התפקדות חודש דצמבר!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif עדיין חיה../images/Emo152.gif

שם: אלכס
תאריך לידה: 07.08.90
מיקום בארץ: בת-ים
דרך ליצירת קשר: פייסבוק
http://www.facebook.com/home.php?#/profile.php?ref=name&id=523529618
משהו טוב שקרה בחודש נובמבר: שהוא נגמר בעיקר. אממ כמה מבחנים שהלכו סבבה, מצאתי עבודה, סדרות חדשות, קניתי משקפי שמש חדשות
וחברה מדהימה שהביאה לי מלא דיסקים להעשרת הפלייליסט
משהו רע שקרה בחודש נובמר: כמה מבחנים שלא הלכו סבבה, דלקות באוזניים ובגרון ושיני בינה
, נגמר הפיק של שירה חחח
למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר: ימי הולדת, סילבסטר, חודש אחרון ללימודים, לסיים את המועדי ב' בהצלחה
שיר החודש: 50 Cent feat. Ne-Yo - Baby By Me Anya Marina - Whatever You Like (T.I. Cover)
. The Friday Night Boys - Stupid Love Letter / Molly Makeout. Jack Peneta - Pull My Heart Away. Jay Sean feat. Lil Wayne - Down
. John Mayer - No Such Thing / Why Georgia / Your Body Is a Wonderland / Neon / City Love / 3x5 / Love Song for No One / Back to You. Just Jack - The Day I Died Ke$ha - Tik Tok
Kid Cudi feat. MGMT & Ratatat - Pursuit of Happiness (Nightmare). The Killers - Jenny Was a Friend of Mine / Andy, You're a Star / On Top / Everything Will Be Alright / Glamorous Indie Rock & Roll. Lady Gaga - Alejandro / Bad Romance / Speechless. Rihanna - Russian Roulette
. Robbie Williams - You Know Me
The Used - Poetic Tragedy
אביהו שבת - עדיין שלך
אקסום - אחלה קומבינה (קלמנטינה בגינה)
/ פרחה / לא משחק איתך / בוא באיזי / נותן לך זמן / תעשי לי אווו מוניקה סקס - עוד פעם / אחר-כך / כל החבר'ה
/ עיניים טובות מטרו - תל-אביבי מיכל גבע ועברי לידר - רומנטי
ומלללללא שירים של ג'ניס ג'ופלין לבד ועם ביג ברוד'ר שכבר ין לי כוח לכתוב
תמונת החודש: סקוט פוסטר
מאכל החודש: סופגניה
מסר לאומה: לא לשלול זמרים רק לפי הפרסום (או חוסר פרסום) שלהם ואז לגלות שהם דווקא די טובים..

Hadar AllStar

New member
../images/Emo41.gifמתפקדת!! דאאאא../images/Emo41.gif

שם: הדר תאריך לידה: 6/9 גיל: 16.2 מיקום בארץ: הרצליה דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): טוויטר : HadarHevroni MSN: [email protected] FB : Hadar Hevroni משהו טוב שקרה בחודש נובמבר: קיבלתי 95 באנגלית ואממ... 85 באקולוגיה ואממממממ אלרגיה!?! משהו רע שקרה בחודש נובמבר: אחותי מוצבת ברמאללה =[ למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר: סיום המבחנים שיר החודש: הום איז וואר דה הארט איז תמונת החודש: דאגי מה ששמו בגיא פינס גררר.... מאכל החודש: הנמס בכוס של קנור מסר לאומה: כמה עוד אפשר? צריך פה מילה יותר גדולה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמתפקדת כמו גדולה!../images/Emo152.gif

שם:רותם פרץ.בלי שום קשר לכל פרץ אחר שהוא לא אח\אמאבא
תאריך לידה:28.7.93
מיקום בארץ:מודיעין
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): מסנג'ר [email protected] פייסבוק-Rotem Peretz טוויטר שאני לא ממש משתמשת בו.
משהו טוב שקרה בחודש נובמבר:מחנה אומנויות,סמינר אוטובוס פולין,מסיבה לאניש וטייכר,ביטולים והרבה מוזיקה טובהD:
משהו רע שקרה בחודש נובמבר:סמינר המעורר שהיה נפילה ואני מכירה את כל התכנים כי עברתי עליהם כבר פעולות והייתה לי קבוצה חרא. חולה,המון עומס בלימודים
למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר:פאקינג פולין עוד 10 ימים!#@!$@#!%!$#^%#גדנ"עD:
שיר החודש:אין.הייתה המון מוזיקה טובה:)
תמונת החודש:הציור המקסים שלי והיידים שלי אחרי שציירתי בפחם.היה כיף:) ד"א אגבלציורקוראים הנאה,אם מישהי תוהה
מאכל החודש:זה של הבית.כי לא הייתי בבית הרבה
מסר לאומה:אסף אבידן

../images/Emo73.gif../images/Emo195.gifמתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif../images/Emo73.gif

שם: סתיו, סתוי, בסון.. תאריך לידה: 17.10.1995 גיל: 14 וקצת. מיקום בארץ: כפר סבא דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): מסן : [email protected] טוויטר : stavmcfly פייסבוק: stav basson משהו טוב שקרה בחודש נובמבר: יומולדת לדאגיייייייייייייייי
כמה ציונים טובים :] מעיין חודדה עפה XD אילת $%@*^& משהו רע שקרה בחודש נובמבר: לא הרגשתי טוב.. לא היו חתיכים באילת <_< למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר: ניו מון! $%&#@^@^#@^*@#%!#%&#%&*)#$%#$ מפגש!
חופש! ~אני כל כך צריכה את זה~ יום הפיצה
דמי חנוכה
שיר החודש: Zero - Hawk nelson
McFLY - DGAO ,FIL Simple Plan -The end Three Days Grace - Hate Every Thing All About You תמונת החודש: יש כמה
אני ומאיולי ^__^ אני השמאלית :] מאכל החודש: מממ צ'יפס
מסר לאומה: עדיף לכם לא להיכשל במבחנים כי אז יש לחץ של מועדי ב' וזה ... <_<

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזה ממש מצחיק אותי ששתיכן בכתום ../images/Emo6.gif

את צריכה את החופש הזה?!אין לי זמן לנשום,אני חייבת את החופש הזה! אבל אני בפולין
ויומיים א"כ גדנ"ע
באילת אין חתיכים.כולם ערסים
רק אני לא רואה האח הגדול?XD

../images/Emo73.gif חחחחחחחח ממממממ.. בדר"כ יש

באילת חתיכים .. חחח לפחות כשאני הולכת לשם
אבל עכשיו היו רק ערסים חשים <_< חחחחח לא נורא עצם זה שאת בפולין ואת לא ממש לומדת וזה , זה חופש מהלימודים ומהלחץ :] חחחחחח את לא רואה האח הגדול?! O:

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifחח גם אותי זה בצחיק../images/Emo6.gif זה היה

בכוונה? גמאני לא רואה האח הגדול רק לפעמים..יש לי דברים יותר טובים לעשות מלראות את זה..

../images/Emo73.gifחחח לא , זה לא היה בכוונה ../images/Emo6.gif

גם אני ולילך כמעט כל הזמן באות עם אותם בגדים בלי לתאם
ואני רואה האח הגדול
אני לא יכולה, זה ממכר

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחחח היה איזה שבוע אחד שזה

קרה אבל זהו
אני ממש אהבתי את הראשונה אבל הVIP דיי שיעמם אותי ואז זה גם הוריד לי כזה לראות את השלישית הפרק היחיד שראיתי העונה היה ביום ראשון כשהעיפו את מעיין [ותודה לאל!] גם את השרדות אני לא רואה בכלל

../images/Emo73.gif אני ראיתי רק את העונה הראשונה של

השרדות
כי המורה שלי לספורט היה שם
(אלכס, הגיי שלא הביא את הברזנט -_-
)

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo23.gifמתפקדת../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

שם:מורD:
תאריך לידה:22.7.93
מיקום בארץ:מרכז:p
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'):
פייס:morpery
משהו טוב שקרה בחודש נובמבר:
הייתי באח הגדול והיה ענק
קניתי שמלה מהממת
יומולדת לליאת(מהפורום) ושני והמסיבה המדהימה
קניות בסנטר+האלבום החדש של בון ג'ובי
יש מצב אני טסה להופעה של בון ג'ובי בפריז ואני פאקניג מתרגשת!@#$%^&
משהו רע שקרה בחודש נובמר: הייתי חולה
למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר:
חופשש חופש ועוד פעם חופשששששש
גדנא,הולך להיות פצצה
XDDDD
הופעה בסימן שאלה:p
מפגש פורום ומפגש בלוג סימפל
שיר החודש: 2 אלבומים מדהימים של Daughtry
מלא מלא שירים של המלך מייקל ג'קסון
Justin Bieber - Favorite Girl Funhouse-pink Bon jovi - bed of roses david cook - light on david cook - permanent christina aguilera - come on over christina aguilera - oh mother
תמונת החודש:
מהמסיבה
מאכל החודש:
ונסטי *יאמיאמ*
מסר לאומה:נמ..נמ.אנשים צאו לבלות ואל תלמדו כ"כ הרבה זה יכול להשפיע על הבריאות,מדברת מניסיון:p

../images/Emo73.gif יאאא מור איזה תמונה חמודה! P: ../images/Emo23.gif ../images/Emo9.gif

איך היית באח הגדול?O: חחח אפשר פשוט לבוא לשם? םO תתחדשי על השמלה ^___^"

m o r 1 0 2

New member
תודהה סתויק../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אני ממש אוהבת את התמונהDD: והייתי באח,בגלל שאני במגמת תקשורת והמורה לקחה אותנו במסגרת המגמה וואי,זה היה כזה מוזר,כי זה ממש קטן
ובטלויזיה זה נראה ענקי כמו בליאור שליין,שהייתי שנה שעברה זה אולפון פיצקיXDDDD אני לא בטוחה אם סתם אפשר לבוא לשם צריך לברר:p

../images/Emo73.gif ואייי זה תמיד ככה עם אולפנים XD

חחחח בכיתה ו' אני והכיתה שלי היינו בששטוס (
) וזה הדבר הכי קטן שיש! ובטלויזיה זה נראה יחסית גדול..

למעלה