עידוכנים מהוילה- יום 47, ה- 17.10

התקציב השבועי: 644 ש"ח ../images/Emo185.gif

היה להם אלף ומשהו, נכשלו במשימה ירד ל900 ועל כל העונשים הגיע ל644 ש"ח, למרות שהאח הגדול בא לקראתם. הוא גם מעיר להם על כך שהם ישנים בבוקר וערים בלילה. אז כרגע תהיה ישיבת התקציב לפי מה שהבנתי, לצערנו לא רואים אבל לפחות שומעים (בנתיים)

babylon4

New member
שוב מצנזרים!!

הראו רק את ההתחלה של משימת התקציב ואמרו שייקח שעה ומאז לא עובד לא באינטרנט ולא בטלוויזיה

eli7r

New member
וואו.......

על מה הורידו להם? ויאלללללללללללה מכות יאללללללללללללה נראה לי שבסוף זה באמת יגיע לזה.

ExsoTic Cop

New member
כרגיל ההפקה מחשיכה ועושה מאיתנו כלבים

אתמול נגמלתי ממש מהתוכנית לא ראיתי אותה אחרי המשימה שהחשיכו.. קמתי היום בבוקר ופתחתי לראות בתקווה שיהיה משהו מעניין לראות כי בבוקר לצערי אין כלום לראות וההפקה כרגיל מחשיכה חופשי מתי שבא לה עלק שידור 24\7 ההפקה שמה עלינו זין ענק אנחנו הכלבים השפוטים שלה שום דבר מעניין לא נראה בחי..כנראה שגם בבוקר אי אפשר לראות תתוכנית שמשעמם סבבה הפקה עברתם את כל החוקים גם את התוכנית המרכזית אני לא אראה ואם אני אראה זה רק לאחר כמה ימים בהורדה כדי לא לפרנס תהפקה המסכנה הזאת..יום טוב לכולם.

RoGeR MaSoN

New member
הלוואי ותיהיה ישיבת תקציב משעממת !!!

ההפקה בונה על זה שיהיה מכות וקללות בגלל הסיגריות, הלוואי הלוואי שלא יהיה שום דבר ותיהיה ישיבת תקציב רגילה כמו כל שבוע. שידפקו אותם. איזה זללזול בצופים צריך להתלונן לרשות המפקחת בנושא הזה נשבר כבר!!!לשלוח מייל לאתרי אינטרנט שיעשו על זה כתבה, משהו!

בכוונה עשו את התקציב היום...

ממתי ההפקה נותנת להם לתאם את עניין הקניות והתקציב ביום שישי??? א. כדי שיהיה להם מה להראות ביום א'. ב. אתמול בלילה בשיחה של שי וצבר..."תראה איזה בלאגןן יעשה יוסי שהוא יגלה שהוא לא יקבל סיגריות - אבל רק אחרי יום א' אחרי מוצ"ש/ההדחה" שאנשים ירצו לבחור בו...בגלל הבלאגן. ג.ממתי הם לא מראים שיחת תקציב...? זה כבר גובל "בזנות"

לפי מה שיוסי אמר עכשיו...

אין סיגריות. חחחחחחחחחחחח "אין לנו סיגריות, הם בכוונה עשו את התקציב עכשיו - כדי שהם יראו ריב"
יוסי יודע ורואה הכל.

shlomitgueta

New member
נראה לי שכן והם לא רבו הם

הבינו שמנסים לגרום להם לריב בנוסף שי וצבר נראה לי כאילו באו לקראת המעשנים כדי שלא יצביעו נגדם

RoGeR MaSoN

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהשידור חזר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

RoGeR MaSoN

New member
שפרה לא מוכנה לוותר על טחינה

מבחינתה זה משהו בסיסי ואין חייבים את זה בבית.. (עכשיו הדיירים מנסים להוריד דברים שאמרו ולא באמת צריך כדי להצטמטם] מ-ג-ע-י-ל-ה

למעלה