שרשרו שאלות לצ'ט עם קרן

erannnnnn

New member
שאלות חשובות לקרן

1. אשמח שתספרי קצת על הדרך שלך להגיע לאיפה שאת היום. עד כמה היה קשה להגיע ולהשיג את ההערכה שיש כרגע סביבך? 2. איך היו הלימודים בבית הספר רימון? האם חשוב שם לסיים כבוגר רימון עם תעודה על מנת להצליח במוסיקה הישראלית ? מה הטיפים שאת יכולה להציע לאנשים שלומדים שם כיום? האם ההתחברויות שנוצרות עם האנשים - הם אלה שחשובות יותר משיעורי התיאוריה בבית הספר? 3. מתוך מחזור שלם של אנשים איך בכל זאת אפשר לצאת לאויר העולם במוסיקה הקלה,הישראלית? למי פונים? מה את יכולה לייעץ ? 4. האם הרגשת תחרותיות ברימון שהושפעת ממנה? או שקיבלת יחס חם ואוהב מהאנשים שרק איפשרו לך ליצור ולתת עוד מעצמך בזמן הלימודים. בגדול - מה סוד הקסם שלך?

קרן,

לאיזה שיר באלבום את הכי מתחברת
איזה שיר את הכי אוהבת לבצע בהופעות
עם איזה אמן <מהארץ או מחו"ל> הכי תרצי לעשות דואט
יש לך מודל לחיקוי
אם כן, מי
המון המון בהצלחה בהמשך
ב-
ענקית, צליל
.

עדי C

New member
שאלות../images/Emo203.gif

את כותבת גם באנגלית? היית רוצה לכתוב מחזה/מחזמר/תסריט? מתי ואיך התחיל אוסף הצפרדעים?

ady18

Well-known member
עוד שאלה

איך זה היה לעבוד עם שירי והראל זה היה חיבור טוב בינכם ואם תמשיכי את זה ?

eliezer 6

New member
לקרן פלס!!!!!!!

האם זה נכון שתשתתפי באלבום הבא של שרית חדד????

groovachick

New member
קרן...

אני מאוד מאוד מעריכה אותך, כיוצרת, כזרמרת וכשחקנית. שמעתי את השירים שלך, בעיקר ברדיו, ראיתי אותך במחזמר המדהים "הלהקה" וראיתי סרטונים שלך בכל מיני מקומות באינטרנט.. יש לי כמה שאלות: 1. במחזמר "הלהקה", השיער שלך זה פאה? הוא לא דומה לעצמו.. חח 2. על מי נכתב השיר איתי? [לא גלשתי בימיו הראשונים של הפורום לכן אני לא כל כך יודעת] 3. מה את יותר אוהבת- לנגן\לכתוב\להלחין\לשיר\לשחק? תודה מראש, אוהבת מאוד, תמר

lobodek

New member
בשאלה השלישית שלך...

שכחת להוסיף - ללמד פיתוח קול (כי מנסיון אני יודעת שהיא עושה את זה טוב מאוד...=])

דנדוש 93

New member
לקרן...

קודם כל את מוכשרת מאוד. את שרה יפה. כותבת יפה. שחקנית מעולה. טוב אז זאת שאלה קצת שונה מהאחרות...רציתי לשאול אותך מה דעתך על השיר שכתבתי (אין לו שם): פרפרים עפים מעליי ומעל הדשא הרך ואני עוד מחכה לך. מאותם הימים שנפגשנו ומאותם הימים שאהבנו ועוד לא חזרת. דמעות צפות בעיניי ונעלמת סיבת חיי. הפרפרים הפחו יתושים והדשא הפך לאבנים. כך חיי עוברים מבלי שאנשים אותי רואים. (טוב זהו...מה דעתך על השיר?)

I מ י ר ב I

New member
היי קרן...

מה שלומך? 1.איזו רכילות הכי מרושעת כתבו עליך? האם את נעלבת מזה בכלל? ממה הכי נעלבת? 2.איזו מתנה או מחווה שמעריצים עשו לך הכי היה הכי מיוחד? תודה רבה!!!

ady18

Well-known member
עוד שאלה

איזה קטע מביך קרה לך בהצגה\בהצגה?

lobodek

New member
היי קרן

קודם כל את מכירה אותי! לימדת אותי בתאטרון אורנה פורת פיתוח קול (אני שיר). שתדעי לך שאת המורה שהכי אהבתי. את מוכשרת מאוד ולימדת אותי המון. אני ראיתי את התהליך שעברת כשהתחלת מלכתוב את "נובמבר" למירי מסיקה, וכתבת שירים גם לעצמך, השמעת לנו בשיעור כמה צלילים מהשירים שלך. השאלה שלי היא בעצם איך זה קרה - מתי ואיך החלטת שאת רוצה להוציא את עצמך החוצה ולהיות גם זאת שמבצעת ומופיעה ולא רק הדמות שמאחורי? אוהבת אותךך, שיר =]=]

lobodek

New member
ושכחתי להוסיף...

שאני ממש ממש שמחה בשבילך ושמגיע לך בהחלט כל מה שאת עוברת עכשיו. את אחד היוצרים והמבצעים הטובים ביותר בארץ לדעתי ואת מוכשרת בטירוף ואני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם!!!!!!!!!! =]=]=]=]

שאלונת

אומרים שהשירים הכי טובים יוצאים ברגעים של דיכאון ושל עצב... כאב מצמיח יצירה.. זה נכון גם לגבייך? יש מצבי רוח שמשפיעים עלייך לכתיבת שירים?

שאלות:

1) האם את חושבת שזו דרך טובה להכנס למדיה דרך הלחנה ליוצרים אחרים? האם יש ברירה אחרת כיום? איך היית מציעה ליוצר צעיר ולא מוכר להתברג פנימה? 2) באיזה גיל כתבת את שירך הראשון? 3)פעם קרה לך שהמילים והלחן יצאו פשוט ביחד ולא הלחנת את הטקסט? 4) האם היו רגעי שבירה לפני שפרצת לשוק שחשבת "זהו לא יילך לי וכו'"? תודה, חבקוק הנביא.

למעלה