התפקדות חודש דצמבר!

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifמתפקדדת הכי הרבה זמןD:

שם: יובל , או כמו שכולם קוראים לי יוווב D: תאריך לידה: 8.3 D: גיל: עוד קצת 16 חח D: מיקום בארץ: נחשונים ><" דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): מסן - [email protected] פייסבוק - yuval adrey , לא התמונה עם החולצה הצהובה XD התמונה עם הרקע הכחול XD משהו טוב שקרה בחודש נובמבר: חודש שלי ושל רועי
מלא ימי הולדת חח D: התחיל האח הגדול
- מעיין עפה XD כמה מבחנים עם ציונים דיי טובים D: משהו רע שקרה בחודש נובמר: שרועיי עזב את הבצפר :( למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר: שיגיע כבר לארץ ניו מון ^_^ שיר החודש: אביהו שבת - עדיין שלך :]] תמונת החודש: חחחחח סתם תמונה מגניבה D: וכן אני מברניקית XD הדגש|מאכל החודש: שניצצצצצצל :) מסר לאומה: תחייכו הכל לטובה D:

DannyMcFly

New member
|נסיקה|../images/Emo101.gifמתפקדתת בפעם האחרונה../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

שם:
ניצן,ניצצ,לירי,ניצקה
תאריך לידה:
1.8.96
]
מיקום בארץ:
כינרת
החור הכי גדול בעולם!
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'):
ממ נראה לי שלכולם יש אבל לא נורא.. מסן[email protected] פייס-nitzan salem טוויטר-nitzanXD
משהו טוב שקרה בחודש נובמבר:
טיול שנתיייי היה כל כך כיף
רזיתי
החלפתיי פלאפוןן שכל השבוע היה לנו פעילויות עם בתי ספר אחרים אז גם פגשתי מלאן חברות שלי במשך היום וגם לא למדנו |גבות4|
חברות:]
משהו רע שקרה בחודש נובמר:
נשברה לי הגיטרה
טוב נו שברתי אותה אבל לא בכוונה!
טוב זה לא רע אבל הוא מעצבן אותי - המורה שלי לספורט שכל הזמן רוצה שאני יצטרף לקבוצת כדורעף של בצפר וחופר שלי על זה
למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר:
חופש קניות מפגש-ממש נראה לי שהפעם אני באה
יומולדת לאחותיי לתקן את הגיטרה
שיר החודש:
מלאאאא של פאראמור McFly - Down Goes Another One אפטר בסדינים
מאכל החודש:
הסיני של אמא
יאמיי
מסר לאומה:
אל תעקבו הכל לרגע האחרון!זה כ"כ נכוןן

rox love BSM

New member
כבר נגמר החודש ../images/Emo2.gif

זה היה מהיר חח שם: אמילי תאריך לידה: 19.9.1991 גיל: תחשבו לבד
חח סתם,18 מיקום בארץ:חדרה משהו טוב שקרה בחודש נובמבר: קניות חברות הכרתי כמה אנשים חדשים ונחמדים האלבום החדש של פאראמור ושהעיפו את מעיין חודדה מבית האח הגדול
משהו רע שקרה בחודש נובמר: החבר התגייס
והמחשב שלי התחיל להשתגע בלי שום סיבה למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר: שיגידו לי לאן אני מתגייסת, ושאני אקבל את מה שהזמנתי. שיר החודש: ~בוחרת שיר מהאלבום החדש של פאראמור~ Careful תמונת החודש: מהירה מאכל החודש: ספגטי
מסר לאומה: יצאתם חומוס

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifחח לגמרי לגבי מעיין חודדה.

אני לא סובלת אותה . אבל מצד שני היא עושה את כל האקשן >: איזה חמודים סער ואיילה XD

rox love BSM

New member
היא עשתה את כל האקשן,אבל לא בכל מחיר

גם עינב בובליל בעונה שעברה עשתה אקשן אבל היא ממש לא ירדה לרמות כאלו. כל הכבוד להפקה שלא מוכנה לרייטינג בכל מחיר.

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifנכון.אבל את יודעת בכל זאת.

אני לא מאמינה שישבת מול הטלויזיה וראית אותה מקללת ויורדת לרמה נמוכה ולא צוחקת XD בכל זאת... חחח אותי זה הצחיק. אבל את צודקת שההפקה לא מוכנה לרייטינג בכל מחיר
XD

rox love BSM

New member
לא צחקתי,נגעלתי.

תראי,ברור שהאח הגדול זה לא תוכנית תרבות משובחת. זו תוכנית ירודה שפונה ליצר המציצנות. וברור שאני רוצה לראות ויכוחים,ובנות/בנים ביצאיות מפגרות (כמו אלין). אבל להגיד ל G (שגם היא לא בסדר,אבל נעזוב את זה כרגע) שתחזור לילד המפגר שלה זה ממש לא מצחיק. זה גועלי לערב ילד! שבכלל לא קשור לעניין (ועוד בתור אמא לעתיד). קיצר,העיקר שהעיפו אותה,ולא נצטרך לשמוע את הצעקות שלה והדיבור הגועלי שלה בימי ראשון ושלישי.

sweet shir

New member
גם אותי היא בכלל לא הצחיקה.

הייתי מזועזעת ובו זמנית לא מבינה למה אישה שכמותה לא לוקחת תרופות..

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gifמחזקת את השיר!../images/Emo168.gif

באמת שחשתי גועל וזעזוע לראות אותה!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo195.gifמתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif../images/Emo115.gif

יאו אחרי הרבה זמןD:
שם:
ספיר , ג'וחית , ג'וחג'וח ..
תאריך לידה:
1.1.95
מיקום בארץ:
בת ים
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'):
מסן + אימייל: [email protected] פייסבוק: http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/profile.php?ref=profile&id=100000372327391 איסיקיו [פחות בשימוש] : 197604485
משהו טוב שקרה בחודש נובמבר:
עשיתי הרבה בחנים ומבחנים באנגלית ובממוצע שלהם יש לי 90 D: קניתי את רדיו אקטיב והחדש של טרי דייז גרייס ^^ ל30 שניות למאדים יצאו 2 שירים חדשים + קליפ !@$^*^$ העיפו את מעין חודדה מהביתXD אני מתה על הכלבה שלי
יומולדת לדאגי D:
משהו רע שקרה בחודש נובמבר:
הלכנו ללשכת הגיוס עם אחי, הוא היה אמור להתגייס וזה הכל היה מוכן, חיכינו שעות, לא קראו לו לאוטובוס ואז אמא שלי הלכה לשאול כמה זמן וזה.. פתאום אמרו לה שדחו לו את זה ל7.12 >< לא הרגשתי טוב בכמה ימים =\
למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר:
דיסק חדש של 30 שניות למאדים !@#$%^*^%&$@%! כ"כ אבל!!! אחי מתגייס
יום הפיצהD: יומולדת לג'ארד ליטו D: טיול שנתי !@#$@#$
שיר החודש:
ואוD: McFLY - TCFC , FIL , DGAO 30 Seconds To Mars - This Is War Kings&Qweens The Kill כל הדיסק החדש של טרי דייז גרייס ועוד כמה של סימפלD:
תמונת החודש:
אמ.. יש כמה
מאכל החודש:
ואו נראה לי שזה החודש היחיד[הראשון] שלא אכלתי סושי!=\ אמ.. מרק וונטון, משהו אחד הטעימים!
מסר לאומה:
אל תדחו דברים!
חודש מהנה ומוצלח לכולן

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo14.gif

חחח היא קורעת אותי עם הלשון הזאתXD כן.. אני דיי מאוהבת בכלבה שלי

../images/Emo73.gif ואיי היא הורגת אותי תמיד עם הלשון

שהיא מוציאה
היא כזאת חמודה! 4^#^$^)#$$#&%@

m o r 1 0 2

New member
איזו מאמי../images/Emo99.gif../images/Emo70.gifגיטרה|

אני כ"כ מאוהב בפאקניז!@#$%^ חחח הלשון הורגת אותיXDD

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif חח אני מתה על התמונות

שלה עם הלשוןXD תחשבי בLIVE איך בא לאכול אותהXD והיא גם שמנה ומסריחה אז עוד יותרXD חחחח

m o r 1 0 2

New member
חחחח כ"כ!!!!../images/Emo168.gif

חחח יוו,לכל הכלבים יש אותו ריח רק שלכל אחד יש ריח חזק יותר
אוו אני אוהבת חיות שמנות במיוחד כלבים וחתוליםXDD

למעלה