על מי היא כתבה את השיר "איתי"? האם באמת היה לה קשר עם אדם כזה? מה השאיפה הכי גדולה שלה ואיך היא הרגישה כשמירי מסקיקה פרצה לתודעה בזכות השירים שקרן כתבה לה, בעוד קרן עצמה נשארה מאחורי הקלעים?
האם קרה פעם שכתבת שיר ונתנו לו לחן שונה ממה שאת נתנת לו? אם כן, איך ההרגשה? האם קרה פעם שכתבת שיר על השראה שבאה אלייך משיר של מישהו אחר? קרה פעם שהרגשת ששיר נתן לך תחושה של "מישהו משגיח למעלה"? ובכלל מה דעתך לגבי אלוקים או כוח עליון? מאיזה גיל התחלת לכתוב? האם לדעתך יש גיל לכתיבה רצינית?
כל אומן צעיר מתחיל ממקום מאוד אמיתי. השאלה שלי אלייך היא: את לא חוששת ממיסחור שיכול במקום מסוים להרוס את האומנות ובאה מהאמת שלך ? כמאזין מהצד וכאחד שבעצמו עוסק במוסיקה (אולי בעתיד אנסה גם לצאת לאור..) אני מבחין במגמה אצל אומנים מוכשרים שפשוט מכתיבים להם את הקצב עד שבשלב מסויים הם מאבדים את עצמם והופכים לעוד אומנים שהתרבות/ תקשורת מכתיבה. את לא חוששת ממהלך כזה במהלך הקריירה ?
בכל מקרה, אני מאחל לכישרון האדיר הזו שתצליח ושתפתיע אותנו. מי ייתן ותעבוד ביחד עם דין דין אביב ואפרת גוש. עוד שתי כשרונות מדהימות. קרן היקרה, תודה לך על הכשרון שלך. שרון דרורי