פורום ביורק נפתח

amhay

New member
../images/Emo49.gif סיפור מדהים ובקשה לפתיחה.

ראשית,לגבי הסיפור. אני לקוח קבוע בסניף החיפאי של צליל. המנהל של אותו סניף,היה בעבר משוגע על ביורק,היום קצת פחות.בזמנים שהוא עוד היה מעריץ מושבע,הוא היה בלונדון.בצאתו מאחת חנויות המוזיקה הוא ]שוט ראה את ביורק מולו.במקום לאבד עשתונות,כמו שכנראה אני הייתי עושה אם הייתי רואה,נניח,את פרינס,הוא אמר לה לחכות רגע(הוא מציין שהיא היתה נחמדה לאללה) נכנס לחנות קנה פוסטר קטנטן שלה,והיא חתמה לו עליו,ועד היום הוא תלוי בחנות,אז מי שרוצה לראות שילך לסניף החיפאי של צליל בקניון חיפה. כעת,לגבי הבקשה. אני לא מעריץ של ביורק.מהשירים שלה שאני כן מכיר,אני מעריך אותה ומוצא אותה מאתגרת למדי,ואתגר ז מה שאני אוהב לשמוע. בקיצור,אני אשמח אם תמליצו לי על שירים ואלבומים - ככה,מאיפה להתחיל עם הזמרת הזו. תודה. ושוב מזל"ט,ובהצלחה,מקווה לשעות של הנאה מהפורום וכו'.

Human Nature

New member
../images/Emo12.gif.

אני בהחלט הייתי מאבד את העשתונות אם הייתי רואה אותה. זה לא שאני מעריץ מטורף, אני פשוט הייתי מתלהב מפני שהיא יצור כל-כך מתוק וקטן. בגלל זה הוכיתי תדהמה כשהיא תקפה את העיתונאי ששאל אותה על הילד שלה... בכל מקרה, אני כל-כך ירוק מקנאה כרגע
. בפעם הבאה שאני אהיה בחיפה, אני אגיע עם מצלמה ואצלם את זה. טיהי. ושירים? זה טעם מאוד אישי. אני אוהב נורא את "Hunter", "Pegan Poetry", "I've Seen it All", "Hidden Place", "Possibly Maybe", "Immature"... במלים אחרות- את השירים היותר אפלים שלה. ואם באלבומים עסקנו, אז הייתי ממליץ לך על שלושת האחרונים (Homogenic, Vesepartine ו-Salmasongs). הם יצירות מופת, באמת. חובה בכל בית, כמו שאומרים
.

Human Nature

New member
למה שלא יפתח לה פורום? ../images/Emo3.gif

יש לה קהל מעריצים והיא אמנית ששווה את זה
. ואתה מוזמן להתמקם ולהכירהּ, אם אתה רוצה. היא באמת לא נושכת
.

WxHxNx

New member
מה אומר לך

שאני לא מכיר אותה (ואוהב לשמוע) ? ויותר חשוב מזה, מה אומר לך שהיא לא נושכת ?
ובקשר להודעה הקודמת שלי התפלאתי מכיוון שלא חשבתי שיש לה קהל גדול בארץ ד"א מה אתה עוד שומע חוץ ממנה ?

מלאכית16

New member
אבבבבבבבבייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif|קר|

כחול הולם אותך
עשה לי ילדדדדדדדדדדדדדד

humm

New member
אני זוכר שהיה תוכנית בטלויזיה על

הצד האפל של סלבריטאים וראו קטע מתולם של ביורק מגיעה ליפן והעיתונאית שואלת אותה איך הייתה הטיסה וביורק קופצת עלייה מושכת לה בשיערות משכיבה אותה על הרצפה ומרביצה לההה זה היה מפחיד

zender

New member
אבי!!! אין לי שמץ של מושג מי אתה

אבל מסתבר שכולם מכירים אותך כאן משם מה,אז...הגיע הזמן שגם אני
בכל מקרה....מזל טוב ובהצלחה,אני הייתי עוד מאלה שניסו להחיות את פורום ביורק ב"הייד פארק" בזמנו אבל הגיע הזמן שלביורק יהיה פורום כמו שצריך
בהזדמנות אני יפרסם כאן את הביקורת שכתבתי על אחד הDVDים של ביורק בפורום השכן שוב,בהצלחה

Human Nature

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

הניק שלך נורא מוכר לי, BTW -_-. אתה מוזמן להתנחל כאן ולהעלות את הביקורת שלך. אוסיף אותה למאמרים
.

שרימפי

New member
יאאא**מקפץ בשמחה**

*נרגע* הגיע הזמן שיפתח פורום לזמרת המדהימה הזאת
שיהיה

למעלה