../images/Emo59.gif יום רביעי ../images/Emo99.gif
וואו, היום הכי טוב שהיה לי אחרי הרבה זמן
. היום בבוקר קמתי לבוקר מלא שמש וציפורים צייצו בחלון [יה רייט
מתחשק לי לפעמים לירות בהן
]. חחח... בכל מקרה קמתי בבוקר ע"י אבא שהיום [תודה לאל
] לא תקע בשופר כדי להעיר אותי [אבא שלי הולך לתקוע בשופר בראש השנה אז יש דבר כזה שנקרא אצלו 'אימון בוקר'
זה משהו נורא הוא העיר אותי כבר שלושה פעמים עם הדבר הזה!#@$%^
] טוב, אז הספקתי לשתות את הקפה של הבוקר [כדי לא להתמוטט, מכורה לקפה, אני מודה
] והתארגנתי לי [אפילו הספקתי להתאפר טיפה ~עפרון וכאלה~ דבר שלא קורה הרבה בגלל שהשנה בטלו לנו את ההסעות
] . ואז יצאתי לי בשבע ועשרה מהבית והאוטבוס הראשון הגיע די מהר [מה שלא קורה בד"כ
] וזה היה ממש ממש כייפי, וכל הדרך ישבתי לי עם פראנקי האמפי החמודי שלי וחפרתי על השירים החדשים של מק' [
] וזה היה כל כך כיייייף!#@$# פעם ראשונה שאשכרה נהינתי לנסוע באוטבוס בבוקר, זה היה כייפי
. נמנמ.. טוב ואז היה משהו שקצת הרס את האווירה, ראינו את האוטובוס שלנו בורח לנו
[וכשאני אומרת ראינו אני מתכוונת אני והילדה שאני נוסעת איתה]. אחרי שחיכינו וחיכינו לאוטבוס שיגיע, הוא הגיע
אז עלינו עליו ואז נעמדתי בדיוק מול משהו ממש ממש חתיך
, וכל הדרך ניסיתי למנוע מעצמי לבהות בו XD. כשהגענו סוף סוף לאולפנא המורה ויתרה לי על פתק איחור והייתי מאושרת [כי אחרי הכול הם נכנסים לתיק האישי
]. בשיעור השני היה לנו שיעור התעמלות והמורה החליטה שאנחנו בהולידי אין או משהו כי היא שמה לנו מוזיקה כזאת של בתי מלון איילתיים והיא עשתה לנו תרגילי התעמלות עם משקולות של קילו!#@#$%^& אוקי?!?#@#?$ זה קילוווו!@$%$^ הלו? אני כמעט מתתי וכל פעם שהזזנו את הידיים מצד לצד אני נטתי לצד של המשוקולות ודפקתי לעצמי משקולת בראש
[של הכיתה צחקה עליי וזה היה ממש מביך
] וכשהשיעור הסתיים לא יכלתי להרגיש את הידיים ואמרתי את זה למורה שלי והיא כולה כזה: "אנחנו צריכים לחזק לך את המרגרינות בידיים" האאאא?@#?@?$%?
, לא תודה, טוב לי עם המרגרינות שלי
. אחר כך היה שיעור אנגלית ולמדנו את השיר "you got a freind" והמורה חילקה לנו דף שהיה צריך להשלים בו את המילים של השיר יחד עם השיר ואני סיימתי אותו לפני שהתחיל השיר LOL וזה היה ממש ממש כייףףף!!@$%^&. טוב, שאר השיעורים לא היו כל כך מעניינים אז נדלג ישר לקטע הכייפי
. לפני חודש הזמנתי את ספרי "twilight" בספריה ומאז אני פוקדת את הספריה כל יום כדי לבדוק אם הם הגיעו [מסכנה הספרנית ממש שגעתי אותה, אבל היא כזאת נושית
] והיום הלכתי והייתי בטוחה שגם היום לא יהיה את הספרים ואני נכנסת לספריה והספרנית כולה מחייכת אליי ואני שואלת לי בפסימיות מוחלטת [אחרי הנסיונות הקודמים
] "הספרים של twilight הגיעו?" והיא כולה כזה מחייכת אליי ומהנהנת בראש, ואז היא לקחה ביד שקית של סטימצקי והתחילה להוציא את הספרים ואני כולליייי מתלהבת, ואז היא אמרה לי "את רואה שמשתלם לחכות?" ואני כולי בהתלהבות מהנהנת בראש [עוד שניה בספרייה והייתי בוכה מרוב אושר LOL], אז חזרתי הביתה וסיימתי את השיעורים שנתנו לנו באנגלית על יו גוט אה פיירנד
, והלכתי לסבתא לראות פטיטו [פאטתי אני יודעת |חבול] וווווווווואווו!#@#$% מה עובר על הפטיטו הזאת??? גם כשהיא יפה היא מכוערת!!! ומה היא מנשקת את הקוף הזה בסוף??? הרוח של אנטונלה היא רוח מופרעת
אני הייתי מעיפה לילדה הזאת 2 כאפות שהיו מעיפות לה את הראש!!!!
. אמממ... אני חושבת שבזה מסתיים היום המעולה שהיה לי היום, אז לפני שאני אלך לי לקרוא על אודות אדוארד בלה וג'ייקוב אני אענה על השאלה היומית; ותשובתי היא:
אין לי מושג בחיים לא שחקתי באף אחד מהמשחקים האלה [אני יודעת, אני יודעת ילדות עשוקה, אבל אני ממש לא נמשכת למשחקים כאלה
]. נמנמ... אני חושבת שזהו, שיהיה לכולכן יום מוווושלם [מחר והיום
], אוהה ד"א זאת אני בתמונה אם הספר הראשון של twilight בעברית [שאותו כבר רחשתי, כמובן
] ביום שקניתי אותו, LOL . האב פאן