שרשור צהרים

anonimit75

New member
לא יאומן איזו דרמה עושים פה משיר שגב שר

הזוי... בסה"כ שר שיר שהוא מכיר מהעבר שלו... גם אם זה לא שיר "שיפי נפש" כמוכם מתחברים אליו, לעשות מזה דראמה ??? נו באמת.... המשחק הזה לוקח אותכם למקומות הזויים ממש...חוסר פרופרוציה משווע !!!! אה, וכשהוא שר שירים איכותיים, אף אחד לא כותב על זה...יש לו הרי זיכרון מעולה לשירים, והוא שר כ"כ הרבה וכ"כ הרבה סגנונות...ברור שעדיף להתמקד בשירים הספציפיים הללו - מה לא תעשו כדי לצייר אותו לא טוב....לא יאומן...

הוא בקיא בכל שירי עופר לוי

וכמובן כל יתר שירי האסירים. קרן מתמוגגת, זה רומנטי בעיניה. אתמול , כששתק סוף סוף היא אמרה לו בקול מתפנק, נו ...תשיר לי עוד שיר........ אני כל הזמן חושבת על אמא שלה שיושבת בבית, צופה בזוועה הזאת ומחפשת מקלט אטומי זמין לעוד שבוע....איזה בושות.

לואיזה7

New member
מה שגב עשה - הוא שר שירים לקרן והנה שיר אחד:

נא לקרוא את השיר כמו שגב שר. הוא שר לה את השיר הזה היום בבוקר, כששכבו על הספה, והיא צחקקה : גורל אכזר עלי נגזר, גורל אכזר עלי גמר, זיכרון מר ממנה נותר, עכשיו אני לבד יושב מאחורי הסורגים, וכל זה בגללך, כי סיפרת לי שקרים, הרחקת אותי מהילדים, בלעדייך אין לי חיים, שישלם לך אלוקים, אשה שטן... (ולשמע מילה זו, קרן הפסיקה אותו ואמרה תוך צחקוק : "גב, די........)

poseidon111

Active member
את בהחלט יכולה להמשיך,אך נראה לי שאת

שוכחת את הנקודה המרכזית.את לא בוחרת במיסטר פרפקט.את בוחרת באדם שנראה לך שהכי קרוב לדיעותייך על כיצד אדם אמור להתנהל.אם יש אחד כזה,והוא מועמד לפרס,הרגישי חופשי.כל אחד וכל אחת שם עשו טעויות.השאלה היא כמה ואיזה.בטעויות אני מתכוון כמובן להתנהגות שלא עולה בקנה אחד עם הנורמות שלך. קרן? גב?

רינתי77

Active member
כיוון שהסטנדרטים שלי גבוהים במידה כזו

שאין באמת בן אנוש העומד בהם (תתפלא, אפילו לא אני..), הייתי מסתפקת בלתת את הפרס למי שעורר את סקרנותי והיה מעניין בעייני. אך שוב, אכזבה קשה! כי כולם שם, כ-ו-ל-ם, משעממים ת'תחת!! אז כלום לאף אחד!

למעלה