שרשור צהרים

sendibar0

New member
כרגע היא אמרה לאורבך

חשבתי על אחרים ולא על עצמי בהתחלה לא התקרבתי אליך כי התחשבתי בקרן

sendibar0

New member
איזה שקרנית דניאל

לא התקרבתי אליך תקופה כי התחשבתי בקרן וואלה?

נטלי1013

New member
דניאל נמאסה כבר- מעוררת גועל

עם הפינוק והרכושנות על איתן. מקווה שיתפכח ויזרוק אותה כמה שיותר מהר. א--מן !

poseidon111

Active member
אני קורא את חילופי הדברים פה ואני מגיע

למסקנה אחת ברורה.אם הדבר החמור ביותר שיש לתומכי אורטל\קרן לומר על איתן זה שהוא ילדותי או אסטרטג בגרוש,אז אני כולי איתן.אם להיות ילדותי זה עוון כל כך גדול אז אני תומך בו.אם לגלגל עיניים ולתמוה מה פתאום הוא מחשב את סיכוייו שבוע לפני הגמר אז אני בעדו. הנימוק הוא פשוט.אין בכך ולא מאומה פחות מיריביו לגמר.פשטי הוא לא ילדותי בהתנהגות?הוא אינפנטיל.פשטי לא עסוק באסטרטגיות מהיום שנכנס לתכנית?אני בטוח שעוד לפני.ההבדל הוא שאיתן הוא בעל נימוס אלמנטרי,אדם שעשה אי אילו דברים בעזרה לאחרים בזמן שמאסטר פשטי ישב וזרק הוראות לאחרים.מה פשטי עשה שמגיע לו הפרס?ברצינות,מעשה אחד לרפואה אני לא יכול לזכור.אומר זאת כך:כל אדם או כל זוג עדיף בעיני על הזוג הדימיוני הזה. קיק,קראתי את דבריך והתרשמתי מכולם.

talibatata

New member
שמעתי את השיחה של איתן ודניאל. לפי דעתי איתן

הוא אדם ישר והגון.

anonimit75

New member
אבל גם גב לא אמר עליהם ולו מילה רעה אחת

נראה שגם גב מסתדר איתם ומחבב אותם,אבל לא מתחבר אליהם ...

הנה בן אומר שהם אמרו שכיף לראות אותם יחד אבל

לא כל הזמן מול הפרצוף שלהם עם הנישוקים . בן מבין את חברו אורן שגם לו זה היה מפריע. זה חבר, כל הכבוד לבן! למרות שגם הוא לא כל כך התאפק במצבו ,אמר שאולי לא צריך לעשות הכל מול פניהם. גם ליהי אומרת שהיא נותנת יותר ספייס ולא ניכנסת להם כל הזמן לחדר. וזה שדניאל לא התחברה לבנות ורק אל איתן, זה הבחירה של דניאל.

talibatata

New member
בן וליהי הם האחרונים אם בכלל שיכולים להעביר

ביקורת על דניאל ואיתן, עדיף שיסתמו, שני הדיבילים חיים בסרט.

רינתי77

Active member
ומי שלא תומך באף אחד..יכול להגיב?

אני אתיחס כאילו התשובה היא חיובית. אלה לא הדברים החמורים ביותר שניתן לומר על מר אורבך. על מר פשטי אני אפילו לא אתחיל, כי קצרה היריעה..איתן הוא ילד קטן ומפונק ויותר גרוע, תפס תחת מהר מאד והתיחס פעמים רבות כאדון האחוזה, נהג בגסות כלפי הבנות( הקטע עם הסנוקר, כגודמה קטנה לרענון הזכרון..) לעג לבחית ליבו אפילו על בורותה בפני אנשים ובחר לעצמו כחברים אנשים שאינם נאמנים לו. שאני אמשיך?

talibatata

New member
ראיתי, ושמעתי, מאוד נחרדתי לשמוע את השיר

וקרן המושפלת ציחקקה זה היה הזוי.

למעלה