רוצים להשתתף בניסוי קטנטן?....

../images/Emo63.gifרוצים להשתתף בניסוי קטנטן?....

בעקבות השירשור על קבלת מסרים מספרי תנ"ך חשבתי לנסות לתת לכם מסרים מאיזשהו ספר (אכתוב את שמו בסוף מתן המסרים) לשם קבלת מסר אנא שררו לכאן את שימכם ומספר מ-7 ועד 80

../images/Emo23.gif../images/Emo28.gifSPINAREO

רעיונות חדשים, מחשבות דברים חדשים שצריכים להתחיל צריך סבלנות צריך לחכות באהבה לזמן המתאים. כל דבר בעיתו כל התמהמהות היא לטובה. התוצאות תהיינה נפלאות ובאמת שווה לחכות.
בהצלחה
טליה

../images/Emo23.gif../images/Emo28.gifלדגנית

בית
בקרוב מאוד תגורי בבית שיהווה עבורך לא רק מקום מכסה ומקום להניח בו ראש אלא מקום שיהווה צמיחה רוחנית עבורך מקום שבו תרגישי ששאת מצליחה להתחבר לעצמך מקום עם מזל בכל תחומי החיים. כל זה אחרי החורף
בהצלחה

דגנית

New member
אמן ואמן ../images/Emo57.gif

מסר מדהים התוכנית היא לעבור בית באפריל, והמסר מחזק את הנכונות של המעבר. מדהים, תודה טליה

../images/Emo23.gif../images/Emo28.gifלKIKONA

בקרוב את תקחי חלק במסיבה, שמחה, ארוע מהנה משהו קצת שונה שיותיר בך רושם לתווך ארוך. תהיה לך הזדמנות לחבר בין אנשים,לפשר,להסיר מחיצות. ועוד דבר, ברגעים קשים או מצבים תקועים תמיד תזכרי להתחבר לילדה שבך היא כבר תדע איך לחלץ אותך ולנתב אותך לדרך הנכונה.
בהצלחה
טליה

kikona126

New member
טליה ../images/Emo24.gif

כמה שזה נכון, אני אכן במצב קצת קשה כרגע... בקשר להתחלה ניראה
תודה רבה בדיוק היום כתבתי שיר בנושא...: צער כאב געגוע מה שהיה היה עבר - הוא הלב בוכה הוא נפגע עבר - הוא כתם קטן - צלקת בי יש עם חלוף העונות הכתם קטן וצלקת על הלב - אין רק זכרון משהו שהתחיל בטוב ונגמר ב...

kikona126

New member
טליה תודה

זה יופי של רעיון
הייתי צריכה מסר השבוע, ובהתחלה רציתי בפורום של שואלים את הקלפים, אבל לא הרגשתי שזה בשבילי ביום שלישי, ואז גם פספסתי את ההזדמנות... ידעתי שהמסר שלי יגיע ממך, רציתי להשאיר לך על זה תגובה ביום רביעי (תחת ההודעה שלך שם שפספסת), שאת המסר קיבלתי ממך, אבל לא היה מסר עדיין... עכשיו אני מבינה מאיפה הגיעה התשובה שכתבתי בהתחלה (ואז מחקתי) תודה רבה יש למסר הזה הרבה משמעות בשבילי

kikona126

New member
תודה ../images/Emo9.gif

היה לי סופ"ש מיוחד מאוד. הגעתי להרבה תובנות... אני חושבת שמבחינה מסויימת השיר שכתבתי למעלה כבר לא מדבר אלי... לא יודעת מה עבר עלי, היתה לי שיחה עם חבר של אחותי, שנתן לי פרשנות מאוד יפה לסמל שהופיע לי בחלום - ספר של "תהילת השם" (מתברר שזה סידור שנכתב על ידי האר"י) אני באמת מרגישה אדם אחר לגמרי

../images/Emo23.gif../images/Emo28.gifלאלונה

התחלה חדשה משהו טוב מפתיע ומרגש אוטוטו מתרחש. באביב מסיבה עם כל המקורבים ללב ולנשמה מגדול ועד קטנה. תשקיעי עכשיו ובקרוב מאוד תאספי את הפירות...
בהצלחה
טליה

אלונה ג1

New member
תודה טליושה../images/Emo24.gif

המסר מדהים. תודה ענקית! אוהבת אותך מאוד מאוד שתהיה לך שבת קסומה אלונה

../images/Emo23.gif../images/Emo28.gifלמייפלס

על קו הזינוק את צריכה לעמוד ומשם לפרוץ קדימה ללא היסוס. איזשהו רעיון עומד על הפרק להתחלה חדשה לכיוון מסויים בחיים ואת קצת מהססת כי זה אומר לעזוב את הישן והמוכר וללכת אל הלא נודע... אבל בלא נודע מצפים לך רק דברים נפלאים תני לסקרנות לגבור על החששות וקדימה תנסקי בקלילות.
בהצלחה
טליה

למעלה