משטרת
האופנה

../images/Emo9.gif............../images/Emo9.gif

שמלה:יפה ביותר...חח פוזהמהממת פנים ואיפוריפה אי פעם אתלבש ככה
נמ. תלוי לאיפה. יש אירועים שכן..
אולי קצת פחות תחרה וקיטשיות..אבל תכלס..
ציון כללי10

FRIENDSforever

New member
אנורקטית...הלוואי עליי../images/Emo105.gif

חולצה-יפה לקיקבוקס, טופ של האנס...10 מכנס- אילו הוא היה נמוך, בקצצצתתת...הייתי מתעלפת..על הגובה אני מורידה נקודה...9 נעלים-101010101010 מהממות פוזה- יפה..אהבתי תפנים פנים איפור וכו..- טבעי...10! ציון כללי לתמונה- 9 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- כן..לשיעור קיקבוקס, אחרי שארזה

always be me mc

New member
מגיבה:

חולצה: 7(איזה מוזר שאין לה חזה פה
) מכנס-5 נעלים-1 פוזה-10 חח הבגדים וכו' אולי לא משהו אבל הפוזה חמודה ביותר
פנים איפור וכו..-10 נראית בסדר גמור! ציון כללי לתמונה: מעוגל ל-7 התמונה בהחלט חמודה! והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת: לא חושבת. אין אומץ. אין גוף אבל לא נורא

CheN323

New member
עונה ../images/Emo9.gif

חולצה- נחמד לה
גמלי יש כזה... 7 מכנס- יפה רק חבל שהוא כמעט חונק אותה
4 נעלים- לא משהו 6 פוזה- מגניבה
10 פנים איפור וכו..- טבעי שיפה לה
8 ציון כללי לתמונה 7 נחמדה
והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת
NEVER

West Doll

New member
וואי..זה מתחיל לעייף../images/Emo3.gif

חולצה- לזה אתם קוראים חולצה?
אבל בסדר..זה רגיל 8 מכנס- בלעעע...ורוד
5 נעלים- גאד...מכוערות! 5 פוזה- מאוד אבל מאוד מלחיצה! 6 פנים איפור וכו..- לא נראה לי שיש לה איפור בכלל...8 ציון כללי לתמונה- מלחיצה קצת...7 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- כן..בטח...שאפחד לא רואה אוליייייי

מכיון שתמונות הילדות של

אליסה מעטות-ולא ממש מצאתי יותר שרואים את כל הגוף שלה.. אני מוסיפה עוד כמה תמונות שלה מהצעירות תמונות שהיא לא עברה בהם את גיל ה25
אז מקווה שזה יספק אותכם קצת.. וכדי ללקק את הפינה המחודשת אני אוסיף עוד 3 תמונות מהאירועים האחרונים של אליסה

FRIENDSforever

New member
זוועווווותת ראו עיניי ../images/Emo105.gif

חולצה- 2 מכנס- 2...בהנחה שהיא לובשת טייץ נעלים- אין לי מושגגגגג פוזה- לא...אסור..4 פנים איפור וכו..- פנים יפות, כתמיד...9 ציון כללי לתמונה- 3 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- בחיים, אבל בחיים- לא! רק VARDA מסוגלת (המורה שלי)

always be me mc

New member
האמת שתמונות הילדות של אליסה ממש לא

מעטות! אני אפילו התרשמתי מכמות התמונות שהיו לה מהיותה צעירה. אם את לא מאמינה שיש הרבה הרבה תמונות שלה ילדה ראי את שירשור תמונות הילדות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1620&msgid=85320514 בכל מקרה בנוגע לתמונה הנוכחית ובאמת זוועתית כפי שמור אמרה. שימלה- זו דיי שימלה לדעתי חח ואני אתן לה 6 אם כי היא נחמדה אבל עמוסה מדי בפרחים(צמחיה מהלכת
) ומיושנת(מי אמר ילדת פרחים ולא קיבל?
) מכנס-לא רואה כאלו ולא מדמיינת כאלו ולכן לא נותנת ציון נעלים-אין פוזה-5. פוזה משעממת כזו וצפויה למרות שזה כמה עשרות שנים לפני שגדלה והפציצה אותנו בפוזות יפות ומגוונות פנים איפור וכו..-6 טיפה מאופרת מדי יכולה לשמש בתור פנס חח ציון כללי לתמונה: 5 ובצדק... כלשהוא
והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת: אוי אני דיי בטוחה שהתלבשתי ככה פעם אבל פעם זה לא היוםB -|

West Doll

New member
OMFG../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

חולצה- הולי שיט! מזוויעהה... 1
מכנס- אני מניחה שזה איזה מכנס שחור צמוד
5 נעלים- לא רואים וטוב שכך..מספיק זוועה יש בתמונה..לא צריך להוסיף פוזה- הראש שלה נראה קצת מוזר..5 פנים איפור וכו..- אין וטוב שכך. 7 ציון כללי לתמונה-
זה הציון...5 כוכבים מתוך 5 של זוועה! והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- אפילו לא בצחוק!

FRIENDSforever

New member
sexyyyyy ../images/Emo105.gif

שמלה- מינימלית להפליא...6 נעלים- 8 פוזה- 9 פנים איפור וכו..-10 ציון כללי לתמונה- 8 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- אממ..אם הייתי רזה, והייתי פרחה, כן, למה לא?!

CheN323

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שמלה- מזעזעת 2 נעלים- כנ"ל
1 פוזה- כנ"ל 1 פנים איפור וכו..- כנ"ל 2 ציון כללי לתמונה
WHY
2 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת
ממש לא
חחחחחחחחח רק אם היה לי את הגוף שלה

West Doll

New member
עונה...../images/Emo98.gif

שמלה- מכוערת! 3 נעלים- מזוויעות ולא קשורות! 3 פוזה- אממ אנערף..בסדר כזה 6 פנים איפור וכו..- איכסססססס 4 ציון כללי לתמונה- מכוערת
5 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- ממש לא!

always be me mc

New member
מגיבה:

(תראו למה שהכי קשה לי להגיב אני אגיב בסוף
) שימלה: 1 איכס פשוט איכס!!
נעליים: 2 נראות מוזרות למדי.. פוזה-7 האו סקסי למרות שמזוויע מה שאני רואה בגלל זה
פנים איפור וכו..-6 ציון כללי לתמונה: 4
והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת: נאבר!
אני מזועזעת בכל מעודי מסיגנון הלבוש הזה!

FRIENDSforever

New member
תמונה מס 7 ../images/Emo105.gif

שלמה- נחמדת 6 נעלים- נראות בסדר 6 פוזה- לא משהו 5 פנים איפור וכו..-5 ציון כללי לתמונה- 6 והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- לא.

West Doll

New member
ראיתי פעם את התמונה בצבעוני../images/Emo5.gif

שמלה- מכוערתתתת...4 נעלים- אני לא רואה ממש...אבל נגיד בסדר..7 פוזה- חמודה דווקא..7 פנים איפור וכו..- אממ...5 נגיד ציון כללי לתמונה- 4 בלע. והאם אתם אי פעם תתלבשו כמו שאליסה התלבשה בתמונה הזאת- לא הייתי נוגעת בזה עם מקל

למעלה