A Alvie Singer New member 12/5/04 #7 מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif והקדשה ראשונה, השיר היפהפה HYPERBALLAD.
P p i n g o New member 12/5/04 #11 ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif ברכות! עלה והצלח!
A AndreaCorr © New member 12/5/04 #13 אבו'ש ../images/Emo24.gif מזל טוב מותק. עלה והצלח אני אישית לא אוהבת את המוזיקה של ביורק, אבל יש לה יופי מקסים לטעמי.
אבו'ש ../images/Emo24.gif מזל טוב מותק. עלה והצלח אני אישית לא אוהבת את המוזיקה של ביורק, אבל יש לה יופי מקסים לטעמי.
F Frozen Inside New member 12/5/04 #15 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifמזל"ט!...../images/Emo105.gif../images/Emo54.gif הלהקה הזאת קצת מפחידה אותי
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifמזל"ט!...../images/Emo105.gif../images/Emo54.gif הלהקה הזאת קצת מפחידה אותי
ס סקייטר גירל New member 12/5/04 #16 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifחחחחחחחחח
F Frozen Inside New member 13/5/04 #40 אופס../images/Emo9.gif...פאדיחות ../images/Emo105.gif../images/Emo54.gif התכוונתי לזמרת
H Human Nature New member 13/5/04 #49 היו לה להקות בעבר ../images/Emo3.gif. גם עליהן אפשר לדבר. יכול להיות שאת אפילו תאהבי אותן, כי הן היו די שונות במהותן מהמוזיקה שהיא עושה היום. בכל מקרה, מאז ומתמיד המוזיקה שלה היתה מטורפת, וזה אחד מהדברים שאני כל-כך מעריץ בה.
היו לה להקות בעבר ../images/Emo3.gif. גם עליהן אפשר לדבר. יכול להיות שאת אפילו תאהבי אותן, כי הן היו די שונות במהותן מהמוזיקה שהיא עושה היום. בכל מקרה, מאז ומתמיד המוזיקה שלה היתה מטורפת, וזה אחד מהדברים שאני כל-כך מעריץ בה.
H humm New member 12/5/04 #17 אביייי צלביייייייייייי!!!!!!! יש לך פורום?!?!!? תעשה לי ילדדדדדדדדדדד!!! אתה עדיין לא מכיר אותי רייט?!
אביייי צלביייייייייייי!!!!!!! יש לך פורום?!?!!? תעשה לי ילדדדדדדדדדדד!!! אתה עדיין לא מכיר אותי רייט?!
H Human Nature New member 13/5/04 #50 לא מכיר אותך?! טחח. בודאי שאני מכיר אותך, יקיר ^___^. אל תעשה ממני *כזה* סנילי . תודה. ו*עושה ילד*. נממ. היה טוף, הא?
לא מכיר אותך?! טחח. בודאי שאני מכיר אותך, יקיר ^___^. אל תעשה ממני *כזה* סנילי . תודה. ו*עושה ילד*. נממ. היה טוף, הא?
ס סקייטר גירל New member 14/5/04 #80 חחחחח ומה עם הילד שלי אבי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif *מקנאת*
D Dracos Love New member 12/5/04 #24 אביצ!(*מיוחדת*)../images/Emo108.gif|אבי||דב|../images/Emo77.gif על הפורום ! וסליחה על השרשור החדש, אבל אני מיוחדת אז מותר לי. טוב, אני לא מיוחדת, אני סתם דורשת צומי סרוחה לונורא. מזלטוב! שיהיה לך פורום חי ו = כמוך ^^ אבי ה-100מם ! ווהו! קוואלדהצ
אביצ!(*מיוחדת*)../images/Emo108.gif|אבי||דב|../images/Emo77.gif על הפורום ! וסליחה על השרשור החדש, אבל אני מיוחדת אז מותר לי. טוב, אני לא מיוחדת, אני סתם דורשת צומי סרוחה לונורא. מזלטוב! שיהיה לך פורום חי ו = כמוך ^^ אבי ה-100מם ! ווהו! קוואלדהצ
H Human Nature New member 13/5/04 #64 קבּלת את התשומי שלך למשך עשרים וארבע שעות וחצי . ותודה כו0ית 100ממת = ואורסת משפחות חד-הוריות שכמותך . אני חולה עלייך!!1 .
קבּלת את התשומי שלך למשך עשרים וארבע שעות וחצי . ותודה כו0ית 100ממת = ואורסת משפחות חד-הוריות שכמותך . אני חולה עלייך!!1 .
י ילדונת היחידה New member 12/5/04 #25 למרות שאני לא קשורה לפורום... רק באתי להגיד מזל טוב על פתיחתו אז אבייי,מזלטוף על הפורום ועל ההנהלה...ובהצלחה
למרות שאני לא קשורה לפורום... רק באתי להגיד מזל טוב על פתיחתו אז אבייי,מזלטוף על הפורום ועל ההנהלה...ובהצלחה
H Human Nature New member 13/5/04 #52 תמסטר! ../images/Emo25.gif תודה לך. ו... חסר לך שאת לא קופצת לביקור מדי פעם .