רצה,הולכת,חוזרת,טורחת והכל סביב הילדים. דרך שונה יצירתית ומצחיקה תעזור לך לפתור כל בעיה. שני קו מחשבה ובמקום להתעמק בקושי ובבעיה תזרמי עם חיוך תצעדי בעקבות הלב. תהיי יצירתית אפילו אם הדרך נראית בהתחלה קצת מגוחכת את תופתעי לגלות עד כמה תרוויחי מכך.
התחלות חדשות בכמה תחומים בחייך צעד ראשון יוביל אותך בביטחה לדרך חדשה. אל תחששי לעשות את הצעד. את מודעת לכך שרק טוב יצמח ואת מחכה כדי לאסוף סביבך את יקירייך לאגד אותם,לקבץ להראות להם את החיזיון שאת בעצמך רואה. הנה הם באים...
השחר מבשר יום חדש יום חדש צופן בתוכו הפתעות טובות. שימי לב לרמזים הקטנים שמופיעים ביומיום אלו לחישות של מלאכים להאיר את דרככך לנתבך למקום טוב עבורך. פיקחי עיניים תחושי,תנשמי עמוק,תריחי תתחברי ליער שם תקבלי תשובות להתחלות חדשות לדרכים המוארות.
הבת שלי הגיעה היום, חוזרת מחר. אז הנה השחר הגיע. והיער, איזה יופי תודה טליוש את יודעת הציוצים והג'ונגל איתי ובאמת שוכחת לפעמים להיכנס עמוק לתוך היער האפל, היער שלי ועכשיו אני באמת סקרנית איזה ספר נפל בחלקי. תודה נשמה
לפעמים תחרות זה לא דבר כל כך רע היא מדרבנת מעודדת מעוררת את התאים האפורים. אל תתעייפי ואל תתייאשי כי התוצאות הטובות מגיעות גם אם את מנסה בכל הכוח למצוא פתרונות בצורה מקורית וצירתית את תצליחי!! אז אולי לרגע תישבי ותנוחי ופשוט תנשמי עמוק ותציירי שמיניות באוויר....