עידוכנים מהוילה- יום 47, ה- 17.10

BeN ShaDe

New member
איתי לא מפסיק לשיר "נשבע לך לא בוגד"...

וזה מעצבן! עזבו את זה שהוא לא יודע לשיר , הוא שר את זה בכוונה ליד יוסי כדי לשחק אותה גם מזרחי כנראה.

שיעורי לשון בוילה ../images/Emo185.gif

לצערנו, לשון כמו שלומדים בבית ספר
השקופית החדשה המעצבנת מופיעה ללא כל סיבה, בזמן שהם מדברים על פעלים ועברית נכונה.

RoGeR MaSoN

New member
../images/Emo41.gifהתקציב השבועי של הדיירים: 684 ש" !!!! ../images/Emo41.gif

זה מה שהיה במעטפה

RoGeR MaSoN

New member
ש"ח..כמו כן האח הגדול מוסיף במעטפה

שהוא מבקש מהדיירים לישון בלילה ולהיות ערים ביום

bubbleboi

New member
הפקה בת בת בת בת בת בת

איבר מין של האמא שלהם זבלים מנוולים חזירים מושחתים אנשים לא נחמדים שכמוהם

d a n 6

New member
הפקה ביזיונית!

למה הם העבירו את התקציב להיום?זה הרי ברור למה הם מתים שעינב ויוסי יעשו בלאגן על הסיגריות ואז כל האש שהייתה על שי תעבור אליהם, זה כזה מגעיל.

bibaso

New member
"ביפ" על האם אמא של ההפקה ה"ביפ" אלף "ביפ"

אוסף של "ביפ" "ביפ" "ב י י י י י י י י פ" אינשאללה "ביפ" "ביפ" וכולם "ביפ" "ביפ" !! ו- "ביפ" אמן !! אני אאלץ לשמור על קשר העונה עם הוילה (כי אני כבר מעורב רגשית ורוצה לדעת מה יהיה בסוף), אבל אין מצב שבעונות הבאות אני נוגע בתוכנית ה -"ביפ" הזאת במקל. אני מציע שכל הפורום במחאה יאמץ משהו כמו החתימה שלי

קמבילי

New member
כמוני כמוך, לרוע מזלי גם אני מעורבת רגשית

כלומר בתשוקה שלי לראות את הרעים באים על עונשם ושי והבובה שלו עולים על טיל. מצד שני ההנאה הולכת ונפגמת כי משבוע לשבוע ההדחה נעשית פחות משפילה. השמחה שהיתה לי בהדחת מיקי וערן כבר לא תחזור על עצמה. אבל את העונה הבאה לא אראה. בכלל אין לי מושג איך נפלתי לעונה הזאת ואיך התמכרתי אליה, זה היה צירוף של נסיבות, זמן פנוי, הפורום הזה, השיעור הסוציולוגי המעניין, אני לא יודעת מה. *אני מוכנה להתגייס למחאת החתימות, אבל אני לא מספיק קריאייטיבית.

bibaso

New member
החתימות - לא חייבים ניסוח מקורי

אפשר פשוט את החתימה הזאת אבל אין טעם אם לא כולם יעשו את החתימה הזאת, יש לי הרגשה שאם כל הפורום יעבור לחתימה, זה יעורר הדים גם מחוץ לפורום. או שאני אופטימי מדי ??

למעלה