שרשור צהרים

noaxxx

New member
../images/Emo12.gif כל התשובות נכונות ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אתמול בלילה באתי לראות מה קורה, אחרי הפוגה... וקיבלתי מחרוזת שירים לתוך הלילה בביצועם של קרן@גב... שני עורבים שמנסים לשיר.. היה פשוט דוחה
טוב שלא ראית.. ושמעת...

רגע רק רגע

Active member
אוי ואבוי ../images/Emo122.gif

זה עונש שלא מן העולם הזה
ולהבדיל ממך, אני צפיתי/האזנתי לקונצרט בניצוחו של המנצח המחונן - ליונל מסי. קונצ'רטו מס' 8 "תבוסתה של אוסאסונה"
מקווה שאת עם אוזניות. remix לטרק משנת 93' (!!). ללא מילים

noaxxx

New member
../images/Emo45.gifתודה ../images/Emo3.gif

הקשבתי עם חיוך לכל 9 הדקות בשלמותן. היה כיף שחבל"ז
סורי שלקח לי זמן... עבודה וכאלה... ומאותה הסיבה אין לי כרגע אפשרות לנגן לך משהו בחזרה
אני רק יכולה לתת לך
לגבי המנצח המחונן ליונל מסי, צר לי אבל אני לא כ"כ בקטע של כדורגל, מה שכן, ראיתי את כל המשחקים במונדיאל האחרון,משלב שמינית הגמר, ולא זכור לי שהוא הבריק באופן מיוחד. הורסת מסיבות שכמוני
כשתגיע לכדורסל, דבר איתי

noaxxx

New member
../images/Emo6.gifהיי מיצי../images/Emo141.gif

מקווה שלא התכוונת במובן המילולי 'פצצה'... או שכן?
כי לא יזיק להוריד פצצה אחת על הוילה בכל יום... עד הגמר

עכשיו גם אני קראתי, לואיזה שאפו

ציינת פה אפילו כמה דברים שלא ידעתי ושהספקתי לשכוח. זה נכון ומדויק. איזה מין קשר זה שבו צריכים לתת לך יותר מבנאדם אחד על הראש, איך להתנהג? מסכימה מאוד.

abigl

New member
קראתי, נכון וצודק מה שכתבה, אבל המסקנה - לא !

כולם חושבים שאם קרן זכתה בחסינות היא גם תיקח את המליון, גם הדיירים בבית. הם ואתם שוכחים פרט קטנטן שישפיע על הכל. עכשיו, בשלבים האלה, יתר המשפחות של החברים של איתן ועוד - סימסו כל אחד לעצמו ולבני הזוג ולכן קרן לקחה. בשלבים הסופיים כשיעמדו אחד מול אחד, לאיתן יהיו הצבעות מכל החברים והמשפחות של החברים שלו ובנות זוגם ושל דניאל. כל זה יהפוך את הקערה על פיה ושוב נראה את פשטי הולך ללא המליון. אפילו אני שלא סימסתי אף פעם וכמעט שלא ראיתי את התכנית, אסמס רק לאיתן או חבריו, לפי מי שיישארו ולא לצמד-חמד שקיבל את כל האפשרויות כדי לתאם עמדות. הם חיים להם כבר יומיים בבדידות מזהרת, הכל מלאכותי ומגעיל.

לואיזה7

New member
השאלה אם מערך ההצבעות יהיה אמין בגמר ,

וההפקה לא תמשיך לעשות כרצונה ... יש כל כך הרבה פרצות בתהליך ההצבעות, כפי שאנשים פה בפורום מספרים. האם את מאמינה שבגמר זה יהיה אמין יותר ואמיתי ?

ברור, אני עצמי הצבעתי פעמיים לדניאל במשימה

האחרונה ויכולתי לעשות זאת עוד עשרות פעמים, אם הייתי פנסיונרית חסרת מעש
הפירצה שם ענקית ולכן הכל חארטה.

adiyon2

New member
לי יש הרגשה שלא משנה כמה כסף ומה נצביע

קרן וגב יזכו. מסיבה זו אני לא אסמס אפילו בשקל אחד. חבל על הכסף שלכם. אצביע בוואלה או לדניאל או לאורטל תלוי בסיטואציה

למעלה