משטרת
האופנה

West Doll

New member
אווו..איזו יפה../images/Emo99.gif

שמלה- אהה...ככה ככה...7 נעלים- בסדר...7 פוזה- אני כבר רגילה לראות אותה ככה..7 פנים איפור וכו..- יפה...10 ציון כללי לתמונה- 9! היא ממש יפיופה פה.. והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- חח לא, בכל זאת יש לי גבולות

always be me mc

New member
מגיבה../images/Emo23.gif

שימלה שכזאת:8 דווקא דיי יפה. יצא מגניב השילוב הזה נעלים-9 פוזה-8 נו פוזה ממש נחמדה! פנים איפור וכו..-10 ציון כללי לתמונה: באופן מפתיע 8.75 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת

always be me mc

New member
ואני לא אתלבש ככה

לא יודעת למה. השימלה הייתה יכולה להיות יפה יותר. אולי בצבע אחר(לייק כחול
) הייתי מסכימה

FRIENDSforever

New member
אליסושש..../images/Emo105.gif

חולצה- 8 צבע יפה והכל...היא לא שילבה את זה עם מכנסיים מתאימות מכנס- 9 המכנס יפה..השילוב לא.. נעלים-9 אלו לא אותן נעליים מתמונה מס 13???? פוזה- 10 פנים איפור וכו..- מהמממתתתתתתתתתתת!!!!!! 10 ציון כללי לתמונה- 8 הלבוש הרס והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- לא.

West Doll

New member
עונההההההה

חולצה- ארוך מדי...מכוער מדי...5 מכנס- שחור אלגנט ורגיל
6 נעלים- רגילות 7 פוזה- הקבועה שלה..7 פנים איפור וכו..- נחמד..7 ציון כללי לתמונה- אממ ככה ככה...7 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- איכס. לא.

always be me mc

New member
מגיבה:

חולצה- 6 זה באמת דיי מכוער מכנס-9 כמו שמור אמרה. הצבע יפה אבל השילוב לא נעלים-7 פוזה-5 חח זו לא ממש פוזה פנים איפור וכו..:8 דיי יפה ציון כללי לתמונה: 7 ובצדק.. כי לא משהו באמת שלא והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת:ריד מי ליפס-> נאבר!!

FRIENDSforever

New member
הג'ינסים של אליסהההה../images/Emo99.gif ../images/Emo105.gif

חולצה- נחמדת 8 מכנס- 10!!! אני מתה על הג'ינסים שלה נעלים- 10 יפות פוזה- 8 אני לא אוהבת את הפוזה הזו שלה..והיא משתמשת בה הרבה..חבל פנים איפור וכו..- 10 ציון כללי לתמונה- 9..הפוזה מציקה והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- בהחלט!!

West Doll

New member
פיווו...תמונה אחרונה../images/Emo3.gif

חולצה- נחמדה...8 מכנס-
מהמם
10 נעלים- יאק! 5 פוזה- קבועה נו
7 פנים איפור וכו..- אחלה..
8 ציון כללי לתמונה- 8 הנעליים הורסות...בעע והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- אממ יש מצב...אבל בלי החולצה והנעליים

always be me mc

New member
מגיבה:

חולצה-10 היא פשוט יפה ואין לי משהו רע להגיד עליה! זה קלאסי כזה.. מכנס-9. לא מתלהבת ממכנסיים משום מה חח נעלים-2 חח מה זה הנעליים המצחיקות האלה? פוזה-8 פוזה מאוד שווה פנים איפור וכו..-10 מהממת! ציון כללי לתמונה: 8 כמו שחן אמרה הנעליים הורסות
אבל בעיקרון תמונה מאוד יפה
והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת: לא. אבל הלוואי עלי

למעלה