ברוכים הבאים!

FireZeroX

New member
זה רק אני או שהתפוז עם השפם

דומה ממש ממש לFuhrer מפול מטאל אלכמיסט (אם מישו יודע בכלל על מה אני מדבר)?

FireZeroX

New member
אנימה מומלצתתתתתת

Full Metal Alchemist תקציר העלילה: סיפור של שני אחים, Edwardo (אדו) שגדול בשנה מ-Arephonse (ארה). השנה היא בסביבות תחילת המאה ה-20, ובעולם שלהם פיתחו את האלכימיה במקום את המכונות וכל זה. זה הגיע לכך שאפשר לשנות חומרים ויסודות בעזרת ציורים של מעגלי שינוי, אבל קיים חוק, שכדי לשנות (to Transmutate) משו צריך להקריב משו עם אותו ערך. ביום שאמא של שני האחים מתה ממחלה, שניהם, אדו במיוחד, מחליטים ללמוד אלכימיה ולנסות להחיות את אמא שלהם, אבל כשהם מנסים, הם מגלים שהמחיר כבד... אם אתם רוצים לדבר על מקורות ועל שירים פנו אלי בפרטי או במסן (או שסתם תצרפו אותי): [email protected]

לא בדיוק>.>

אלה אדוארד ואלפונס, או אד ואל. זה שהמבטא יפני לא אומר כלום, השמות הם שמות מערביים שמבוטאים כמו שכתבתי כבר, אלא אם אתה מתעקש לדבר במבטא יפני... ולא בדיוק פיתחו אלכימיה במקום מכונות, יש מכונות. השנה היא 1918 אם אני לא טועה. והם למדו אלכימיה הרבה לפני שהיא מתה, וגם מראים את זה.

FireZeroX

New member
המבטא היפני צודק, כי זה המקור

אז מה אם הם גרים באיפה שהיה אמור להיות בריטניה? ולא אמרתי שלא היו מכונות, אמרתי שפחות פיתחו אותם. בשנה נראה לי אתה צודק, ובקשר לעובדה שהם למדו אלכימיה כבר לפני, זה בערך חצי ספוילר, או שסתם לא רציתי לגיד את זה, שיהיה, תן להם להנות בעצמם ^^

זה לא ספוילר-.-

הראו כבר בפרקים הראשונים שהם מראים לאמא שלהם פסלים כאלה שהם עשו באלכימיה. זה נקרא ספוילר? והמבטא היפני לא צודק, אין דבר כזה "מבטא צודק". אתה נשמע כמו אידיוט עם התירוצים האלה. רוצה לדבר במבטא יפני? תגיד אדוארדו, רוצה לדבר במבטא ישראלי? תגיד אדוארד.

FireZeroX

New member
קודם כל זה מבטא עברי ולא מבטא

ישראלי, אין כזו שפה ישראלית. אתה נשמע כמו אידיוט עם הרצון הלא מובן שלך לנסות להוכיח שאני טועה בכל דבר, ובגלל שהיפנים יצרו את הסדרה וככה הם מבטאים את זה, ככה נראה לי נכון להגות את זה. זה כמו תוכנית אמריקאית שלאחת קוראים רייצ'ל, אני לא אלך ואקרא לה רחל...

keep smiling

New member
אבל הוא צדק P:~ ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

לי בעיקרון קוראים קארן~ ולא עיברתו את זה לקרן, זה פשוט לפי המבטא~ וזה כמו שני ושאני, וכל הA שצצים משומקום באנגלית, וזה מבטא ישראלי, צר לי לומר לך

למעלה