פאנפיקים

butbut

New member
אוו אוקיי..XD אז נראה לי שהיום אני לא יפרסם

כי אם יהיו 3 פיקים באותו היום זה יקח את ה"במה" אחת לשנייה:]

Lex 1

New member
XDDDDDD טוב יצאתי יותר מדי מחליטה.. ><"

טחחח אני לא יחליט.. >< תפסתי מעצמי יותר מדי ליום אחד.. אממ תחליטו ביניכן מתי שנוח לכן לא..? או שנחכה לדניאל שתסדר...? כי היא בדר"כ קובעת לפי שאר הפינות שיש פה. אבל אם סגרתם שמיכל מפרסמת שני וחמישי אז תחלקו את ארבעת הימים הנותרים שצורה כזאת שזה יהיה יום כן יום לא. כלומר, נניח את ראשון ושלישי ואממ טלי [?] רביעי ושישי (אוי אבל עכשיו כשאני חושבת על זה שני ממש רחוק מחמישי.. ><). טוב דיי חפרתי, מישהי פה הציעה ימים. תעשו כרצונכן
אני רק מפחדת מדניאל...

rox love BSM

New member
XDDD דווקא אני חושבת שזה היה רעיון טוב..

BTW איך היה הפסיכומטרי?

Lex 1

New member
וואו הצעתי רעיון שנשמע טוב..? טחח זה חדש.. ><

אממ היה בסדר.. לא מעבר.. אבל כבר לא אכפת לי, יש מועד נוסף בסוף י"ב ומה שיהיה יהיה, חמודה שזכרת ושאלת
קבלי

butbut

New member
XDD../images/Emo26.gifאני הצעתי שיהיה לי ככה..:

אני-ראשון ורביעי מיכל-היא רצתה את חמישי ושני[נראה לי.. ואז נשאר לטלי את-שלישי ושישי.. עכשיו אין לי שמץ איך זה יסתדר><.. ובאמת,אולי צריך לחכות שדניאל תחזור,אחרי הכול היא המנהלת כאן:]

sweet shir

New member
הו, נשמע הרבה יותר הגיוני! חח

אבל זאת הרשימה ההתחלתית לפחות, לא? וזה מה שצריך עכשיו בתכלס נראלי... אני אמרתי מראש שלדעתי עדיף לחכות לדניאל חחחחחח

m i c k e y 15

New member
טוב טוב!! תשמעו

אולי נעשה כך: אני אפרסם: יום שני ורביעי בת אל: יום ראשון ושלישי וטלי: חמישי ושבת? חח אפשר שבת בכלל? אוף לודעת מישהי יודעת אולי את הסדר שהפיקים הקודמים היו?

Lex 1

New member
מממ נראה לי שבת לא הכי טוב

למה שישי לא טוב? נוגה הייתה מפרסמת גם בשישי במקביל למקוויקנד, אני לא חושבת שזה צריך להפריע. טוב די, מה נסגר? XD חחחח בואו נחליט יחדיו

m i c k e y 15

New member
שיהיה שישי..אבל השאלה איך נסדר את זה

שני וחמישי.. זה כאילו חח שני שלישי,רביעי חמישי לא עדיף שזה יהיה כל יומיים פיק..בהפרש כאילו

Lex 1

New member
חחח נכון..

אז אולי תעלי שני-רביעי? בוט יכולה להעלות ראשון ושלישי וטלי חמישי ושבת..?
ואז זה יוצא יום שבת.. XDD זה נראלי הכי הגיוני, עכשיו תעשו עם המידע הזה מה שבא לכן.. ><"

just orr

New member
אבל..

יש עוד ילדה שעדיין מעלה את הפיק שלה לא? ואם אני לא טועה זה בימי שני וחמישי... אז אם תקבעו שמישהי תעלה באותם ימים, זה יהיה.. אממ... באותם ימים. יואוווווו איזה בלאגןןן XDDDDDDDDDD תראו מה קורה לנו בלי דניאל!!

butbut

New member
אותה הילדה מסיימת את תורה בעוד 2 פרקים

:] ואנחנו נתגעגע לפיק שלה!! אני לפחות:] XD

Lex 1

New member
../images/Emo45.gif אוקיי, בואו נעצור. יש לי רעיון..

שמיכל בנתיים תפרסם את שלה וכשדניאל תחזור [שזה עוד 8 ימים..
] נסדר ימים לבת-אל וטלי כדי לא להסתבך יותר מדי. ובסיום הסבב הנ"ל נדסקס לגבי מפרסמות חדשות.
מי איתי? אלכס סוחפת המונים! XDD חח אוקיי זאת רק הצעה/רעיון אתן מוזמנות להסכים או לא

למעלה