שרשור צהרים

שאפולי

New member
../images/Emo66.gifשרשור צהרים ../images/Emo66.gif

יאללה קצת התרגשות שקהל שבוע אחרון!!!!!!!

דידי 9

New member
איתן ביקש מדניאל לקחת צעד אחורה!!למה ההפקה הע

העיבירה?! מה הם מנסים להסתיר? אורבך, אתה לא רואה אצלה את המיליון? יש תירוצים חמוד? הנה ה"אהבה" הגדולה! מתפוצצת הרבה לפני הזמן? רק תחליפו את המילה אהבה-במילה שקר גדול! שני מתנשאים דוחים!!!

sendibar0

New member
מעניין שלפתע דניאל מוצאת זמן

לרכל עם כולם, לנפח לגב את הראש בבקר בחצר, ולעשן ב"חצר הבנות". עד עכשיו היא ניצלה כל רגע לעגוב על אורבך הצנון

צרצרה1

New member
ומרגע שדניאל התחילה לרכל ולהתחסד, הקהל

התרחק ממנה... ומה היא עושה? מרכלת יותר, ממורמרת כמו זקנה, מנסה ליצור מריבה בין איתן לחבריו. ילדותית להחריד

דידי 9

New member
איתן ודניאל מנסים לייצר עניין.הם מבינים שהם י

יבשים ומשעממים את הקהל, ושהקהל קלט אותם-הם רוצים לשנות תדמית, ושירחמו עליהם! נקווה שיראו הלילה את כל הריכולים והליכלוכים של דניאל!

הבא7

New member
אני כבר לא מאמינה לכלום

לקחת צעד אחורה? יש סיכוי שזו אסטרטגיה של איתן ליצור מדניאל דמות טראגית לאור הירידה בפופולאריות שלה. והמראה החנוני והמתבכיין של דניאל יכול בקלות לגרום לצופים להזדהות איתה.

שריוקי

New member
לדעתי ההתרחקות היא בגלל שיחת אורן ויוני

הם מתלוננים שאיתן לא איתם ודניאל גוזלת את זמנו ויותר מדי נדבקת....חבל שכך קורה,הם לא צריכים להתערב.

הבא7

New member
לקחת צעד אחורה?

יש סיכוי שזו אסטרטגיה של איתן ליצור מדניאל דמות טראגית לאור הירידה בפופולאריות שלה. והמראה החנוני והמתבכיין של דניאל יכול בקלות לגרום לצופים להזדהות איתה.

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בְּבַּדַאי../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif

עוד כזה בחור חדש בשכונה... ואבדנו

noaxxx

New member
../images/Emo42.gifצהריים טובים לכולם ../images/Emo3.gif

עונה לך כאן במקום למטה... א- שמחה לשמוע
ב- מבינה שכן
מלווה ב
איזה כיף שעוד שבוע הבזיון הזה נגמר.. מקווה שעד אז לא יהיה יותר מידי
בהחלט הגיע הזמן, יש גבול לכל תעלול!
ו... לא שכחת ת'
קריצה. אחרי ה'נרגש'

רגע רק רגע

Active member
בהמשך ישיר לסעיף ב'...

מה אכפת לי עוד כמה זמן תימשך התכנית... היא גם ככה כבר לא מעניינת אותי
רק קריצה? מה עם: - סגי נהור. - מרכאות כפולות ומכופלות. - ב: שושנה קוטפת רימונים. - והכי חשוב, האייקון --->>>

למעלה