עונה 11 פרק 14 ב'

NSH2

New member
כן שירשרתי טוב איזה בלבול...../images/Emo122.gif

אני הולכת עכשיו

סליחה, אבל דני נראת כמו שחקנית פורנו סוג ג'

מה זה השפחטל הזה על הפרצוף??? והשפתיים?? והצבע שיער?? זוועה. כמו שאמרת סטף אף פעם לא הייתה יפה, ויסלחו לי המעריצות אבל, שוב, בובי ג'ון נראה כמו כוסית. (יותר יפה מדני).

Fairywitch

New member
השפתיים- שמתי לב היום- ומחר באיחוד זה בולט

עוד יותר- כמות האודם הורגת אותה! היא כל הזמן ממצמצת בשפתיים- זה מחרפן

Princess110

New member
אניי דווקאא אהבתי..בדר"כ אני נגעלת מהן

אחרי האיפור אבל עכשיו הם עוד היו בסדר![ואהבתי את הבגדים] וחוץ מהשיגעון הגועלי הזה של דני של המציצה של השפתיים היא נראתהה ממש טוב! אתםם יודעים מה חשבתי?! שדני מתימה לבובי ג'ון...חחח שניהםם מעלפיםם וגימיי היההה ממש חמוד... ושמעתי פהה שבובי היה ניראה כמו כוסיתת אבלל דוקא לא..מבאיחודד שעברר הוא היה ניראההה האמ אמא של הכוסיות אבלל הפעםם הוא היההה גבריי וחמוד..וסוף סוףף מתלבש בטוב טעם! עכשיוו שהוא דוגמןן הוא חייב להיראות טוב...חחח

Fairywitch

New member
בכלל תקראו שם עוד תגובות שלו-

אני מסכימה עם כל מילה שלהן.

danna C

New member
מישו שם לב למושבעים במועצה הראשונה?

א. איך שהג'אד גילגל את העיניים כשרייף אמר שהוא מוותר על ההבטחה שלו בגלל שסטפני הייתה מעולה? וואי נקרעתי.. ב. איך שבובי ג'ון וג'יימי (הכוסון) עשו כזה סיסמא עם הידים זה היה נחמד :p ג.איך שגרי לא הזיז את הפנים שלו פעם אחת1?!?!?!?!??!??! וואו כל הכבוד.. ד. איך שבכלל לא ראו את סינדי ולידיה חוץ ממתי שהם נכנסו... זהו מיותר אבל נחמד D:

Fairywitch

New member
ג'אד, בובי וג'יימי היו דוחים בעיניי במעמד הזה

תינוקות היו ונשארו, שלושתם. בעיקר ג'אד וג'יימי.

NSH2

New member
הייתי חייבת להגיב...

טוב אז דני זכתה... ידעתי שזה יקרה וזה ממש לא כיף לדעת מראש
אני הייתי מצביעה לסטף כי היא שיחקה את המשחק הכי חזק שהיא יכלה ויותר טוב מכולם. היא באמת הייתה ראויה לזה. אהבתי את רייף שהוא שיחרר את דני מההבטחה זה היה מאד אצילי מצידו... ג'אד כזה אידיוט הוא באמת מאמין שהוא לא שיקר אף פעם... איך הוא אמר לדני ללכת לוידוי כשהיא חוזרת הביתה תסתכל על עצמך בנאדם. מצחיק איך כולם משקרים במשחק הזה ואז כשמישהו עף הוא אומר אויאויאוי תקעו לי סכין בגב אני כל כך כועס...זה משחק, זה לא אמיתי תחזרו למציאות. דני נראתה טוב עם כל האיפור, די מוזר והראש שלה בטח הלך ליפול מרוב איפור. טוב זהו הייתה אחת העונות למרות שידעתי הרבה זמן מראש שדני ניצחה...עד עכשיו לא הבנתי מה כולם עושים עניין מסטפני אבל עכשיו אני מבינה שהיא השחקנית הכי חזקה שאי פעם הייתה בהישרדות. אני הולכת להגיב פה מדי פעם תקבלו אותי בחום =]

Fairywitch

New member
נשמח מאוד אם תמשיכי לכתוב../images/Emo24.gif

ואני מאוד מסכימה לגבי רייף ולגבי ג'אד.

NSH2

New member
איזה כיף ../images/Emo24.gif

עשית לי את היום או את הלילה בעצם...

mmeny

New member
מנצחת לא ראויה בעיניי

יותר משהצביעו בעדה,הצביעו נגד סטפני (גם סדאם חוסיין היה זוכה מולה) ויותר משהיא הביאה את עצמה לגמר,אנשים (רייף בעיקר) הביאו אותה לגמר לא סובל את סטף ורייף,אבל הם היו יותר דומיננטים במשחק ובקשר למושבעים,מאוד התאכזבתי,איזה שאלות מאפנות,"במה את גאה" מי היית מורידה מהמושבעים" מי הם הטופ 5 שלך" היחידי שעשה את העבודה ונתן שאלות יפות הוא כרגיל ג'אד :),מאלה שעשו לדעתי את העונה(יחד עם ג'ימי וגארי),למרות שרובכם יחשוב שהוא לא סופר אינטלינט או יפה או נחמד ורייף,נגעלתי ממנו,מה זה ההתלקקות והערצה לסטפני,רואים שאתה הומו

למעלה