התפקדות חודש דצמבר!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיואאאו איזה קושקוש ../images/Emo23.gif

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo14.gif

אחרונה :) מ-ו-ש-ל-ם !@#

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifמה?! נגמר?!?!?!

שם: עמית, עמיתוש, עמיתי, עמיתיק, ג'חנון איך שבאלכםםם DD: תאריך לידה: 19/11/09 גיל: 17
מיקום בארץ: ראש העיןןן דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): תבקשו במסר למה אני מתה מעייפות ואין לי כוח XDDD משהו טוב שקרה בחודש נובמבר: היומולדת שלייייייייי DD:
היומולדת של דאגילישססס המדהיםםם!! הכרתי את בעלי לעתידדדד והוא הציע לי לצאת!!!
משהו רע שקרה בחודש נובמר: לא זוכרת, אבל בטוח שאם אני לא זוכרת אז זה לא היה גרועע PP: למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר: לפגישה עם בעלי לעתידד
שיר החודש: כל שירי האהבה המדהימים שקיימים חחחח אויי יש אחד מדהיםם שגרם לי לבכות david cook- permanent
תמונת החודש: לכבוד היומולדת של דאגילישססס
מאכל החודש: ג'חנוןןן וקובנהההההההההההה מסר לאומה:

rox love BSM

New member
חח נולדת ב09 ואת בת 17?

מה זה מסע בזמן? חחח סתם את בת 17?! כמה זמן את בפורום? כי אני חושבת שאני זוכרת אותך עוד מגיל 15 (או שסתם יצאתי חומוס עכשיו...)

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחח אופססס ../images/Emo122.gif../images/Emo9.gif וכן אני שנתיים

בפורום וואייי איך את זוכרתתת
חחח תאריך לידה... 19/11/1992 חחחחחח

OneStepCloser

New member
../images/Emo227.gif../images/Emo54.gifוואו, כבר דצמבר.O:

שם: נסטיה\אנסטסיה.
תאריך לידה: 23 באפריל 92'.
מיקום בארץ: קנדה.
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): טוויטר: quethepulse פייסבוק: Anastasia Fridman
משהו טוב שקרה בחודש נובמבר: תעודת מחצית סמסטר.
משהו רע שקרה בחודש נובמר: שום דבר שאני זוכרת.
למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר: חופשת חורף, כריסמס, ושאבא שלי יקנה לנו מצלמת וידיאו.
שיר החודש: Owl City - Fireflies
תמונת החודש: ללא ספק.
מאכל החודש: Wendey's
מסר לאומה: אין מסר החודש. XD

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo187.gif MEMEMEME

שם: רות
תאריך לידה: 26.9.95 גיל: 14 מיקום בארץ: חיפה דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): Ruth Albalak [email protected] משהו טוב שקרה בחודש נובמבר: טיול סתיו
משהו רע שקרה בחודש נובמר: מבחנים
למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר: שיגמר XD שיר החודש: וואוו . כל ROTTF תמונת החודש: בקרוב
מאכל החודש: פיצה. כמה פיצה טחנתי החודש ווואאאי. מסר לאומה: תאכלו פיצה XD

../images/Emo34.gif יואו כבר עבר נובמבר ../images/Emo7.gif

שם: מור תאריך לידה: 95\11\29 גיל: 14 !! איזה כיף סופסוף לכתוב 14, גאד XD מיקום בארץ: גבעתיים דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): מסנ' - [email protected] טוויטר - Morel_xx משהו טוב שקרה בחודש נובמבר: יומולדת לי , למיילס , לדאגי
#%^$%& מסיבת הפתעה :) התסי"ם !!
חברה שלי ואני פ ו צ צ נ ו את ג'סטין ביבר בטוויטר שיגיד לי מזלטוב, השיחה ה כ י מצחיקה בחיים שלי בחיים לא צחקתי ככה XD סטפ אהוווווובתי קנתה לי ליומולדת את הדיסק החדש של מיילס
$^&$&$
אמא של טום אמרה לי מזלטוב , איזה חמודה 3> משהו רע שקרה בחודש נובמבר: חרא ציונים >< איך זה שאתה מצפה מכמה אנשים לזכור להגיד לך מזלטוב, כולה מזלטוב מסכן והם שוכחים #%^%& למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר: ל ט ו ס - מ כ א ן - כ ב ר . ובאלי סופגניות ולביבות ואוכל טעים XD אה ודמי חנוכה D: שיר החודש: Stop The World - Demi Lovato Favourite girl - Justin Bieber The time of our lives - Miley Cyrus תמונת החודש: אין על הבנאדם הזה גאאאד . מאכל החודש: אממ ? מסר לאומה: לאדעת XD תתחילו להשתמש בח6 ולשגע את סטפי DDDD:

../images/Emo34.gif עוד משהו XD

משהו טוב בחודש נובמבר - ג'סטין . ביבר . עוקב . אחריי . בטוויטר . מתתי .

../images/Emo34.gif גאד , הבנאדם מלך .

אחרי יום וחצי של שיגועים, של צחוקים מטורפים, אלפי טוויטים, הוא אמר לי מזלטוב !!!!!!! חמווווווווודי 33333333333333333333333333333333333333>

m o r 1 0 2

New member
ס'מתוקDD:../images/Emo168.gif

התאהבתי בו חחחח מגניבלך שהוא עוקב אחרייך@#$% מעניין מה דעתה של שני בעניין זה
XDD

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifהיום הולדת שלי גם יגיע מתישהו XD

ונקווה שיהיה בא לג'סטין גם לכתוב לי מזל טוב

למעלה