התפקדות חודש דצמבר!

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחח כן, זה הוא.

הטיפוס מלחיץ בטירוף, אבל אני אוהבת את השירים שלוXD

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifחח אף פעם לא הבנתי אם הוא נולד

בן או בת
גם פעם ראיתי תוכנית עליו בE! והסבירו אבל כל מה שאני זוכרת זה שהוא עשה קליפ כשהוא ערום [זה מה שאמרו לא ראיתי או משו
]עשה ניתוח שיהיה לו חזה וקוראים לו מרלין כי הוא אוהב את מרלין מונרו או משו כזה חח

שרוון2

New member
תשובה:

שם:שרן תאריך לידה:31.10.95 גיל:14 מיקום בארץ:מנחמיה דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'):איימל:[email protected] פייסבוק:פשוט תכתבו שרון באנגלית:sharon משהו טוב שקרה בחודש נובמבר:השלמתי עם חברה משהו רע שקרה בחודש נובמר:לא יודעת הרבה למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר:הוא יהיה חודש טוב שיר החודש:אני לא במחשב שלי
תמונת החודש:אני לא במחשב שלי מאכל החודש:כנ"ל מסר לאומה:כנ"ל

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifטוב נו...

אז כן אני חיה עדיין למרות מה שרובכן חשבתן, וכן אני עדיין אוהבת את מקפליי אהמשניאהמ
אניוואי..
שם: נסטיה הסלב XD
תאריך לידה: 28.06.94
מיקום בארץ:נהריה
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): [email protected] 379237556 nastiya semionov
משהו טוב שקרה בחודש נובמבר: התחלתי לקרוא את אקליפס
משהו רע שקרה בחודש נובמר: אוקיינוס של מבחנים !!
למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר: לראות ניו מון חנוכה קורס מד"א לקנות בגדים *-*
שיר החודש: שיר החומוס ושיר הלחם
תמונת החודש:
מאכל החודש: סנדויץ' בר ושניצלוני תירס
מסר לאומה: אל תדחו דברים למחר כי אז תידפקו ותבואו בשבע בבוקר לבצפר לעשות מבחן ><"

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחח את גרה בצפון?../images/Emo6.gif

הייתי בטוחה שאני ביחידה משם חח רגע את היית בצעדה שהייתה ביום חמישי?

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo215.gifלא.. איזה צעדה ? :O

גם יש מלא חיפאיות בפורום
איפה את גרה

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifמה עובר עלי ><"../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifמ הייתה צעדה לכבוד השמירה על

הכנרת ביום חמישי משו על זה שהצלחנו לשמור 1700 בקבוקיי מים שבסך בכל מסתכם ב234000 מטרים לא יודעת משו כזה.. זה היה ממש משעמם
חח זהו אבל רק אני מהצפוןאו לפחות ככה חשבתי
אני גרה במנחמיה זה ליד צמח\אשדות\טבריה אם את מכירה XD

Bleed for Me

New member
אני פה:)

שם: דניאל תאריך לידה:4.5.89 גיל:20 מיקום בארץ:ר"ג דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'):מסרים.. משהו טוב שקרה בחודש נובמבר:השתחררתי מהצבא וטסתי לארה"ב לשבועיים..מה יותר טוב מזה?!
משהו רע שקרה בחודש נובמר:כלום.. למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר:לניו מון!!! וחוצמזה, נחכה ונראה חחח... שיר החודש: Paolo Nutini - Last Request =] תמונת החודש: של שם מסעדה במונטריי (בין סאן פרנסיסקו ללוס אנג'לס) מצחיק אהה
אנשים לא הבינו מה אני מצלמת חחח
מאכל החודש:פיצה.. מסר לאומה:שיהיה חודש חורפי וטוב:)

../images/Emo109.gifמתפקדת! ^^

שם: רוני תאריך לידה: 23.6.93 גיל: 16 וחצי מיקום בארץ: חיפה דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): מסנג'ר [email protected] פייסבוק Roni Gott משהו טוב שקרה בחודש נובמבר: גרמניה כמובן!! שזה כולל את הילדים המדהימים, כל הטיולים שעשינו, והקניות (הו הקניות
) משהו רע שקרה בחודש נובמר: אני פשוט שונאת את כיתה י"א. שונאת שונאת שונאת. בחיים לא היה לי כזה קשה וכ"כ הרבה עומס
, האייפוד שלי נהרס בפעם השנייה, אני צריכה לעשות מיני-ניתוחון
למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר: להספיק לעשות את התיאוריה (ולעבור אותה XD), חנוכה ומפגש שיר החודש: Bad Romance- Lady Gaga תמונת החודש: מאתמול בבצפר <: מאכל החודש: סטארבאקס!
טחנתי כלכך הרבה זבל בגרמניה וכשחזרתי עוד אומרים לי שרזיתי, פחחח
מסר לאומה: אם יש לכם הזדמנות ללכת למשלחת, אל תפספסו אותה כי זה באמת אחד הדברים הכיפיים שיש D:

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifניתוחון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifאמג למה? XD

רוני תמונה מושימושלמת
ותתחדשי על הקניות
הו הקניות

../images/Emo109.gifמשהו בכף רגל../images/Emo10.gif

תודההההD: את לא מבינה איזה כיף זה הקניות האלה, לבוא כל יום עם משהו חדש לבצפר

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifחחחחחחחח תאמיני לי שאני מבינה

זה מזה כיףOO" יאיא תהני 3: הלוואי עליי גרמניה

m o r 1 0 2

New member
את כ"כ צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

כיתה י'א זה דבר מדכא,באמת שאני מחכה כל יום ראשון שיגיע יום שישי למרות שאני לומדת בו 6 שעות תקשורת מתישות+2 עבודות להגיד לכל שישיXDDD אל תשאלי,אכן מטורף!! ויש כ"כ הרבה מבחנים,בחנים,עבודות,שיעורים קשה לעמוד בקצב וגם להתפנות לדברים אחרים בגלל זה כמעט אינלי חייםXDD אבל אני מנסה כמה שיותר לגוןן ולא לחיות רק על לימודים: P ואהבתי את התמונה,ותחדשי על כל הקניות(*מקנאה*) ושיהיה בהצלחה ומה את עושה תיאוריה? אני דוחה אותה לאחרי יב'...באמת שזה יותר מדי גם תיאוריה גם לימודים....קחי בחשבון... וגמאני נדבקתי לשיר של גאגא *גאגאוללה* חפרתיXD בואנה תמיד יוצא שאני חופרת לך
אסקוויזמי:]

../images/Emo109.gifחחחחחח חופרת שכמותך../images/Emo3.gif

סתם סתם D: שמעי שאמרו לי שכיתה י"א היא הכי קשה חשבתי שסתם מגזימים, אבל כלכך לא! אני פשוט לא עומדת בקצב הזה, ואם לך זה קשה תחשבי מה זה באמצע פתאום לנסוע לחו"ל ואחר כך להשלים שבוע שלא היית בו (לא שאני מתלוננת שהייתי בגרמניה כן?
)? אני גם כל יום ממש עייפה אפילו שהלכתי לישון ב8 וחצי XD כןכן המצב קשה. תודה על המחמאה בכל מקרהD: וכן אני עושה תיאוריה כי לפי מה שהבנתי (יש יותר מדי שמועות) בינואר 2010 משנים את התיאוריה להרבה יותר קשה וגם הרבה יותר יקרה. ובגלל שמותר לעשות ב16 וחצי תיאוריה ואני אהיה בת 16 וחצי ב23.12 אני חייבת להספיק לפני שינואר מתחיל
זה לא ממש הקלה בהתחשב בכל העומס המזעזע של הבצפר אבל אין מה לעשות XDD מה גם שיש לי טיול שנתי שבוע הבא ואני לא יוצאת (בגלל הרגל) וגם את חופש חנוכה כדי ללמוד
הנה החזרתי לך חפירה

sweet shir

New member
את בטוחה שזה בינואר? כי לי אמרו שזה במאי חחח

פאק זה אומר שאני חייבת להבחן עד סוף חנוכה. :|

../images/Emo109.gifבמאי משנים משהו אחר

את המלווה לחצי שנה ועוד כל מיני דברים מעצבנים שאני לא זוכרת XD אבל בינואר זה רק התיאוריה

sweet shir

New member
חח משנים שזה יהיה ללמידה בכיתה מסודרת?

טוב, כנראה שאני כבר אעשה את התוכנית החדשה שאני אסיים ללמוד ביוליXD

למעלה