רוצים להשתתף בניסוי קטנטן?....

מייפלס

New member
תודה רבה טליה

אבל למען האמת , אני לא כל כך מבינה את המסר . למה בחיים שלי הוא מתקשר . לא בטוחה שמבינה .

../images/Emo24.gifאולי זה יתחבר למשהו בעתיד הקרוב

ואולי לא..... זה המסר שהועבר עבורך

אפריל80

New member
../images/Emo24.gifאיזה כיף! אשמח למסר, תודה../images/Emo24.gif

לידר, מספר 58

../images/Emo23.gif../images/Emo28.gifלאפריל

מי זה קורא לך בלילות ומפריע לך לישון? אל תחששי מישהו מנסה להעביר אליך מסר לחדד את חושייך לגרום לך לבטוח יותר בעצמך.
בהצלחה
טליה

עופרה7

New member
איזה מתנה יפה, תודה מקסימה, אשמח

המספר שלי 78 שמי: עופרה יעקב אשמח למסר. אוהבת אותך מאוד,
עופרה

../images/Emo23.gif../images/Emo28.gifלעופרה

רצה,הולכת,חוזרת,טורחת והכל סביב הילדים. דרך שונה יצירתית ומצחיקה תעזור לך לפתור כל בעיה. שני קו מחשבה ובמקום להתעמק בקושי ובבעיה תזרמי עם חיוך תצעדי בעקבות הלב. תהיי יצירתית אפילו אם הדרך נראית בהתחלה קצת מגוחכת את תופתעי לגלות עד כמה תרוויחי מכך.
בהצלחה
טליה

עופרה7

New member
תודה רבה יקירתי המקסימה, זה ממש נכון ואת

פותחת בפניי ראייה חדשה ומעניינת, אני סקרנית וכבר מפעילה את גלגלי המח היצירתיים שלי... אוהבת אותך מאוד, עופרה.

../images/Emo23.gif../images/Emo28.gifלמגי

התחלות חדשות בכמה תחומים בחייך צעד ראשון יוביל אותך בביטחה לדרך חדשה. אל תחששי לעשות את הצעד. את מודעת לכך שרק טוב יצמח ואת מחכה כדי לאסוף סביבך את יקירייך לאגד אותם,לקבץ להראות להם את החיזיון שאת בעצמך רואה. הנה הם באים...
בהצלחה
טליה

פנינה101

New member
תודה טוליוש ../images/Emo13.gif

שמי הוא : פנינה והמספר: 8 *** קודם כתבתי 60 ולא הייתי שלמה איתו. וכתבתי את זה, ושאני בוחרת ב 8 ההודעה נמחקה כתבתי שוב. כנראה שבאמת 60 לא היה מתאים.

../images/Emo23.gif../images/Emo28.gifלפנינה

השחר מבשר יום חדש יום חדש צופן בתוכו הפתעות טובות. שימי לב לרמזים הקטנים שמופיעים ביומיום אלו לחישות של מלאכים להאיר את דרככך לנתבך למקום טוב עבורך. פיקחי עיניים תחושי,תנשמי עמוק,תריחי תתחברי ליער שם תקבלי תשובות להתחלות חדשות לדרכים המוארות.
בהצלחה
טליה

פנינה101

New member
איזה יופי של מסר טליוש../images/Emo23.gif

הבת שלי הגיעה היום, חוזרת מחר. אז הנה השחר הגיע. והיער, איזה יופי תודה טליוש את יודעת הציוצים והג'ונגל איתי ובאמת שוכחת לפעמים להיכנס עמוק לתוך היער האפל, היער שלי ועכשיו אני באמת סקרנית איזה ספר נפל בחלקי. תודה נשמה

../images/Emo23.gif../images/Emo28.gifלמלאכיתוש

לפעמים תחרות זה לא דבר כל כך רע היא מדרבנת מעודדת מעוררת את התאים האפורים. אל תתעייפי ואל תתייאשי כי התוצאות הטובות מגיעות גם אם את מנסה בכל הכוח למצוא פתרונות בצורה מקורית וצירתית את תצליחי!! אז אולי לרגע תישבי ותנוחי ופשוט תנשמי עמוק ותציירי שמיניות באוויר....
בההצלחה
טליה

למעלה