רוצים להשתתף בניסוי קטנטן?....

../images/Emo23.gif../images/Emo28.gifלורד

מסיבות,ארועים,מעגלים של מפגשים אז אם עד עכשיו זה היה בקטן עכשיו זה יתחיל להיות ממש בגדול. בלי שתרגישי תמצאי את עצמך עסוקה ועושה ומפעילה ונפגשת מקרבת לבבות יוצרת מעגלים של שמחה ומתפרנסת באהבה.
בהצלחה
טליה

../images/Emo23.gif../images/Emo28.gifדפנושה

אווו....איזה יופי מי זה בא?... נכון!!! מי שציפית לו כל כך. הפעילי את חושייך הנשיים אל תבחלי בשום דבר. ויותר מכל תתחברי להוויתך הנשית. אז.... אפשר להתחיל במדיטצייות להתחבר לבטן, לאמא אדמה תרגישי איך את עושה קסמים קודם כל לעצמך וכך תקריני החוצה ותמשכי אליך את הטוב ביותר.
בהצלחה
טליה

וואהוו..וואהו איזה מסר מופלא../images/Emo28.gif

יקירה
לא יכולתי לבקש לעצמי מסר כל כך מיוחד, הוא מתחבר לי בצורה מושלמת, מרגש ומפתיע.
תודה חברה מדהימה שלי
אוהבת אותך

נופ18

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

אוקיי, אז אני אבחר במספר 18. תודה

../images/Emo23.gif../images/Emo28.gifלנופר

חברים וחברות עכשיו זה הזמן לבלות. מבחינה חברתית יהיה לך ממש טוב. צחקוקים ומסיבות אנרגיות חדשות מגיעות. אולי אהבה חדשה אולי התרגשות ממכרים חדשים. מפגשים חברתיים הם עוד דרך ללמוד על עצמך ועל החיים אז למה לא להנות מהם?...
בהצלחה
טליה

../images/Emo23.gif../images/Emo28.gifלגלית המלאכית

שליחות יש לך על פני האדמה לפעמים היא אפרורית לך מדי ולפעמים קשה. אבל מה שמיוחד בשליחות שלך זה שאת התוצאות להשקעתך הרבה רואים בעתיד בדור העתיד. אז...לא תמיד צריך להתייאש מהר וחשוב לא לוותר ואפילו תצליחי בעצמך לראות בניצני השינוי שנוצרו בזכותך.
בהצלחה
טליה ואת מוזמנת לקחת פה חלק פעיל יותר

../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

לא מתכוונת להתיאש!!!
אשתדל להיות יותר פעילה

Fairy24

New member
אשמח לקבל מסר ../images/Emo24.gif

טל ו23... או 38... לא סגורה לגמרי...

../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif לFairy24

אנסה לשלב בין שניהם..... מרכז העניינים רוצה להיות במרכז העניינים את יודעת שיש לך הרבה מה לתרום ולתת אז למה לעמוד בצד? למה לא להגיד באמת את מה שעל הלב? קחי צעד קדימה לקידמת הבמה ותני מעצמך עד הסוף מה כבר יכול לקרות?? רק טוב!!! אל תשקעי רק בעשיה אינטנסיבית קחי קריט על דברים שעשית.
בהצלחה
טליה

Fairy24

New member
קצת איחרתי, מצטערת

אבל תודה רבה
נראה לי שזה די קלע לאותו זמן ואפילו לעכשיו.

למעלה