נחשו מי בא לסעוד

Athaclena

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הן לא רצו רק להציע, היה גם משהו שהן רצו לקחת... אבל להן היה חסר בנים ולי (תודה לאל) לא! אז יש לך פטור ממני. אבל יש בזה משהו... גם אני לבנה כשלג (טוב בערך) כשרוב המקומיים לפחות יכולים להשתזף. just one of those things... החיים שלי די משעממים (חוץ מהשנה החולפת שהיתה הרבה יותר מדי מעניינת) אז אין לי כ"כ סיפור חיים. ותגיד תודה שמציעים לך תפוחי אדמה ולא marmite!

The Mad Hatter

New member
ליאת---> *^_^*

(או, בשפה יותר מובנת, ליאת זו אני. אור זו המנהלת היקרה שלנו שבזמן האחרון מפגינה פחות נוכחות. אור, שובי אלינו!) בכל מקרה, פעם היו חברי פורום רבים (טוב, לא ממש רבים. בערך שני חברי פורום יותר ממה שיש היום...*_*), אז, בתקופה בה אני ואור היינו הבנות היחידות, אבל הם נעלמו בהדרגה, חזרו בהדרגה ושוב נעלמו בהדרגה. אנא, שובו אלינו! (כמה משעשע. דווקא כשיש הכי פחות חברי פורום, הפורום מתקדם בקצב לא-אופייני במהירותו. וזו מחמאה). הבוק ריפורט שלי...אין לי מושג איפה הוא, והוא גם היה די גרוע, כך שזה לא ממש משנה. הייתי סורקת ציור חביב פלוס שעשיתי של המכשפות בתקופת "אחיות הגורל", אבל א)פרסמתי לפני כמה זמן ציור של קאטוול וקלי שזכה להתעלמות טוטאלית (שזה לא ממש משנה, כי הוא היה די מכוער והוא כבר די הרבה זמן נמצא במקום אליו הולכים כל הציורים אשר מלאו את תפקידם בעולם הזה) וב) מכיוון שאין לי זמן! וכל שניה שאני נמצאת במחשב בשבועיים האחרונים גורמת לי לרגשות אשם נוראיים. ואני מאשימה בזה אתכם! ממתי פורום טרי פראצ'ט התחיל להיות פעיל? P:

Athaclena

New member
עכשיו אני יודעת. עד שאני אשכח...

אני כבר מכירה כמה ליאת, הכובענית המטורפת זה יותר חד-חד ערכי. ויותר קל לזכור... אני חושבת שאני זוכרת את הציור הזה, הוא היה יפה... ולפחות את יודעת לצייר, אני ממש לא. וגם לא לכתוב. אני לא יודעת שום דבר שוה-ערך שאני יכולה לחשוב עליו כרגע.

Death of Rats

New member
אני פה~* ../images/Emo7.gif

אני קוראת את כל השירשורים, ושומרת עליכם טוב טוב, אבל פשוט אין לי מה להגיב :-X ואין לי זמן לקרוא את הבוק ריפורטס שלכם למאמרים, אבל בסוף השבוע הזה יהיה לי, אז אני אקרא, אערוך ואוסיף

ויימס

New member
אני מצטערת, lore... ../images/Emo7.gif

וגם ליאת שגם כן כותבת הרבה... בקיטורי הנ"ל התכוונתי לכך שחוץ מרחל אינכם מביאים בוק ריפורטים/ מכינים חדשים/ מביאים מחברים שלכם... ארררג... סורי...!!! אם אנחנו מדברים על הפורום כולו ולא רק על עניין הבוק ריפורטים, הוא אכן מתקדם בקצב מהיר כמו כשהיינו פה כמעט 20. ואנחנו היינו. ...
כבר שנה (חודש...) לא הבחנו כמעט איך עברו ה...משהו... בשדותינו... כבר שנה (חודש) ונותרנו מעט (4) מה רבים שאינם עוד עימנו! ונזכור את כולם! את מאגנה עז וסלוטייפ ודינודין ופינגרטיפ ודבירינסווינד ולימילו והמרקיז והנורווגים באים ומור וגספוד ורונגי וסמוראי בוף!!! כי רעות שכזו לעולם לא תיתן את ליבנו לשכוח!!!
(חוץ מאלו שכן שכחתי) איפה הייתי לפני שהתחלתי לשיר...? אה, כן. אני גאה בכם בכל מובן אחר מלבד הבוק ריפורטים. אנחנו ממש מעט אבל אנחנו כותבים הרבה הודעות, ועוד הודעות ארוכות ומעמיקות, שמעניקות לאנשים השראה להודעות ארוכות חדשות! הידד! להגיב זה טוב. אבל אני רוצה לקרוא בוק ריפורטים של אנשים! או סיפורים על מה עשיתם למה כמה ואיך ובהרחבה! ולסיכום: מקודם הבעתי את מורת רוחי על כך שרק אני ו-A הכנסנו בוק ריפורטים. אין בכך לזלזל בתרומתם של שאר תושבי הפורום (הכובענית ו-lore).

Death of Rats

New member
מישהו רוצה את הביקריפורטים שלי?

טוב, למען האמת עשיתי אחד על בשורוטו (איירתי כריכה, ועכשיו כשאני חושבת על זה: יש לי סורק. אני יכולה באמת לסרוק אותה, למרות שהיא די מכוערת) ואחד על הוגפאד'ר (סוגריים כנ"ל). הבוק ריפורט ההבא שלי יהיה כנראה על מונסטרוס רג'ימנט (אני נהנית מהזכות לבחור איזה ספר שבא לי מתוך מבחר של ספרים שכבר קראתי, מפני שאני קוראת ספרים באנגלית באותה כמות של ספרים בעברית שאני קוראת, וזה הרבה. אז אני פשוט בוחרת אחד שקראתי מזמן ומעמידה פנים שאני קוראת אותו שוב. אם כי את הספר הנ"ל אני באמת קוראת עכשיו), אז יהיה עוד משהו ^^;

ויימס

New member
זה גם מה שאני הייתי עושה (בוחרת

ספר שכבר קראתי). אבל כן הייתי קוראת אותו שוב, בשביל לנתח ולחשוב... כן! אנחנו רוצים את בוק ריפורטייך! (=הבוק ריפורטים שלך, כי הדבר ההוא שם נשמע כמו קללה בגרמנית)

l o r e

New member
נשכח ונסלח

הייתי מביא בוק ריפורטים אם היו לי כאלו. כשאני למדתי בתיכון לא דרשו מאיתנו דברים כאלו, ולכן אין לי.

Death of Rats

New member
יש דרך "להעתיק שרשור"

לנעוץ אותו, למען האמת, לשלושה ימים. אופציה חדשה. אבל באמת אפשר לפתוח שירשור חדש בשביל זה. אין כמו הודעות חשובות שיורדות למטה בשביל להרגיש שאנחנו מינימום פורום "המורדים" (|חררה נוראית|).

למעלה