עונה 11 פרק 14 ב'

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

אם לא הייתה הודעה ארוכה ומושקעת- הייתי מוחקת. נא לשים לב שהומופוביה לא מקובלת

mmeny

New member
טוב אני לא מהמתחסדים

אולי לכן אני אוהב את ג'אד ומצידי שיהיה חסר נימוס גס ושמן,אבל הוא טיפוס שהוא אמיתי

mmeny

New member
סליחה,אני לא הומופוב,לא התכונתי

פשוט הותרנות והערצה דחו אותי

Fairywitch

New member
איזו תמונה עצובה../images/Emo26.gif

ממש ריחמתי עליה...
ואיך רייף רץ אליה אח"כ לחבק אותה... הוא כזה מותק
ההפקה ממש סידרה כאן לדני את הנצחון- לה היה הכי פחות משקל לסחוב, היא אפילו לא התאמצה

NamelessGirl

New member
איזה בולשיט זה כזה לא עניין של משקל

ואפשר לחשוב כמה סטפני שוקלת נכון דני שוקלת פחות אבל היא גם פחות חזקה מסטפני. זה מתאזן

K L 2005

New member
לפי דעתי זה בכלל עניין של גובה

ולא של משקל. ולכן לדני היה קל יותר.

Fairywitch

New member
מכל הבחינות לדני היה קל יותר../images/Emo45.gif

אולי ההפקה רצתה לתת לה יותר סיכוי, כדי שהמשחק יהיה מעניין יותר.

NamelessGirl

New member
כל כך לא נכון

מה אתם חושבים שיום לפני שהתחרות מתחרשת אז הם מחליטים מה יעשו?? הם מחליטים על זה כל כך הרבה זמן מראש ומכינים את זה מלא זמן ומנסים את זה וכו'. כשהם קבעו שזה מה שיעשו באתגר חסינות כשישארו 3 אנשים הם לא יכלו לדעת מי יהיה שם!

Fairywitch

New member
ואם הם מכינים כמה אופציות?

ובוחרים באחת שתהפוך הכל ליותר מעניין?

NamelessGirl

New member
אין מצב. זה לא הולך ככה

תסתכלי על הסרטון באתר הרשמי שמראה על ההכנות לאתגרים ותביני איך זה הולך

Fairywitch

New member
זה לא הגיוני שהם לא מכינים כמה

אופציות, למקרה של תקלה או משהו. למשל, בעונה 10- כששבט אולונג הפסיד כל הזמן, היה צורך כבר בשלב מאוד מוקדם במשחק, לתכנן אתגרים למעט משתתפים. לא הגיוני שהם אלתרו ברגע האחרון- הם חייבים להכין לעצמם גיבוי. אני גם לא רומזת שהמשחק היה מכור, אבל בהחלט שהם משכו קצת לכיוון הזה.

NamelessGirl

New member
אם תסתכלי עם איזה אתגרים אלה היו

כשנשארו כבר מעט אנשים זה היה אתגרים שהיה אפשר לעשות אותם גם עם מעט וגם עם הרבה אנשים...כמו לדוגמה האתגר של הSOS על החוף שצריך לראות מהאוויר, או האתגר שהם היו צריכים לאכול את האפרוחים הדוחים האלה או מה שזה לא היה...

mmeny

New member
למרות שאני משונאי סטף, מסכים../images/Emo58.gif(לעונה 6)

יש לי לפעמים הרגשה,בעיקר בחסינויות האחרונות,שההפקה מסדרת חסינות למתמודד\ת שהיא מעוניינת שיגיע לגמר. ואני לוקח כדוגמא את עונה 6,והחסינויות האחרונות ששילבו בעיקר שיווי משקל ועמידה על מוט דק (ומי יותר טוב בשיווי משקל מאשר דוגמניות). עובדה שג'נה שלא זכתה באף חסינות בעונה,נגד כל הסיכויים זכתה בכל החסינויות האחרונות

NamelessGirl

New member
איזה שטויות

כל החסינויות האחרונות הן על אותו עיקרון. אף פעם לא על כוח או חוכמה

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo45.gifכל אתגר אחרון (שאני זוכרת, לפחות)

היה על כוח רצון, וזה באמת הכי מתאים לאתגר אחרון. ההפקה לא מתערבת, זה פשוט מבחן למי רוצה את זה יותר.

mmeny

New member
ישהבדל בין כח רצון,לשיווי משקל../images/Emo58.gif לעונה6

יש כח רצון וסיבולת,ויש לעמוד על מוט דקכמה שיותר זמן,שזה דבר שכל אחד יודע-הרבה יותר קל לדוגמנית מאשר לכל אתלט אחר. מי שראה את העונה ה-6,ראה שג'נה לא זכתה באתגרי חסינות או פרסים במשך העונה (מתיו לקח כמעט את כולם) ופתאום ב-2 החיסינויות האחרונות,היא זכתה,באתגרים שהתאימו לה כמו כפפה ליד למי שלא מאמין,קבלו לינק http://www.youtube.com/watch?v=nrVWX2t1aUQ

NamelessGirl

New member
למה לעזאזל החלטתם שדוגמנית עומדת יותר טוב

מאנשים אחרים? זה לא צריך להיות כזה מיוחד בשביל לדעת לעמוד. בגלל שכחלק מהמקצוע שלה היא צריכה לעמוד? שאני אתחיל למנות לכם עוד כמה מקצועות יש שצורכים עמידה? מזה השטויות האלה? ושיווי משקל זה סך הכל עניין של יכולת ריכוז וכוח רצון (וקצת נתונים גופניים אבל בקטנה). בגדול- אין שום סיבה שלג'נה יהיה שיווי משקל יותר טוב מלמת'יו או לרוב. היא סך הכל דוגמנית...אני בטוחה שהיא לא עברה איזה קורס שהקנה לה יכולת מיוחדת של שיווי משקל לקראת קריירת הדוגמנות שלה. כל מה שהיא עושה זה לעמוד מול מצלמה בבגד ים ולדפוק פוזה או מקסימום ללכת על מסלול בבגד ים. אם כבר אתם יכולים לטעון שלבנות יש יותר שיווי משקל לבנים בגלל שהן הולכות על עקבים אבל אז מה זה כמו שתגידו שכל אתגר שעושים שכולל כוח פיזי עושים בשביל שבן ינצח כי לבנים יש באופן כללי יותר שרירים מבנות. אתם ממש מגזימים לדעתי...לא כל דבר בעולם הזה הוא קונספירציה... ואגב אני לא אומרת את זה כי רציתי שג'נה תנצח..ממש שנאתי את ג'נה למען האמת. הייתי הכי בעד רוב ואחרי שהוא עף קיוויתי שמת'יו ינצח. אבל אני ממש לא חושבת שההפקה קשורה לעצם העובדה שג'נה ניצחה בסוף ולא השניים האחרים..

mmeny

New member
דוגמניות מסלול חייבות שיווי משקל גבוהה

אני לא ממש מבין בזה,אבל יש להם את ההליכה שלהם,ולפעמים זה עם בגדים מוזרים,ותאר לך שמישהי נופלת?? בקיצור אני ממש לא מבין בזה,אבל אני יודע שאם יש תכונה שחזקה אצל דוגמניות(חוץ מחריפות שיכלית) זה שיווי משקל

למעלה