שרשור צהרים

הקינאה של החברים המטומטמים של איתן

תרחיק ממנו את המליון אפילו עוד יותר מכפי שהוא רחוק היום. שני הקנאים המתוסכלים אורן ויוני, הכניסו לאיתן לראש שהזוגיות שלו עם דניאל מפריעה להם בבית, קשה להם לראות את האינטימיות שלהם ואת העובדה שאיתן פחות איתם ויותר איתה...(כיתה ד' סטייל) אורן הגדיל לעשות וכינה את דניאל אובססיבית. אז איתן תפס מרחק לדברי דניאל, לא במילים אלא במעשים (כבר יומיים שהם לא כל כך ביחד פיזית) דווקא עכשיו כשקרן וגב מציגים (תרתי) זוגיות צפופה, איתן מתרחק מדניאל כי הוא טיפש שמקשיב לשני הקונילמלים האלה. מקוה שיתעשת, כי הוא יפסיד לא רק את המליון אלא גם את דניאל.

שאפולי

New member
עד כה אורן היה מושלם וחביב הקהל

דעה אחת נגד דניאל והוא כבר "קנאי דוחה נלוז ושות""?

זה לא קשור בדניאל בכלל.

אלא במה שהוא אמר, שדניאל אובססיבית בקשר לאיתן ושהאינטימיות שלהם מוגזמת. (גם אם היה אומר את זה לקרן הייתי מתבאסת עליו כי זה לא עניינו) והכי יפה היה כשדניאל שאלה אותו , אם היה בזוגיות עם אורטל האם היה מעיר את ההערה הזאת, הוא אמר שככל הנראה שלא, אבל הם לא בזוגיות אז הוא לא יכול לדעת ושבכלל מפריע לו שמפריע לו ודקה אחרי רץ להתנצל בפניה, אבל אז חזר שוב על אותה אמירה בפני בן ויוני. הבוקר הוא גם הודה בפני יוני שמפריע לו הזוגיות בבית, זה פוגם בפאן שלו וגם אמר משהו בקשר לזה שזה שבוע אחרון והוא רוצה לבלות יותר עם החברים שלו, בלי טיפת התחשבות בקשר של דניאל ואיתן ובזה שמדובר במשחק שאיתן ודניאל הם הזוג שרץ למליון. בגלל שאני תופסת ממנו גבר חכם שאמור להבין שיש כאן משחק וגם בגלל שהלך וליכלך על החברים שלו בפני גב דעתי עליו שונה היום.

sunflower11

New member
אורן אמר לאיתן שישים לב אם דניאל לא תלותית או

אובססיבית, כבר בשלב מוקדם של הקשר שלהם. עוד לפני שהיו הזוגות האחרים בווילה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם לאורטל הוא סיפר , אחרי ששאלה איך היה בזוגיות בעבר, שאצלו בהתחלה זה רק פאן, פאן, פאן... הבן אדם מחפש להנות ולא עומק .

תקשיבי - בהתחלה התרשמתי ממנו

הזכיר לי את ברוס וויליס האחד והיחיד. פאן פאן פאן? לא נראה לי שהוא יודע איך לעשות פאן.... ועוד אומרים שאיתן צנון... עומק? פחחחחחח

נטלי1013

New member
דניאל פשוט עוטלה על העצבים !!!!!!!!!!!!!!!!!!

די נמאסה עם הרכושנות של הוהערמומיות של הוהמניפולטיבות שלה. די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נטלי1013

New member
דניאל עם הקורבנות שלה נון סטופ נמאסה...

כמה היא תזכיר עוד אתקרן ואורטל כשזה כל כך רחוק ומזמן כבר לא אקטואלי...מיום ליום היא דוחה אותי יותר. יופי לא מספיק מסתבר.

sunflower11

New member
דווקא אורן בחור חכם. הוא נגע בדיוק במה שהכי

מפריע למי שלא אוהב את דניאל. הנידיות והאובססיביות שלה.

זה לא נגמר עד שזה נגמר..אני אסמס

גם בגלל שבאמת מעריכה את הדרך שלה וחושבת שמגיע לה לצאת אם לא מקום ראשון אז מקום שני. וגם כי מאמינה שבסופו של דבר יהיה מהפך, כי כל מי שהיה שאנן עד היום, יתעורר ויצביע, אני למשל לא סימסתי עד עתה ומתכוונת לסמס בגמר. אופטימיות ופסימיות עולה אותה הדבר, מעדיפה להיות אופטימית...

לפי דעתי לדניאל מגיע יותר אמשר לאיתן

איתן 3 חודשים היה צנון, היה במיטה כל הזמן או בבריכה. אם דניאל לא היתה, הוא עוד יותר היה צנון.

צרצרה1

New member
מיצי, ביננו, דניאל ממש לא מציאה בעצמה

היא מאד מאד מאד מרוכזת בעצמה, מאד מתפארת בעצמה וזה גורם לי לבחילה. בגיל שלה לא מתנהגים בילדותיות כמו שהיא מתנהלת. מסיבות של ילדות, מוסיקה של ילדות, עיסוקים שאינם יותר מקניות וכאלה. גם איתה אני לא מוצאת שיש מה לדבר.

היא עדיפה על קרן וגב

אבל אורטל מקום ראשון מגיע לה לזכות אני גם לא מסמסמת, כי ההפקה בטח תחליט מי ינצח

למעלה