עידוכנים מהוילה- יום 47, ה- 17.10

הקשר הוא

ששאלתי מילה שכבר השתמשו בתוכנית וכאן, בגלל זה היא בגרשיים. אני למעשה, אשכנטוזית בעצמי, אבל זה לא אומר שאני צריכה לדבוק באנשים טיפשים ומעצבנים בצורה עיוורת, רק כי הם מהעדה שלי. אז אין פה שום קייס, אפשר להרגע.

דינה128

New member
הם היו ערים עד הבוקר, כל הלילה

ובגלל זה קשה להם לקום ובין האשכנטוזים הטפשים והמעצבנים האלה יש את שי המרוקאי , את צבר החצי המרוקאי ואת רנין הערביה

קמבילי

New member
../images/Emo2.gif סופה של החתולה של שרדינגר רע ומר

כמו שאת בטח יודעת... אני שונאת את הניסוי המחשבתי המפגר הזה. שפרה לא עד כדי כך עקומה ומעצבנת, רק במידת מה, ומיום ליום יותר. נעים להכיר, קמבילי

Jason2

New member
לא בטוח

כי החתול יכול להיות חי או מת. אז הסוף יכול להיות טוב ורע.

קמבילי

New member
כן נכון, חי או מת או שניהם בבת אחת....

אז בוא נסכים שבתור ניסוי מחשבתי, כשיש לך אינסוף אפשרויות, דווקא לסגור חתול בתוך ארגז עם בקבוק ארסן מעיד על מוח חולני (עם כולכבוד לשרדינגר וכולי וכולי)

דינה128

New member
בספר החוקים של האח הגדול זה אסור

עובדה שמרבית הדיירים לא מדברים אל המצלמה אבל כמו שיוסי אמר לאיתי זה הכוח הוא בפירוש הנחה את איתי לדבר אל המצלמה מעניין שעל זה ההפקה עוברת בשקט, אולי כי זה מביא לה עוד אסאםאסים

shlomitgueta

New member
אם אסור לדבר למצלמה אז חייב להעניש את

רנין ביום שהיא דיברה לתייסיר ולאמא שלה בערבית

יעל176

New member
לפני שהלכתי לישון אתמול שמעתי את לאון אומר

לשי וליוסי שהוא שמע את אחד מההפקה אומר "כוס ראבק אין לך שיר אחר שיעיר אותם?" משהו כזה, ואז פתאום העבירו למצלמה אחרת מישהו שמע??

שמתם ../images/Emo23.gif

בשיחה של שי ורנין...לאון עשה פרצוף ושהוא יצא מהשירותים, הוא נשאר לשמוע איזה כמה דק'. אני מקווה שהוא שמע...כי בדיוק הם אמרו "שנמאס להם ממנו..." - משהו כזה....

TLV GUY2

New member
עוד חצי שעה יוחשך המסך...

הם מקבלים משימה ואנחנו כרגיל לא נראה אותה

בטוח? ../images/Emo185.gif

אפחד לא נקרא לחדר האח הגדול ונראה שהם לא מתרגשים/מתוכננים לאיזושהיא משימה. בנתיים, החבר'ה מדברים בחוץ אבל הבמאי מתמקד דווקא בשפרה ישנה.

Ping Poong

New member
בשעה 11 וחצי איתי נקרא לחדר האח הגדול.

אמרו לו שבעוד חצי שעה תהיה משימה.

eli7r

New member
ואכן המסך הוחשך......

וואלה הם דפוקים לגמרי אפילו מה המשימה לא אמרו לנו....

TLV GUY2

New member
מוחשך בדיוק בזמן... חלאות... הפקה הכי זבל

שראיתי... הפעם גם לא נוכל לראות מה המשימה...

למעלה