על פתיחת הפורום. ושיהייה המון
ל לולו המשוגע New member 11/5/04 #2 ../images/Emo65.gifאבבבבבבבבבי!!../images/Emo60.gif מזל טוב מזל טוב מזל טוב ^_^ מכל הלב ^_^ אוהבת, ליאת.
../images/Emo65.gifאבבבבבבבבבי!!../images/Emo60.gif מזל טוב מזל טוב מזל טוב ^_^ מכל הלב ^_^ אוהבת, ליאת.
T The bi ambassador New member 12/5/04 #6 מזל טוב על הפורום החדש מי יתן והודעות ירבו על פני הפורום ככוכבים בשמים וכחול אשר על ספת הים ואמרו אמן. אמן! השגריר.
מזל טוב על הפורום החדש מי יתן והודעות ירבו על פני הפורום ככוכבים בשמים וכחול אשר על ספת הים ואמרו אמן. אמן! השגריר.
X Xboy123 New member 12/5/04 #9 אבי מזל טוב!!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif מקווה שהפורום יצליח לצבור כמה שיותר אנשים וישגשג. מת עלייך יא חמוד!! ת-ה-נ-ה (אגב מה זה ביורק?.. אני בור אם לא ידעת)
אבי מזל טוב!!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif מקווה שהפורום יצליח לצבור כמה שיותר אנשים וישגשג. מת עלייך יא חמוד!! ת-ה-נ-ה (אגב מה זה ביורק?.. אני בור אם לא ידעת)
G gonevinci New member 12/5/04 #12 הגיע הזמן ../images/Emo47.gif וגם האביב. מברוק לאבי וסחטיין. ויאללה, להתחיל להעמיס.
M Moreiro New member 12/5/04 #18 יווו אבייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif מזל טובבבבב והמון המון בהצלחה מור
יווו אבייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif מזל טובבבבב והמון המון בהצלחה מור
H Human Nature New member 12/5/04 #22 מת עליך גם, מותק ../images/Emo25.gif. וכמו שסקייטי אמרה- ביורק היא זמרת . ואני בשוק שלא אנסתי אותך להקשיב לשירים שלה @__@.
מת עליך גם, מותק ../images/Emo25.gif. וכמו שסקייטי אמרה- ביורק היא זמרת . ואני בשוק שלא אנסתי אותך להקשיב לשירים שלה @__@.