פאנפיקים

חחחחחח../images/Emo6.gifזקנים עלק

הרגת אותי...
המורה של אח שלי לפיסיקה תוענת ששליש מהעולם הם חייזרים(זה לא קשור לנושא אבל לא משנה)

butbut

New member
XD חיזרים?אני חושבת שהמורה של אח שלך היא אחת

מהם=]

butbut

New member
אממ..חח זה רק נשמע מפגר,אבל זה היה קורע!

ארחי שהיינו במפגש בעזריאלי,החלטנו ללכת כולם אל הסנטר,קיצר הלכנו אל התחנת אוטובוס+מוניות. ואז כזה לפני שהגענו,הלכנו אני+שלי[אחותי הלא-תאומה]+מיכל[גם מהפורום אלב לא מיקי]+מיקי[שהלכה די קרוב]+אורצ'ע[שאולי הייתה טיפונת מאחורה. וכול השאר היו ממש מאחורה. ואז סתם אמרתי בצחוק "בואו נגיד להם שלום". ולא הגדרתי מה זה "להם". ואז אחותי שלי[זאת שאני משתגעת איתה רוב הזמן],החליטה לממש את זה..והיא אני ומיכל התחלנו לנופף לנהגים,ולבסוף נהג אחד נחמד החזיר לנו.XDD

butbut

New member
ממש ביישנית><שרה איתנו שירים ברחוב..

XDD נאממ..דווקא ליד בנים לא צריכים להיות ביישנים! מה תעשי כשיתפגשי את דני??XDDDD

אני אישית...

לא ממש טובה באגלית אז אם ההיה לי מזל ואני אצליח לומר שלום....(אבל אני לא יודעת מה אני אעשה במצב כזה..)

butbut

New member
אממ..אפשר לנסות לחרטש משהו,למרות שאני כבר

תכננתי 1000 פעם מה אני יגיד אם אני יפגוש אותם או 1 מהם. אבל בטח שאם יצאלי לפגוש אותם זה יהיה לגמרי אחרת! העיקר העיקר העיקר...לא להתרגש ולהתחיל לצרוח
זה מפחיד אותם XDDD

butbut

New member
עד שהם ישמעו שאת מישראל..אתן קולטות

שהם עדיין לא פגשו אף מעריצה מישראל????!?!! זה לא בסדר XD

just orr

New member
אפילו לא אחת? ../images/Emo12.gif

אני אלך לשם ואתקן את הנזקים.
כה הלוואי עלי

just orr

New member
../images/Emo2.gif את כל כך כמוני...

אני מזה ביישנית ליד אנשים שאני לא מכירה וקשה לי קצת להתחבר... ואני ממש שקטה >< אבל אם אני עם חברים שלי- אני מתחרפנת ומשתגעת ומה לא
ויש כאן בנות שיכולות להסכים איתי.

Charley XD

New member
../images/Emo45.gif XDDD

אני משוגעת מטבעי .. אז זה תלוי איך האנשים נראים לי.. אני דיי ביישנית ..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif אהמ, הרשימה ששיר פרסמה היא דפנטלי לא

המלאה כי יש עוד הרבה בנות שרשמו לדניאל בפרטי והתווספו לרשימה אח"כ, רשימה שככל הנראה רק דניאל יודעת אותה במלואה.. אם מיכל התחילה לפרסם זה בסדר, בת-אל ומי שאחריה [מצטערת, אני לא זוכרת מי..
] יכולות להתחיל לפרסם וזהו בנתיים. רק כשהן יסיימו נעשה רשימה מחודשת עם מי שנרשמו אח"כ [שגמני שם אבל אני לא סגורה על זה שאני רוצה לפרסם או משהו כי גם ככה יש רק 3 פריקם ואין לי זמן בשיט.. >< (תחת את תצחקי עליי..)] ועם מי שנרשמו כרגע והם יפורסמו אחריהן. פחחח מה אני חשה מחליטה.. אממ זאת רק סוג של דעה כן..? ואני מקווה שדניאל לא תסקול אותנו על זה שהחלטנו עם עצמנו לגבי זה.. ><" טוב וזהו, חפרתי. קיצר יש תור ארוך, אז בהצלחה לכל המפרסמות החדשות או משהו כזה..

butbut

New member
חחחXDD...זהו רעיון טוב יש לך עתיד!

אז..רגע,אם אני מסתמכת על ההחלטות שלך,ואני מסתמכת:] אז נגיד שזה בגדר של "קבענו". ז"א..שמתי אני וטלי יכולות להתחיל לפרסם?

למעלה