שיהיה לפורום החדש
H Human Nature New member 13/5/04 #54 אסף ../images/Emo24.gif. ידעתי שברגע שתשמע שיש פורום לביורק ב"תפוז" אתה תצטרף . ברוך הבא, יקיר .
ש שפנפן New member 12/5/04 #30 go סנוקי ../images/Emo3.gif הרבה הרבה מזל טובות על הפורום!!!!!!! אני אשתדל לרדת לעם ולכתוב בו גם למרות שזה לא לרמה שלי כאילו.. כל הכבוד אני ממש גאה בך!
go סנוקי ../images/Emo3.gif הרבה הרבה מזל טובות על הפורום!!!!!!! אני אשתדל לרדת לעם ולכתוב בו גם למרות שזה לא לרמה שלי כאילו.. כל הכבוד אני ממש גאה בך!
H Human Nature New member 13/5/04 #57 ../images/Emo9.gif. שפנפן שלי! תודה. והממ. ברור שאתה הולך לכתוב בפורום הזה . אני לא יודע מה חשבת לעצמך @@. אוהב אותך מאוד, מותק .
../images/Emo9.gif. שפנפן שלי! תודה. והממ. ברור שאתה הולך לכתוב בפורום הזה . אני לא יודע מה חשבת לעצמך @@. אוהב אותך מאוד, מותק .
H Human Nature New member 13/5/04 #56 טיהי ^^. עם כל ההסטריה שלי זה היה די צפוי שאני אפתח את הפורום הזה, לא? .
L LoLo16 New member 12/5/04 #31 מזל"טוב אבי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ב ה צ ל ח ה ע ם ה פ ו ר ו ם
מזל"טוב אבי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ב ה צ ל ח ה ע ם ה פ ו ר ו ם
K Kryptonite New member 13/5/04 #34 מזלטוב אבי../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo168.gif בהצלחה בניהולו. הולם אותך כחול...
מזלטוב אבי../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo168.gif בהצלחה בניהולו. הולם אותך כחול...