רציתי לדעת אם...

mantrix

New member
הבנתי, אמונה עיוורת!

כזו שמחפשת דרך כלשהי, אבל לא מחפשת את האמת. ומה אם אלוהים קיים אבל אין לו בעיה שיקראו בשמו? ומה אם יהיה לי בעיה עם משהו שתגידי, אוכל להגיד לך להפסיק?

Wing Chan

New member
אבל מוריה -

אף אחד פה, ובמיוחד אני ששונא דתות מונוטאיסטית - לא ניסינו להניע אותך מ-לא להאמין בזה. שאלתי שאלה, השם המפורש הספציפי הזה, הוא אחד שמופיע גם במקורות אחרים ולא רק ביהדות. אם הייתי כותב ה' - לא היו מבינים למה התכוונתי כי רציתי להראות את אותן אותיות.

Jos711

New member
אם הייתי עדיין חברת פורום הייתי

שואלת אותך מי זאת מוריה.

Cirrus Minor

New member
מי ניסה לשנות את דעתך?../images/Emo12.gif

חלילה,כל אחד זכותו להאמין במה שבא לו. אבל את לא יכולה לקבוע מה מותר בפורום,ומה אסור.זה לא הולך ככה.

תמיר1991

New member
ואת חושבת שדתיים-מסורתיים מכבדים

את האמונות שלי? אני חושב שלא. מספיק כבר להיות קיצוניים, הוא העלה הודעה לגיטימית, זה לא פורום "חרדים" או משהו וזכותו לכתוב כל דבר שעולה בקנה אחד עם מדיניות תפוז. למה לגרור לריב ולאמוציות כל שטות? תמיר.

ailag

New member
שמע

אני לא מבינה ב"סוגים" של דתיים כ"כ, אבל החברים הדתיים שלי - כולם ללא יוצא מן הכלל - מכבדים את זה שאני חילונית בכל פן אפשרי. פגשתי יותר חילוניים שלא מכבדים דתיים מאשר דתיים שלא מכבדים חילוניים, אם כי המדגם שלי ממש לא מייצג.

Wing Chan

New member
הממ

אני לא רואה 100 אחוז איך זה פוגע. ז"א, אתם עדיין תקראו את זה כ-אדוניי. או שאני טועה?

juggernaut

New member
זה היה כל כך לא לגיטימי.

זה לא היה קשור לשום דבר הוא פשוט הוציא את זה.

Nimst

New member
כל מה שלא קשור לא לגיטימי?

אני מאוד בעד דיונים, וכמה שיותר יותר טוב. וכמה שהנושאים יותר שנויים במחלוקת, יותר מעניין. הנה נכנס לנו לפורום מישהו שפעיל בנושא היהדות ונראה שהוא מבין בו. למה לא לנצל את הבמה לשאול אותו שאלות שמציקות? איך בדיוק זה לא לגיטימי?

תמיר1991

New member
לא לגיטימי? בבני-ברק, לא כאן.

כאן זכותו לכתוב כמעט כל שירצה, והכמעט זה לא המקרה הזה! תמיר.

Jos711

New member
אני אסכם את הויכוח הזה בזה:

תעשו מה שבא לכם וניפגש בשמחות.

למעלה