משטרת
האופנה

always be me mc

New member
מגיבה../images/Emo2.gif../images/Emo153.gif

שמלה: 6.5 נחמדה. נעלים-לא רואה כמעט בכלל אין לי ממש מושג איך הן נראות אז 2 פוזה-5 פוזה קצת של יורמית
פנים איפור וכו..-1 הזוועה עולה על כל דמיון
ציון כללי לתמונה: נגיד איזה 4 אם נעגל אבל בקיצר לא טוב!
והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת: שחור לבן? לא . עם צבעים? לא יודעת חח

FRIENDSforever

New member
8 ../images/Emo105.gif

חולצה- לאאא 4 מכנס- רק הצבע לא משהו 7 נעלים- זנותיות 6 פוזה- 5 פנים איפור וכו..- השיער..איפה הוא!? 6 ציון כללי לתמונה- 6 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- לא

FRIENDSforever

New member
אני מפסיקה לבינתיים להגיב..../images/Emo105.gif

יש לי אסיפת הורים.... אחזור מחר לא יו אול

West Doll

New member
עונה..../images/Emo68.gif

חולצה- מגעילה! 4 מכנס- נראה רגיל כזה..אם זה היה בצבע אחר זה היה נחמד 7 נעלים- מכוערות! 5 פוזה- מסובכת
7 פנים איפור וכו..- בסדר....6 ציון כללי לתמונה- 7 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- לא..

FRIENDSforever

New member
חזרתייי :) ../images/Emo105.gif

חולצה- יפהה...9 מכנס- אממ..7 נעלים- אין פוזה- 10 פנים איפור וכו..- אוויייי 2 ציון כללי לתמונה- 6 האיפור וההצללה פה זוועתיים והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- כן, אם אי פעם אהיה רזה

West Doll

New member
עונה..../images/Emo100.gif

חלק עליון- דוגמא מכוערת 6 משו מוזר שדומה לחצאית- דומה לדוגמא המכוערת של החלק עליון..6 פוזה- בסדר...7 פנים איפור וכו..- יותר מדי...6 ציון כללי לתמונה- נחמדה...7 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- לא..

FRIENDSforever

New member
חמודה..../images/Emo105.gif

חולצה- לבנה רגילה..8 מכנס- 3 נעלים- 2 פוזה- 7 פנים איפור וכו..- היא לא דומה לעצמה..5 ציון כללי לתמונה- 5 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- לא!

West Doll

New member
סופסוף משו נחמד../images/Emo9.gif

חולצה- לבנה רגילה...8 מכנס- איכסה 5 נעלים- מזעזעות 4 פוזה- חמודה! 8 פנים איפור וכו..- נראה נחמד 8 ציון כללי לתמונה- תמונה יפה...8 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- חח לא!

FRIENDSforever

New member
חחחחחחח ../images/Emo105.gif

מזה? האלווין?! חולצה- 3 מכנס- 2 נעלים- 2 פוזה- 7 פנים איפור וכו..- 6 ציון כללי לתמונה- 4 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- לאאאא

West Doll

New member
הולי קראפ :|

חולצה- איכסססס 4 מכנס- איכססססס 4 נעלים- איכסססס 4 פוזה- בסדר...6 פנים איפור וכו..- איכססס 4 ציון כללי לתמונה- מפחידה!! 4 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת-
בדיחה טובה...

FRIENDSforever

New member
ג'ינס לי קופר?! ../images/Emo105.gif

חולצה- 7 היא עם חולצה אדומה (צבע מהממםם) ומעל סווטשירט של אדידס.. מכנס- 8 נעלים- 10
פוזה- 8 פנים איפור וכו..- תפסו אותה באצמע תנועה... 7 ציון כללי לתמונה- 8 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת-

West Doll

New member
זה לא מה שהיא לבשה קודם?../images/Emo12.gif

חולצה- מכוערת..אבל היא של אדידס
אבל בכל זאת..5 מכנס- מכוער...הוא היה כבר נדמה לי
5 נעלים- אדידס
10
פוזה- חחח חמודה דווקא...8 פנים איפור וכו..- טבעי זה הכי הכי
9 ציון כללי לתמונה- נחמדת 8 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת-
לא....

FRIENDSforever

New member
100ממת.. כפי שאומרות הפרחות ../images/Emo105.gif

שמלה- 6 נעלים- 9 פוזה- 10 פנים איפור וכו..- 10 ציון כללי לתמונה- 8 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- אממ לא נראה לי..השמלה לא משהו

למעלה