נחשו מי בא לסעוד

pini-pee

New member
שאלו את טרי בנושא הפטריארך

והוא טען שזה לא שום פטיראך מסויים, הוא התנער מאחריות
לצערי כבר הרבה זמן לא קראתי את האור המופלא כי השאלתי אותו למישהו שמעולם לא החזיר לי... כן כן, יש כאן מישהי שתציין שעשיתי לה את זה בעצמי עם ספר אחר אבל... כאילו... היא קנתה אחר... אני זוכר שנהניתי ממנו יותר, נראה לי... כל מה שאני זוכר זה את אנשי הסוסים, הדרואידים והבת המשוגעת של מוות, שמתבררת כהרבה יותר נורמלית בתרועת מוות

Athaclena

New member
המ, המ, לא אמרתי כלום...

אבל אתה איבדת את הספר, זה לא שגנבת לי אותו. ובסוף הכל בא על מקומו בשלום

ויימס

New member
חשבתי שתשנא את אור מופלא.

בגלל שהוא כל כך דומה לצבע הכשף בעניינים מסויימים. ומה אתה חושב על Lords & Ladies ומכשפות בחו"ל? הייתה לי תיאוריה שהספרים הכי פחות אהובים עליך יהיו צבע הכשף ואור מופלא, ואז הספרים האהובים עליך יהיו Lords & Ladies ומכשפות בחו"ל, בדיוק ההיפך ממני. אני זוכרת שהם נוחתים על סלע שאיזה דרואיד מטיס והוא מסביר להם על המחשב שלהם שמורכב מסלעים וסופר את הימים בשנה וחוזה את מזג האויר, ואז זוגפרח מסביר לו על האלמנך שלו, וסתמרוח אומר לו, "אתה יודע מה זה הלם תרבות? זה מה שקורה לאנשים שמבלים שנים בלהטיס סלעים, ואז פתאום בא מישהו עם ספר קטן וחמוד שאומר דברים כמו- Early to Rise, early to bed, makes a man healthy wealthy and dead ואתה יודע מה הדבר החשוב ביותר בנוגע להלם תרבות??? לא גורמים אותו לאדם שמטיס סלע במשקל מאות קילוגרמים!!!" קטע מיתולוגי. היה גם את הקטע שסתמרוח נוחת על עץ מדבר ביער האצבע-שלך-טיפש-שכמוך... ובשלב מסויים הוא אומר, "רק מטורפים מדברים עם עצים. אני לא מטורף. מסקנה- עצים לא מדברים. שלום." ומתעלם ממנו. אוי, איזה ספר... איזבל אכן מטורפת עד מאוד באור מופלא. טוב, אפשר להבין אותה, לא?

Gallean

New member
תגובה

יש לי אותו בבית ברוסית הוא ממש שווה במיוחד בתרגום לרוסית עשו שם משחקי מילים ממש טובים זה על כהן הברברי בעיקר כך שזה לא מהמכשפות

ויימס

New member
הוא תורגם לרוסית אבל בעברית הם

הגיעו רק למכשפות בחו"ל??? עצווווב... אז אתה יכול לקרוא בשפת האם ואנחנו חייבים לקרוא באנגלית, הא??? וגם את שלך מתרגמים כמו שצריך!!!
יופי, יופי, תתלהב עוד קצת!!! סתם...
וזה לא על כוהן בעיקר! כפי שבטח הבנת מכל השירשור הזה, זה על סתמרוח בעיקר! המכשף החמוד שלי!
סתמרוח= דמות ראשית, כוהן= דמות משנית!

The Mad Hatter

New member
אוי,

עכשיו נזכרתי שהמורה שלי לפסנתר ראתה שאני קוראת ספרים של טר פראצ'ט ואמרה לי שהיא מאד אוהבת אותו ושהיא אהבה את התרגום של "מכשפות בחו"ל" לרוסית די הרבה זמן לפני שהוא יצא בעברית (אני חושבת). המ. בכל מקרה, זה היה משעשע, בזמנו.

Athaclena

New member
אז תלמדי רוסית ../images/Emo8.gif

סתם, ניסיתי וזה קשה. קל ללמוד לקרוא פונטית אבל עדיף לך לשפר אנגלית מאשר לנסות רוסית (לא שהיית מנסה...) אני לא מבינה מה את רואה בסתמרוח. מוות הרבה יותר שווה וחמוד!

The Mad Hatter

New member
ויימס!

אם כבר מדברים על דמויות זכריות ראשיות שוות וחמודות, אבל רק בגסה השתויה והאומללה שלו, כלומר ב"שומרים שומרים" אח"כ הוא רק אומלל. בעצם, גם אז הוא שתוי, אבל זה פשוט לא אותו הדבר. ואם לא ויימס, אז וטינארי, בהחלט. או כל אחד מגלדת המתנקשים....>_<

Athaclena

New member
Teppic? לדוגמא...

לא מסכימה ויימס תמיד חמוד... ודטריטוס מאז שהוא במשמר גם חמוד. וטינרי לא חמוד, הוא קטלני! אדיר ומעולה וקטלני, אבל לא חמוד! ואפרופו אנשים חמודים - עם מי הייתם רוצים לצאת/להתחתן/מושג אחר קשור? מתוך כל הDISCWORLD? נראה לי שהייתי הולכת על גזר - גם חמוד, גם גבוה, חזק, שרירי, גם מסתדר עם כ-ו-ל-ם... וגם ישר בצורה פתולוגית, לא מסוגל לשקר. מתאים לי...
ואם לא הוא אז מורט אולי. איש די נורמלי בעולם מלא במטורפים.

ויימס

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד...

!!!Rincewind!!! Rincewind וגם ויימס כמובן. גם מוות חמוד. כולם חמודים. אבל סתמרוח הכי. אני מעריצה את היכולת שלו (במיוחד בספרים הראשונים) להגיב בציניות בלתי נלאית לא משנה על איזה משפט או באיזה מצב.

Athaclena

New member
ציניות זה טוב. אני אוהבת ציניות.

אבל אני חייבת להודות שזה לא הדבר הראשון שאני מחפשת בבן-זוג אפשרי... זה בונוס נעים אולי אבל אין לי בעיה להשאיר את הציניות לידידים שלי (שרובם נחמדים מכדי להיות ציניים) או לויימס ודמויות אחרות.

Athaclena

New member
'שמעו, אנשים

נורא נחמד לראות כאן יותר מהודעה אחת ביום, אבל מה עם שירשור הבוק ריפורטים העצוב ששוכן במורד הדף? אתם מפנים לו את הגב והוא גוסס לאיטו כי אף אחד לא אוהב אותו... נו מסכני, תעשו לו טובה, תקראו, תכתבו. יחד נקים אותו לתחיה!

l o r e

New member
אף פעם לא הגשתי בוק ריפורט

אז אין לי ממש מה לתרום לצערי הרב.

Athaclena

New member
אתה יכול לקרוא ולהגיד מה דעתך...

ובקשר לשני שלי, אם אתה מסכים עם זה. ומזת'אומרת לא הגשת? אי פעם? לא עשית? לא עברת בגרות? לא למדת אנגלית? לא למדת בארץ? ממש מוזר...

ויימס

New member
לפעמים אני מרגישה כמו המורה שלי

למתמטיקה. תרגום: תמיד כשהיא הייתה בודקת שיעורים,היינו יושבים ובוהים בה באימה/ טימטום, ורק החרשנית של הכיתה הייתה שואלת שאלות, מגיבה ומראה סימני חיים כלשהם. המורה הייתה אומרת בזעף: "עוד מישהו הכין שיעורים או שאני מדברת רק עם רון???" ולכן הייתי רוצה להגיד: "יש פה עוד אנשים בפורום או שאני מדברת רק עם Athaclena?" אני מוכנה להאמין שירדנו במספרנו מכמעט 20 (ימי הזהב של סוף אוקטובר
) לחמישה. אז איפה הבוק ריפורטים של אור וליאת??? הא??? הא??? או לפחות סיפורים על בוק ריפורטים, משהו. Athaclena, ייקח לי זמן להקליד את העבודות הנוספות. אבל אני אעשה זאת. מקסימום אני אפתח שירשור בוק ריפורטים חדש בשביל זה. או ש... מישהו יודע אם יש דרך להעתיק שירשור כך שהוא יופיע שוב בראש העמוד? לא לדאוג. הכל בידיים טובות. אני גם אחפש בוק ריפורטים של חברות שלי, ובנוסף לזה אני עדיין מתכוונת לעשות את הניתוח על מעשי קסמים (=מקור). אבל שעוד מישהו יעשה משהו!!! חוץ מרון! אה- Athaclena!!!

Athaclena

New member
גם אני מוחה בשם l o r e...

הוא כותב הכי הרבה מתוך הבנים פה (יש כאן בכלל עוד בנים חוץ ממנו? lore, אתה מוקף בנות!) אור וליאת? מה זה בניקים? אם את קוראת לי Athaclena ולא רחל, תקראי להם לפי הניקים (ככה אני גם אזהה במי מדובר בלי לנבור בכל מיני כרטיסים אישיים)! וdeath of rats היא לדעתי התשובה לכל הצרות שלנו. בתור המנהלת היא יכולה להקפיץ שירשורים ישנים,לשנות סקרים, להוסיף מארים ועוד ניסים ונפלאות. אבל קודם אולי כדאי שהיא תכתוב בפורום שלה. בבקשה?... טוב, אל תקחו אותי יותר מדי ברצינות

l o r e

New member
The Story of My Life

להיות מוקף בנות שרוצות להציע לי תפוחי אדמה.

למעלה