פאנפיקים

O0NoNi0O

New member
../images/Emo26.gifטובכנסו רגע לכאן נעשה סדר../images/Emo36.gif../images/Emo70.gif

טוב אוקי ככה, אני מניחלה שכולכן רוצות 3 פיקים חדשים, אז פאנן אני רואה שמיקי עיכנה אז כרגע הפיקים יפורסמו בימים ראשון, שני, שלישי, רביעי, חמישי ושבת:) יאי כול יום חוץ משישי:) ככה אז מישהי הציעה כאן וצודקת שבשביל למנוע התבלבלות שאו תתקצר את הפרקים הקודמים או שתשים קישורים לפרקים הקודמים. ואמ מתחתיי אני אפרסם את הרשימה עם הסדר של הבנות שמפרסמות.

O0NoNi0O

New member
הסדר של הבנות שמפרסמות.

m i c k e y 15 butbut ואם אין לי כינוי XD[היא עדיין כאן?] Himeka simpsonit MyTearsDontFall rachel malasa Dana Argamen כבר פרסמו את זה כאן אבל בכול זאת כי לא כולן נכנסות לכול ההודעות ואמ.. אני לא מצליחה להבין את ההמשך לפי מה ששיר אמרה שזה המשך הרשימה אז ביינתים יש את ההתחלה נחכה עד שדניאל תחזור פשוט נשאר עם הסדר הזה... אמ..ביינתים יש התחלה פשוט נבנה אותה לאטלאט.

sweet shir

New member
אוקי הנה ההמשך שהתכוונתי אליו:

Sivan McFLY המלאכית בלבן LironPoynter SweetLikePoynter זה מה שהיה כתוב שם.. אני מניחה שיש בנות שפנו אל דניאל במסרים.. והרשימה האמיתית אצל דניאל... ועד שהיא לא תחזור ותפרסם את הרשימה אפחת לא תדע באמת מה הסדר חחחחחח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo41.gif

כמה שיותר פיקים יותר טובD:

JuSt My LuCk

New member
אני עדי ואני עכשיו מפרסמת פאנפיק בימים

שני וחמישי (למרות שלפעמים אני שוכחת לפרסם בימים האלה ומפרסמת יום אחרי XDD )

butbut

New member
אממ..מיקי,אני..ו..עוד מישהיא..

אבל לבינתיים רק מיקי תפרסם,וצריך שהבובל משהו יגמר[לאלאלאלא].. ואז אני יפרסם כשדניאל תחזור:] וזאת שאחריי ברשימה:]

McFly rullz

New member
אהה שלךךךXD

כבר קראתי את ההתחלהה אז אני יודעת מה מסופררר
נהנה בננההההה
וזה באבל ווארפ!

למעלה