עונה 11 פרק 14 ב'

Confide In Adam

New member
סוף מאכזב קצת..

אני מאוד מאוד שמח שסטף הגיעה לפיינל 2, וכמובן שהייתי שמח הרבה יותר אם היא הייתה מנצחת (כמו שהגיע לה לדעתי), אבל הכי איכזב אותי שהיחיד שהצביע עבורה היה רייף, וכל השאר הצביעו לדני.. מג'אד ציפיתי להיות אידיוט ולא להצביע לה, אבל למה סינדי ולידיה העדיפו להצביע לדני ולא לסטף? לידיה כפויית טובה לדעתי, כי בלי סטף היא לא הייתה מתקרבת אפילו למקום הרביעי. היא צריכה להודות לה ולרייף שהם סחבו אותה עד לשם. לגבי סינדי, ממה שראינו בפרק שבו סינדי עפה, סטף רצתה להשאיר אותה במשחק ורייף היה זה שבעצם היה נגדה. אז אני לא מבין למה היא העדיפה להצביע לדני. קיוויתי שאולי גם בובי ג'ון יצביע לה, בגלל העבר המשותף. בכל מקרה, חבל, לדעתי סטפני הייתה השחקנית הטובה ביותר העונה והגיע לה לזכות. אבל גם מקום שני זה מצויין, כמובן!

n o g a m o o n

New member
אייך אתה יודע מי הצביע למי?

הוא קרא רק 5 פתקים והם 7 . מספיק 4 קולות כדי שמישהו יזכה, יכול להיות ששאר הקולות היו לסטפני אבל זה לא משנה כבר שום דבר.

n o g a m o o n

New member
טוב, אני לא הולכת לאתר עד שלא אראה את

כל העונות. כל אתר שהוא שמדבר על הישרדות. גם העונה הזו תוך חיפוש של משהו מעונה קודמת הגעתי לאתר שהראו שדני זכתה וזה הוריד לי את כל ההתרגשות.

מור תור

New member
אין ספק שלידיה הייתה אמורה להצביע

לסטפני בגלל שלסטפני לא היה מה לעשות כשהצביעו נגדה דני ורייף רצו להצביע נגדה מה סטף תעשה תילחם בהם? חחחחח ולא הבנתי את התשובה המפגרת של סטפני לשאלה של סידני
(שהיא הייתה מעיפה את בובי ג'ון מהמושבעים)

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifוגם גרי-כי דני כמעט הרסה לו את כל ההסוואה

לגבי התשובה- סטף התכוונה שבובי היה הראשון שעבר למושבעים- אז בעצם אם היו מתחילים למנות מושבעים פרק אחד אח"כ- הוא לא היה במושבעים.

n o g a m o o n

New member
דני זכתה בעיקר בגלל ששיחקה בלי תחבולות ../images/Emo140.gif

כמעט ובגלל ששטה מתחת לרדאר. היא היתה טובה וחזקה באתגרים מהתחלה ולא התבכיינה כמו סטפני . ובהחלט מגיע לה. עשתה בחירה נבונה בסטפני להיות השניה. רייף עשה את מה שעשה או מתמימות או מטיפשות. אולי הוא חשב שאם הוא ישחרר אותה היא תיקח אותו בכל זאת,ממש כאילו ניסה לצאת "פייר" מכל הסיפור. ז"א אם הוא משחרר אותה והיא לקחה אותו אז הנה עוד מעשה אצילי שעשה ובטח יבחרו בו המושבעים כשיגלו. המושבעים היו כמו בכל התוכנית, ג'אד היה ונשאר אידיוט, הוא ירד גם על סטפני וגם על דני. ג'יימי היה לא מובן , בובי ג'ון דוקא יצא בסדר. מחכה למחר לראות את האיחוד.

אני דווקא שמח!

משום מה חשבתי שדני לא תנצח, אבל היא כן!!! איך שמחתי בשבילה, כי הגיעה לה לפי דעתי. עצם זה שהיא התקדמה במשחק בשקט ולא בגדה-זו גם טקטיקה! וכל הכבוד לה... מחכה לפרק האיחוד! הספקתם לראות את ג'יימי עם שיער קצר? נראה שונה

Confide In Adam

New member
ברור שדני לא בגדה ולא רימתה אף אחד

כשנמצאים בעמדת מיעוט, בדרך כלל אין במי לבגוד ולמי לשקר.. ולדעתי הדרך שבה היא שיחקה (להיות שקטה ומתחת לרדאר) פחות ראוייה להערכה מהדרך של סטפני, ששיחקה את המשחק בכל הכח, מהיום הראשון. אני לא אומר שדני לא שיחקה טוב, עצם העובדה שהיא הגיעה לפיינל 2 ועוד כשהיא התחילה בעמדת מיעוט זה הוכחה לכך שהיא עשתה משהו נכון, אבל אני מעדיף את צורת המשחק של סטפני.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifכל כך../images/Emo70.gif

המשחק של דני היה אנמי, ובפרק האיחוד זה מאוד בולט, כי בקושי מדברים איתה. היא בכלל לא הייתה מעניינת
אבל הם העדיפו להצביע לגזיר העץ חסר הנוכחות הזה מאשר לסטפני- לא רק כי היא בגדה בהם, אלא כי חלקם נטרו לה מההתחלה על עצם זה שהיא קיבלה שתי הזדמנויות. רייף מלך
כדבריו- סטף היא "השורדת האולטימטיבית". זה היה סוף העונה הכי מאכזב אי פעם
אבל יאללה, סטף, הייתי בכייף לוקחת גם את ה-100 אלף. לא רע בכלל.

Fairywitch

New member
ואפילו בעמדת מיעוט היא הצליחה לבגוד-

בגרי
כשכולם הצביעו נגדו- גם היא עשתה את זה. ואח"כ ברייף, בהצבעה הסופית.

NamelessGirl

New member
אני לא מבינה אתכם

כולכם מדברים על כמה שסטפני שיחקה כל כך טוב. אם היא הייתה משחקת באמת כל כך טוב היא לא הייתה מגיעה לפיינל 2 עם כל כך הרבה אנשים ששונאים אותה....מה לעשות זה חלק מהמשחק. ושחקן באמת טוב צריך לחשוב איך הוא מגיע לפיינל 2 בלי שכולם יהיו עם אנטי ענקי אליו כי אז הוא גם ככה לא ינצח זה מה שאני חושבת בכל אופן.

Confide In Adam

New member
לא מסכים.

זה שהיא הגיעה לפיינל 2 זה כבר אומר שהיא שיחקה טוב, בטח יותר מה16 האחרים ששיחקו, ובמיוחד כשהיתה עליה מטרה מהפרק הראשון. אני לא אומר שהיא לא עשתה טעויות, אני חושב שזה שהם העיפו את ג'יימי וג'אד לפני גארי ודני הייתה טעות - אבל, בסופו של דבר אני חושב שגם ככה ג'יימי וג'אד כנראה לא היו מגיעים לפיינל 2 ואולי גם לא לפיינל 4, ככה שהם בכל מקרה היו יוצאים כועסים וכנראה מצביעים נגדה. בסופו של דבר היא זאת שניהלה את המשחק ושלטה בכל מה שקורה ולכן הפנו את האצבע המאשימה כלפיה. על דני אף אחד לא כעס כי מההתחלה היא לא נתפסה כאיום ולא היה לה למי לשקר ובמי לבגוד אז היא יצאה ה'טובה' בזמן שסטף יצאה ה'רעה'. .

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifמה גם ש-100 אלף דולר זה פרס "תנחומים"

לא רע בכלל.

NSH2

New member
גם אני חשבתי ככה עד עכשיו

אבל עכשיו אני מבינה שסטפני שיחקה את המשחק הכי חזק שהיא יכלה. מלכתחילה היא סומנה כמטרה אבל היו לה אינטואיציות טובות והיא ידעה מה לעשות ואת מי להדיח כדי להתקדם כמה שיותר במשחק. היא שלטה במשחק, לא הייתה לה בעיה לתקוע סכינים בגב והיא הלכה ישר לעבר המטרה בכל הכוח. זה שהיא הגיעה לגמר למרות שמלכתחילה רצו להעיף אותה ראוי להערכה גדולה. מעבר לזה זה כבר תלוי במושבעים. אני חושבת שהיא שיחקה יותר חכם מכולם וחבל שחוץ מרייף אף אחד אחר לא ראה את זה...

Fairywitch

New member
הנה הן לפני ואחרי../images/Emo26.gif

אחרי: סטפני לא יפה בלי הקשת על השיער, ודני נראית כאילו היא מוצצת משהו
ולמה פן, למה?! כות האיפור על הפרצוף של שתיהן בכלל דוחה
זה מפחיד

NSH2

New member
הרבה יותר יפה לשתיהן בלי איפור...

בהתחלה חשבתי שהאיפור יפה לדני ועכשיו בתמונות אני רואה שטעיתי בגדול. אין לי בעיה עם קצת איפור אבל כמה?! שתיהן נראות מזעזע ממש ודני נראית כמו אני לא רוצה להגיד מה

למעלה