מועדון הספר הטוב

../images/Emo41.gifאפשר להוסיף ספר לרשימה?../images/Emo41.gif

ממליצה להוסיף לרשימה את שבועת רחל- אני בטוחה שכולן יהנו ממנו.

sugerbabe1

New member
../images/Emo63.gifחובה "עורבים" של אבירמה גולן

כמה תיכננתי להתשתף בדיון הזה פשוט היתה לי רשימת ספרים מוזמנת מספריה כך שלא רציתי לפספס. בסוף מסתבר שספר הוא לא כזה שוס גדול, אז אוותר על קריאתו. אבל יש כמה ספרים שכן כדאי להתייחס ולדון בהם ואחד מהם זה מספר למעלה שהשאיר אותי באמת נפעמת ...ועל השאר כבר נדון.

מאז

New member
האם בכל ההדעות יש ספויילרים?

כי אני עדיין לא הספקתי לקרוא את הספר (יש לי תרוץ טוב המורה, ילדתי...) והייתי רוצה לקרוא הודעות בלי ספויילרים. אולי תסמנו?

Arfilit

New member
חוששני שכל הדיון הוא ספויילר -

משום שקריאת ביקורות לפני קריאת הספר - במיוחד ביקורות שהן חלק מדיון על הספר - שאז מדובר בביקורות מנומקות - עלולות גם לגלות דברםים על הספר וגם ליצור דעה קדומה- שלפחות מבחינתי - מקלקלת את חווית הקריאה - גם אם היא טובה וגם היא רעה. וחוץ מזה - כמובן מזל טוב מותק!!!

עמית@

New member
אין לי זמן, אני גרועה ובושה ונכלמת

אפשר יהיה להצטרף לדיון המעמיק בעוד כמה ימים?

ספר טיסה קליל כנוצה../images/Emo160.gif

נהניתי לקרוא, דרך כתיבה מקורית, אבל כמו קודמותיי - הדמויות שטוחות להחריד, הרבה גורמים לא הסתדרו כל כך זה עם זה (דוגמא: משפחתו של יותם בישוב המאוד הומוגני), בקיצור - נחמד לערבי הקיץ או כספר טיסה, שכלום לא נשאר ממנו בשניה שהגעת לסופו.

לא קראתי כי לא השגתי את הספר

אבל גם במהלך החודש האחרון התגובות שלכן לא עשו לי חשק לקרוא אותו, לא כל שכן עכשיו.... מאחלת לאשכול נבו שלא יקרא את השרשור

Arfilit

New member
וחברה שלי -

שעוסקת בתרגום ובספרות, אמרה: "מאוד מרגישים שזה ספר ראשו שלו."

yaelia

New member
דווקא ספר שלישי שלו

לא קראתי את הקודמים ולא אמהר לעשות זאת.

Arfilit

New member
באמת?!?!?!

הייתי משוכנעת בשכנוע פנימי עמוק (עוד לפני שהיא אמרה) שזה ספר ביכורים. לא יודעת למה.

yaelia

New member
אולי כי אכן כה חובבני ושטוח

אנחנו יורדות עליו חופשי.. פתאום לא נעים לי. מצד שני אולי השטיחות הזאת עשתה אותו כזה רב מכר היסטרי.

nubi

New member
ספר נחמד

העביר לי את הזמן ברכבת. מישהי אמרה כאן שחסר בשר, ואני מוסיפה שחסרים גם קצת תבלינים.

hagaram

New member
../images/Emo26.gif אז למי עוברת השרביט לבחירת

הספר הבא????

neta2

New member
האפיפיורית יוהנה"../images/Emo13.gif או "עין החתול"

פשוט את עין החתול קשה להשיג, אך אני מוכנה לתת את העוץק שלי לכל מי שרוצה. בכלל, זהו ספר נפלא. אני בטוחה שכל אחת ואחת תהנה ממנו. אגב, נכתב בידי מרגרט אטווד שכתבה גם את "מעשה שפחה" הנפלא.

lulyK

New member
אז למה לא "מעשה השפחה" ?

את "עין החתול" לא כ"כ אהבתי, אבל לא אכפת לי לנסות שוב (אם אני לא טועה יש לי אותו בבית אפילו).

למעלה