התפקדות חודש דצמבר!

McLife135

New member
../images/Emo55.gifעהאהא ששטוססססססססססס XD

הייתי הזה של המוח או הלאדעת מה
והבאתי 2 מפתחות *גאה בעצמי* חחחחחחחחחחחחח יואא היה כזה כיףףףףףףףףף XDDD ואוי אני זוכרת את זה XD קובי מחט: הנושא שלך זה ערים באיטליה ~שיט~ XDDDD

../images/Emo73.gif חחחחחחחחחחחחחחחחח כן XD

ורואים אותך כזה בטלוייזה ממלמלת ~שיט~ אבל בסוף צדקת
חחחח ואיי הראו אותי לשניה ואמא שלי מזה התלהבה מזה
היה מזה כיף! %%Q@#!%*^)%^* ועלאק גלית אתם לא תלכו וזה בסוף היא התאפרה והתגרשה XDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמתפקדת D:

שם: אריאל D: תאריך לידה: 9.6.93 גיל: 16 ועוד מעט וחצי :] מיקום בארץ: הרצליה
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): פייסבוק - Ariel New Yona מסנ[email protected] (תזדהו
) משהו טוב שקרה בחודש נובמבר: אואה D: האלבום של אדם, הקליפ של אדם, תיקנתי סופסוף את הגיטרה, ציונים טובים במבחנים, התחלנו לעבוד על הבגרויות בתאטרוןD:, ראיתי את ההצגה 'ציפורלה' ואת בן פרי אהובי
(ממליצה לכם ללכת לזה, קורע בטירוף). משהו רע שקרה בחודש נובמבר: יותר מדי מבחנים
למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר: חופש חנוכההההההההה D:, חזרותחזרותחזרות שיר החודש: כל האלבום החדש של אדם
You And I - Ingrisd michaelson תמונת החודש: מהממי33333333> מאכל החודש: השניצל בבצפר
יאו זה טעים מסר לאומה: בצפר זה קקוש. :)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני ממש נהנית ממנו../images/Emo13.gif|פלגי|

בשמיעה ראשונה פחות התחברתי, אבל בשמיעה ראשונה ושלישית זה נשמע הרבה יותר טוב ובאמת יש שירים ממש ממש טובים לדעתיD: והתמונה אכן מושית3>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשמיעה שניה ושלישית*../images/Emo122.gif

sweet shir

New member
אריאל אני אוהבת את Pick U Up!!! :)

סתם זה הגיע בשאפל וחשבתי לחלוקXD

dougie10

New member
אני פהה!!!!

אין לי זמן לענות על השאלות.... רק תראו שאני פה.... מקווה שזוכרים אותי

purple floyd

New member
המדגישומטיק שלי נדפק ):

שם: סתיו תאריך לידה: 29.10 גיל:17 יאו מיקום בארץ: בין גמלים לחול - ערד דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): פייסבוק Stav Adi יש גם טוויטר StavWho ומסן יש מסר <: משהו טוב שקרה בחודש נובמבר: הסוסים זה כיף יותר מתמיד, מחר סיורביולוגיה שבטוח יהיה פאןפאןפאן ואבא קונה אוטו חדש D: משהו רע שקרה בחודש נובמר: הפרידה הזאת כוסעמק. אה ונגנב האוטו חח למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר: וואי בחיי שלמדתי לא לצפות לכלום *אופטימיות מאץ'?* שיר החודש: סטארסטראק- של 3הו! וקייטוש. + מסמרים ונוצות - מיכה שטרית תמונת החודש: אם החמודים יעלו את התמונות!!11 היתה לי תמונה מאכל החודש: החודש הזה היה דליל באוכל משובח. נגיד תויטמנים המסריחים האלה חחחחחחח וואי למה יש שם תאית? בני אדם לא מפרקים תאית!!!1 חיידקים מפרקים תאייתתתת!!11 מסר לאומה: אם יש לכן בחירה, תיהיו לסביות באמת.

sweet shir

New member
התחלת נהיגה?

חחחחחחחחחחחחחחחחח באיזה ויטמינים יש לך תאית? XD

purple floyd

New member
פייי מזמן

שיעור 22, מתעכב כי המורה טס לגרמניה ): ביו-ויט יש מלא ויטמן C, B-12 ותאית@$%#$^#$6 |מתה|

sweet shir

New member
אז רק אני הגרועה שאפילו תיאוריה לא עשתה חחחחח

אני הרמתי ידיים מכל הנושא הזה של נהיגה. אחרי סוף הבגרויותXD אבל הגוף בין כה וכה לא מצליח לעכל את זה, אז מה הקטע?!

../images/Emo182.gif

שם:לילך. תאריך לידה:13.1.95 גיל:עוד מעט 15 מיקום בארץ:זכרון. דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): פייסבוק-lilach kinberg השאר לא בשימוש. משהו טוב שקרה בחודש נובמבר:חורף. משהו רע שקרה בחודש נובמבר:המורה הכלבה לאנגלית והתוכנית החדשה של בגרות מתמטיקה. למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר:חופש חנוכה. שיר החודש:השאלות האלה מצריכות יותר מדי חשיבה. תמונת החודש:תגובה מהירה. מאכל החודש:לביבות תפו"א
מסר לאומה:אין. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifממ .

הוספתי לפייסבוק . אני Shani Bar-haim למקרה שלא תזהי חח .D:

sweet shir

New member
החודש הזה עבר כ"כ לאט!

שם: שיר. תאריך לידה: 6.11.92 גיל: 17. מיקום בארץ: רעננה. דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): מסן- [email protected] פייסבוק- Shir Golde טוויטר- ShirG משהו טוב שקרה בחודש נובמבר: יום הולדתDDD: וכל מה שהיא כללה. משהו רע שקרה בחודש נובמר: מלאא מבחנים.
למה אתן הכי מצפות בחודש דצמבר: ניו מון%#@ וחנוכההה. סוףסוף חופש! שיר החודש: Leave It All To Me - Miranda Cosgrove feat. Drake Bell Everything Is Not What It Seems - Selena Gomez Good Girls Go Bad (Feat. Leighton Meester) - Cobra Starship Everything's Allright - Motion City Soundtrack תמונת החודש: סתם אקראית של דאגי לכבוד יום הולדתוXD מאכל החודש: מקס ברנר, סושי ועוגת שוקולד. D: מסר לאומה: למישהי יש שירים של מרלין מנסון להמליץ לי? חח :)

sweet shir

New member
חח כי אני אוהבת את השירים שלו.

לפחות את אלו ששמעתיD: כל עוד אני לא רואה את הקליפים הכל בסדר חחחחחחחח

../images/Emo73.gif דאגיי %^$*%^#$ ../images/Emo99.gif

ומרלין מנסון זה לא המופרע הזה שהוריד את הצלעות שלו מסיבות אישיות ופרטיות?(הבנת למה אני מתכוונת נכון?XD)

למעלה