../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif עדיין חיה../images/Emo152.gif
שם: אלכס
תאריך לידה: 07.08.90
מיקום בארץ: בת-ים
דרך ליצירת קשר: פייסבוק
http://www.facebook.com/home.php?#/profile.php?ref=name&id=523529618
משהו טוב שקרה בחודש נובמבר: שהוא נגמר בעיקר. אממ כמה מבחנים שהלכו סבבה, מצאתי עבודה, סדרות חדשות, קניתי משקפי שמש חדשות
וחברה מדהימה שהביאה לי מלא דיסקים להעשרת הפלייליסט
משהו רע שקרה בחודש נובמר: כמה מבחנים שלא הלכו סבבה, דלקות באוזניים ובגרון ושיני בינה
, נגמר הפיק של שירה חחח
למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר: ימי הולדת, סילבסטר, חודש אחרון ללימודים, לסיים את המועדי ב' בהצלחה
שיר החודש: 50 Cent feat. Ne-Yo - Baby By Me Anya Marina - Whatever You Like (T.I. Cover)
. The Friday Night Boys - Stupid Love Letter / Molly Makeout. Jack Peneta - Pull My Heart Away. Jay Sean feat. Lil Wayne - Down
. John Mayer - No Such Thing / Why Georgia / Your Body Is a Wonderland / Neon / City Love / 3x5 / Love Song for No One / Back to You. Just Jack - The Day I Died Ke$ha - Tik Tok
Kid Cudi feat. MGMT & Ratatat - Pursuit of Happiness (Nightmare). The Killers - Jenny Was a Friend of Mine / Andy, You're a Star / On Top / Everything Will Be Alright / Glamorous Indie Rock & Roll. Lady Gaga - Alejandro / Bad Romance / Speechless. Rihanna - Russian Roulette
. Robbie Williams - You Know Me
The Used - Poetic Tragedy
אביהו שבת - עדיין שלך
אקסום - אחלה קומבינה (קלמנטינה בגינה)
/ פרחה / לא משחק איתך / בוא באיזי / נותן לך זמן / תעשי לי אווו מוניקה סקס - עוד פעם / אחר-כך / כל החבר'ה
/ עיניים טובות מטרו - תל-אביבי מיכל גבע ועברי לידר - רומנטי
ומלללללא שירים של ג'ניס ג'ופלין לבד ועם ביג ברוד'ר שכבר ין לי כוח לכתוב
תמונת החודש: סקוט פוסטר
מאכל החודש: סופגניה
מסר לאומה: לא לשלול זמרים רק לפי הפרסום (או חוסר פרסום) שלהם ואז לגלות שהם דווקא די טובים..