משטרת
האופנה

../images/Emo66.gifמשטרת../images/Emo186.gifהאופנה../images/Emo193.gif../images/Emo11.gif../images/Emo13.gif

טוב אז מונתי לנהל את פינת משטרת האופנה.. וחשבתי שלדעתי אפשר שהפעם משטרת האופנה תעסוק בתקופת הילדות של אליסה והנעורים ולא בתמונות מאירועים
אז בואו נראה מה דעתכם על 10 התמונות הבאות שיפורסמו פה מיד .. והקטגוריות הם:
חולצה-
מכנס-
נעלים-
פוזה-
פנים איפור וכו..-
ציון כללי לתמונה
והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת
אז מקווה שתהנו מהפינה ואם לדעתכם אני לא מצליחה לנהל אותה בצורה מעניינת אשמח לקבל תגובות לדרכי שיפור
שבוע נהדר
בי..ביי..

FRIENDSforever

New member
תמונה מס 1../images/Emo105.gif

כל הכבוד שלי על היוזמה...
חולצה- חמודה ..8.. מכנס- יפה..זה חוזר ובגדול...9 נעלים- אמממ אם הן האדידס שאני חושבת שהן אז 10- אני מתה לכאלה פוזה- יפהה...9 פנים איפור וכו..- טבעי וזה מהממםםםםם 10 ציון כללי לתמונה- 9 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- אולי אחרי מקלחת במכון...

always be me mc

New member
מגיבה:

חולצה-8 חמודה מכנס-5 נראות קצת ילדותיות מדי ואני בחיים לא הבנתי את האופנה הזאת נעלים-יפות 8.5 פוזה-יפה 10 פנים איפור וכו..-10 ממש יפה
ציון כללי לתמונה 8.3 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת: לא ממש. המכנסיים.. וסיגנון הלבוש(למעט החולצה) לא ממש מתאימים למה שהייתי עושה ולמי שאני. ורעיון נחמד לעשות על ילדות
רק שאני חושבת שלהבא כדאי שבפינה יהיו כ-4,5 תמונות כדי לא לעייף ולהכביד בכמות התמונות אבל חוץ מזה סבבה

CheN323

New member
עונה ../images/Emo9.gif

חולצה- 5 מכנס- 7
נעלים- 10
פוזה- מהממתתתת פנים איפור וכו..- מהממתתתתתתתתתתתתתתתתת כל איפור היה מכער אותה ציון כללי לתמונה 6. הלבוש הורס
לא... ממש לא

West Doll

New member
עונה../images/Emo100.gif

חולצה- לאאאא....5 מכנס- בעעע 5 נעלים- אדידס
אצלי תמיד 10
פוזה- נחמדה כזאת...8 פנים איפור וכו..- אין לה כלום..הכי יפה! 10 ציון כללי לתמונה- 8וחצי...אחלה תמונה תכלס
והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- אולי אם הייתי בשנות ה70!

עונה ../images/Emo9.gif

חולצה: ממש לא משו..... מכנסיים:ממש לא אהבתי
נעליים:סבבה...8 פוזהמ-ה-מ-מ-ת-
פנים איפור וכו':10!!!! היא מושלמת פה.... האם אי פעם אתלבש ככה
NEVER
ציון כללי=6-7

FRIENDSforever

New member
ישל ימורה שמתלבת ככה ../images/Emo105.gif

חולצה- 5 מכנס- אויי ויי זמיר 1 נעלים- לא רואים פוזה-לא משו...7 פנים איפור וכו..-אמממ 6 ציון כללי לתמונה- 5 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- ממש לא, אפילו לא לים

always be me mc

New member
מגיבה:

חולצה-4. אתם קוראים לזה חולצה? שיקצה מכנסיים: למרות שגם אני לובשת מכנסיים מתחת לחצאית אבל למה אנחנו צריכים לראות אותם בתמונה? 3 חח אני שמה פס על המכנס
חצאית: 5- ציבעוני נחמד שכזה אך עם זאת המוני חח מוזר לי שאני מחבבת טיפה את החצאית נעלים- גם לא ממש רואים אותם למרות שמה שטיפה רואים אפשר רק להניח שלא טוב אבל כיוון שלא רואים לא אתן להם ציון פוזה-6- יש יותר שוות והיא מפחידה אותי פה קצת (חח זה החיוך
) גם שמה הצוואר נראה מעוות קצת חח פנים איפור וכו..-7 ציון כללי לתמונה: 5 האמת שלא נראה שיש משהו שמתאים למשהו בתמונה (אולי חוץ מהאיפור לחולצה חח) והאביזרים על הידיים מזכירים אזיקים של אסיר חח והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת: מן הסתם לא כי התקופה הזו שבה נהגו ללבוש את הבגדים האלו חלפה ובטח החנויות כבר נפטרו מהם

West Doll

New member
גאד....זעזוע!

חולצה- אומייגאד
3 מכנס- קראפ
3 נעלים- אני רואה התחלה של מגפיים אבל אני אנחש לבד שהן מזעזעות...3 פוזה- היא נראית חשה...ובתמונה הזאת אין לה כל כך ממה לחוש
4 פנים איפור וכו..- אין כל כך..וטוב שכך
7 ציון כללי לתמונה- 4 בעע..מזעזע! והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- אפילו בחלום לא הייתי נוגעת בזההההה.....איכסססס

בלה../images/Emo3.gif

אני היחידה שחושבת שאולי היא פשוט יצאה מהחוג לריקוד או משהו
חולצה:זה נראה לי בגד גוף, ואם זה בחוג לריקוד אז סבבה..
מכנסיים:כנ"ל... נעליים
פוזהדווקא אהבתי...חחח פנים ואיפור|סדגA|מהממת לדעתי אי פעם אתלבש ככה
אנלא מסוגלת לזוז..אבל...שוב, בחוג לריקוד/התעמלות... ציון כללי:8.5

FRIENDSforever

New member
תמונה מס 3 ../images/Emo105.gif

שמלה- אממ חמדמדה 7 נעלים- אין! פוזה-לא משהו...למרות שרואים טוב את הפנים שלה..6 פנים איפור וכו..-יכלו לשים ללה פחות..6 ציון כללי לתמונה- 6 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- לא..אולי בפורים.

always be me mc

New member
איזו תמונה קלאסית../images/Emo9.gif

נחמד לה
למרות שמצד שני זה מבגר אותה:
ביגוד: 8. עזבו משהו בגיזרה ובצבע מושך אותי
איפור ופנים: 7.5 פוזה: פוזה נוקשה(והיי זו הפוזה שלי! גנבה לי את הפוזה.. חוצפנית
) אבל בכל זאת שתקבל 5.5 ציון כללי לתמונה :7 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת: כשהייתי צעירה המראה הזה היה מתאים לי אבל כיום לא ממש.

CheN323

New member
עונה ../images/Emo9.gif

בגדים
יפה
ורוד מתאים לה
פוזה- יפיפייה פנים איפור וכו..- מדהימות
כרגיל ציון כללי לתמונה
10
סביר להניח שלא

West Doll

New member
עונה../images/Emo100.gif

חולצה- גועל נפש! 4 מכנס- החצאית מזוויעה...או שזה שמלה?
לא נורא, בכל מקרה, מזעזע 4 נעלים- אין. פוזה- נחמדה..זה אולי הדבר הכי טוב בתמונה 8 פנים איפור וכו..- נחמד..לא הגזימו יותר מדי 7 ציון כללי לתמונה- נחמדה..לא יותר 7 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- לא כל עוד אני חיה...

למעלה