עונה 11 פרק 14 ב'

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifעונה 11 פרק 14 ב'../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

צפייה מהנה. למי מגיע יותר לקבל???

דני ../images/Emo99.gif

למרות שקשה להחליט בין דני לסטפני, שתיהן שיחקו משחק טוב-אך אמנם שונה. דני הייתה שקטה והתקדמה בלי לעשות תחבולות, לעומת סטפני שתיחמנה כל הדרך למועצה האחרונה. בד"כ אלו ששיחקו מלוכלך הם המפסידים כי המושבעים כבר בתכלס יודעים למי הם מצביעים מרגע שהעיפו אותם.

../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif

מההתחלה, רייף עשה מעשה מאוד אצילי, זה עלה לו במינימום 100000, אבל אני מאמינה בקארמה. משהו שמאוד מאוד מגעיל אותי, זה המירמור של המושבעים, כל המבטים המזלזלים, גילגולי עיניים, לחיצות ידיים בשושו, פשוט מגעיל. ג'אד - היה, נשאר, וקרוב לוודאי ימות אדיוט, בבון ממורמר וטיפש. ודני זכתה, אמממממ, נכון, הייתה טובה, לא שיקרה יותר מידי, שטה לה מתחת לרדר, וכן מגיע לה. אבל לסטפני מגיע הרבה הרבה הרבה יותר. היא שיחקה את המשחק נקודה. עונה קודמת היא הייתה המותק הזורמת ועפה מהר מאוד, העונה היא לקחה יוזמה, שלטה לקחה את גורלה בידיים ולא סמכה על אף אחד!! אם היא הייתה נשארת אותה סטפני של העונה שעברה, היא הייתה עפה עוד לפני המיזוג, בגלל היתרון שהיה לה. בבחירה של המושבעים, הם לא בחרו בדני, הם הענישו את סטפני. הם לא בחרו במי שמגיע, אלא למי שפגע בהם.

Fairywitch

New member
אמן ואמן לכל מילה ומילה../images/Emo45.gif

לא הייתי מנסחת את זה טוב יותר

NSH2

New member
כל כך נכון לגבי סטפני!

לא יכולתי להגדיר את זה טוב יותר

מור תור

New member
אין ספק!!

אבל כולכם צריכים להבין שזה לא איכפת למושבעים העיפו אותם!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה שונה לחלוטין מתפיסת מבטנו

mmeny

New member
ממש לא נכון לגבי ג'אד

יש גם אנשים חמים בחיים,אנשים סוערים. לא כולם שקטים ונחמדים. הוא היחידי שנתן אתמול שואו. אני יודע שאת מעדיפה מישהי כמו סינדי שתקעו לה סכין בגב והיא היתה נחמדה ומנומסת אתמול,אני לא. ובאמת סטף חצתה את הגבול שחיבקה את אשתו של ג'אד,הבטיחה לה משהו ויום אחרי העיפה אותו,פשוט גועל. רק מראה כמה ג'אד עושה ומגן על אשתו

בזמן שהיא פגשה את אישתו

היא התכוונה לזה, אח"כ דני ורייף מילאו לה את הראש ואז היא שינתה את דעתה - מותר לה. הבעיה שהוא האשים אותה, ובכלל דני יזמה את המהלך הזה. לגבי ג'אד, יש לתת שואו שזה נחמד, ויש להראות ממורמר ופאטתי שזה עצוב, זו דעתי בכל אופן, כל פעם שאני רואה אותו אני

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifגם ההערה שלו לדני לא הייתה במקום../images/Emo4.gif

הוא פשוט sour loser.

mmeny

New member
../images/Emo5.gifלא מסכים

יש להיות עם מישהו בברית ואח"כ להצביע נגדו. אבל.....יש להיות עם מישהו ,שלוקח אותך לפרס איתו,להגיד לו שאתם הזוג הכי חזק ושהיא מקוה לקחת איתה אותך עד הסוף(ועוד להגיד את זה לאישתו),ויום אחרי אתה שומע ממישהו שעומדים להעיף אותו,ויש לו אינטרס ברור ללכלך ולשקר,שג'אד עומד להעיף אותה ואז בלי לשאול אותו פשוט להצביע נגדו. זה ממש לא ברית חזקה,וגם לא ידידות חזקה,אפילו חוסר אמון מוחלט או בקיצור בגידה מושלמת. זה מראה כמה שסטפני החייכנית היא זבל של בנאדם

Fairywitch

New member
וזה לא שונה מכל מתמודד אחר-

כולל דני עצמה, שתקעה סכין בגב גם לגרי וגם לרייף. היא לא זבל של בנאדם (אשמח אם נימנע מכינויים כאלה באופן כללי)- זה רק משחק בסופו של דבר.

mmeny

New member
מה פתאום?

לגארי היא לא תקעה,היא היתה בעמדה נטולת כח,והצביע עם העדר בלית ברירה. ורייף בפירוש שחרר אותה מההתחיבות. וגם אם הוא לא היה משחרר אותה מההתחייבות,יש הבדל בין לבגוד במישהו בפיינל 3(כולם שם חברים של כולם ומבטיחים לכולם) ולקחת את המיליון,ולבגוד כמעט בכל מי שלידך במשך המשחק,תוך הבטחות בקיצור אין להשוות בינה לבין דני,ואת יכולה להשים לב לזה,בהצבעה של כולם ובתחושת הבגידה של "כולם"

Confide In Adam

New member
בכל עונה יש אנשים שמרגישים שבגדו בהם

כל עונה מעיפים אנשים ואותם אנשים תמיד מרגישים שהם היו צריכים להשאר עוד.. אין מה לעשות - זה המשחק - צריך להוציא אנשים שמאיימים על המיקום שלך, וזה בדיוק מה שסטפני עשתה.. זה חלק מהמשחק וסטפני ידעה את זה. חוץ מזה שהיא לא בגדה "כמעט בכל מי שלידה" אלא רק בג'יימי ובג'אד והיו לה סיבות טובות לעשות את זה.

mmeny

New member
שכחת את סידני

שיום לפני ההדחה אכלה עם סטף,שבירברה לה שהיא מאוד מקוה ששניהם יגיעו לפיינל 2. וגם לידיה הרגישה שסטף בגדה בה(למרות שכאן אני לא חושב שהיא בגדה). הצבעה פה אחד עוד אף פעם לא היתה בהישרדות,אז כנראה שחוץ מרייף באמת אף אחד לא אוהב את סטף,כי באמת דני לא היתה משהו מיוחד זו היתה הצבעת אנטי

Confide In Adam

New member
לא שכחתי אותה

על פי מה שראינו סטף לא רצתה להצביע לה ואפילו אמרה לה שרייף מתכוון להצביע נגדה.. אז לפי דעתי רייף, לידיה ודני גם ככה התכוונו להצביע נגד סינדי והקול של סטף לא היה משנה כלום.. ואני מסכים שההצבעה לדני הייתה הצבעת אנטי, כי אין מצב שהיא שיחקה יותר טוב מסטף.

../images/Emo45.gif וגם

אז מה אם סידני הזמינה אותה, אז זהו היא מחוייבת לה לנצח?? זה ה ש ר ד ו ת!!!! ועובדה היא עשתה כל מה שצריך בשביל להגיע לפיינל 2, אם היה צדק, היא גם הייתה זוכה. אבל מה לעשות שאנשים לוקחים את המשחק הזה אישי מידיי??

hennir

New member
תתפלאי אבל את טועה ../images/Emo58.gif

הייתה הצבעה פה אחד בעונה 14. כולם הצביעו לארל אפילו שהיו 3 משתתפים.

Fairywitch

New member
מה ז"א הצביעה עם העדר?

גם בעונות אחרות היו אנשים שידעו שאין טעם ואין להם ברירה- ובכ"ז לא הצביעו נגד בעלי הברית שלהם. אם דני הייתה בנעליים של סטף- היא הייתה מתנהגת בדיוק אותו דבר.

למעלה