאלבום יצא. את חושבת שהאלבום היה נראה אחרת אם קודם היה יוצא אלבום ורק אחרי כן היית מופיעה
במה הוא היה שונה
למה היה חשוב לך קודם כל לקבל "הכרה" מהקהל
ואחרונה.. אני מקווה
מה לדעתך לגבי שימוש בשירים כרינגטונים, צלילי המתנה, שידור הופעות בדור השלישי
זהו. תודה רבה ובהצלחה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאו לחילופין..../images/Emo15.gif

א-קפלה - שיר ללא מוזיקה אם זה מתאים לשיר ומבצעים את זה כמו שצריך זה יוצא מאוד מאוד מאוד חזק (זה לא חייב להיות כל השיר)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifיייאאאאווו ../images/Emo15.gif

איזה מדהים זה יכול לצאת

hilali1

New member
במחשבה שניה.. א-קפלה זה שיר ללא

ליווי. נדמה לי. לא.. מישהו מבין בזה ויכול להגיד.. אהמ אהמ טליהיא

למעלה