ספיישל ימי הולדת- חלק שני

MoRoSH11

New member
מת'יו מקונוהי

4/11/69 שחקן אין כמו בבית, איך להפטר מבחור ב-10 ימים, צוללת U-571, חיים בשידור חי, 13 שיחות על דבר אחד, מארגנת החתונות, שלטון האש, סהרה

MoRoSH11

New member
סאלי פילד

6/11/46 שחקנית אחים ואחיות, ללא כוונות זדון, פאנץ ליין, לא בלי בתי, גברת דאוטפייר, פורסט גאמפ, לא רק בלונדינית 2, ביוטיפול, אי.אר,

MoRoSH11

New member
איתן הוק

6/11/70 שחקן הגרוש של אומה תורמן מחלק 13, לפני השקיעה, לפני הזריחה, לקחת חיים, יום אימונים מסוכן, טייפ, שלג יורד על ארזים, מה קרה בגטקה?, מציאות נושכת, ללכת שבי אחריו

MoRoSH11

New member
רבקה רומיין

6/11/72 שחקנית ודוגמנית אוסטין פאוארס: המרגל שתקע אותי, אקס מן 1-2-3, סימון, להסתדר בחיים, בטי, ,

MoRoSH11

New member
ספי ריבלין

7/11/47 שחקן ניקוי ראש, רגע עם דודלי, זהו זה, הבית של פיסטוק, ספי, הופה היי, הרצועה, איצ'ה, הסודות

MoRoSH11

New member
טרה ריד

8/11/75 שחקנית רוח רפאים, הבת של הבוס שלי, יחצן המסיבות, ג'וזי והפוסיקאט, אמריקן פאי 2, אמריקן פאי, ביג ליבובסקי, אגדה עירונית

MoRoSH11

New member
בריטני ספירס

10/11/77 שחקנית וזמרת קלולס, נערה בהפרעה, 8 מייל, הבחורים בחיי, ירח דבש מטורף, יומן האקסיות, עיר החטאים 1+2, תזיזו ת'רגליים,

MoRoSH11

New member
דמי מור

11/11/62 שחקנית הרומן של אתמול בלילה, רוח רפאים, בחורים טובים, הצעה מגונה, אז ועכשיו, סטרפטיז, אם הקירות יכלו לדבר, ג'יי איין ג'יין, לפרק את הארי, המלאכיות של צ'רלי 2

MoRoSH11

New member
ליאונרדו דיקפריו

11/11/74 שחקן טיטניק, מה עובר של גילברט?, רומיאו וג'ולייט, החוף, תפוס אותי אם תוכל, כנופיות ני יורק, הטייס, השתולים, לגעת ביהלום, להתבגר ולהתגבר, יומן נעורים,

MoRoSH11

New member
דני שטג

12/11/66 שחקן הפוך, עניין של זמן, לוויתן בחוף שרתון, אהבה מעבר לפינה, צור הדסים, צומת וולקן

MoRoSH11

New member
דיוויד שווימר

12/11/66 שחקן חברים, נשיקה בין חברים, מדגסקר,

למעלה