שרשור צהרים

צרצרה1

New member
אלוהים, לא פלא שאבא שלו מזלזל בו

כך התרשמתי במפגש ביניהם. איתן כל כך ילדותי שזה פתולוגי. מסכנה או טפשה מי שתקים איתו משפחה. זה כמו להתחתן עם ילד בן ארבע שישאר תמיד תקוע בגיל הזה.

גייל 7

New member
להיפך ... אבל

שהעובדות לא יבלבלו אותך ... אבא שלו אמר לו שהוא מופתע ומתרשם ומתרגש מהדברים שהוא רואה ושומע ממנו .... איתן בחור מקסים, מחונך, אינטיליגנטי, מאושרת האשה שתחלוק איתו את חייו והלוואי שזו תהיה דניאלי

KEEK

Member
יותר גרוע - אני מדמיין את גב חצי מיליון קדימה

איתן באמת דביל וילדותי, אבל הוא נטול רוע. בקושי שיש אצלו אפילו את יצר התחמנות. שיהיה דביל.. אבל לפחות הוא דיי אנושי לסובבים אותו, ואני מקבל ממנו תחושה שהוא באמת מחפש תמיד את הטוב. גב לעומת זאת.. לא יכול לראות אותו כבר. כל האיכס שיכול להיות נמצא בבנאדם אחד. אם עכשיו שאין לו כסף הוא מתנהג כמו איזה שליט, מה יקרה עם חצי מיליון ש"ח?

שאפולי

New member
כל כך....

זה מה שאני מנסה להסביר לאנשים לגבי אורטל וברירת מחדל אורטל לא מעניינת אותי כהוא זה- לא אכפת לי ממנה מבחינתי היא מפלט לא רוצה שקרן גב או איתן יזכו בפרס הזה - לא רוצ!!!!!!!!! אז שתהיה אורטל, שתהיה חן לא אכפת לי.

שלום172

New member
../images/Emo142.gif שאפולי אני מייחל שרק קרן תזכה במיליון

ולא כברירת מחדל להפך כי מתוך הוילה בעיניי מגיע אך ורק לה!

שאפולי

New member
איזה שליט איזה נעלים?

שליט קקאמייקה. למה על מי הוא שולט? קרן? פפפפפפפפ תרשה לי לגחך. קרן כמו עבד שמחפש מרצע. איזה שולט. עצלן כמו איתן, תחמן הרבה יותר וזהו. עבד כי ימלוך- אבל רק בראש של עצמו, יודע מה? אפילו לא הרי רואים שזה בא להסתיר רגש נחיתות ענק- לא שזה מעניין אותי אני במקום קרן מכניסה לו שתי סטירות מצלצלות. מעניין אם בחיים הוא גם כזה.

KEEK

Member
הוא לא חייב להיות באמת שליט בפועל

כדי להרגיש כזה ולהתנהג ככה. והוא לגמרי מתנהג ככה. תביני, הוא חושב רציונלית שהוא שליט ומתנהג אמציונלית ככזה
תראי איך הוא מתהלך בבית כמו טווס רק לו יש חדר פרטי מבשלים לו, מנקים לו הוא לא שוטף או מנקה לעולם, ואף אחד לא מעז להעיר לו ובין לבין יש לו את קרן לשלוט עליה. היא מספקת את שלל הגחמות שלו היטב. הגברים האלה.. אכן מהפח אל הפחת.

KEEK

Member
הוא לא מאושר, את תהיי מאושרת אם

תתעלק עליך אחת כמו קרן? אבל מה זה חודש וחצי של סבל בשביל חצי מיליון ש"ח? בקטנה..

שאפולי

New member
ועם כל זה- הוא נראה לך מאושר?

סתם אפס. האמת- גברים זה מילה גדולה על יושבי הוילה.

רינתי77

Active member
אל תדאגי מותק! את הסטירות הוא על בטוח

יקבל מאמא שלה..וגם איזו בעיטה for good measure...

צרצרה1

New member
אחרי שקרן שכבה עם איתן, היה כתוב באחד

האתרים שהאחים שלה כל כך מרוגזים שהפסיקו לצפות בתכנית. אז מעניין איך הם מגיבים שאחותם מתחננת שגב יגע בה והוא עושה הכל שלא, והיא ממשיכה לנסות לחרמן אותו בכל דרך שהיא יכולה - וחוטפת ממנו רק כאפות? זה יותר מקובל עליהם?

anonimit75

New member
פשש כ"כ הרבה אמוציות קיק

זה בסה"כ ראליטי, משחק, מציאות מדומה . יש פרס של מיליון שקלים... לא רק שאתה מעוות את המציאות ומפרש אותה באופן קיצוני ביותר לכיוון אחד לא מאוזן בכלל... אתה גם נסחף רגשית בשנאה שלך... אף אחד בוילה לא שונא אותו, אז איך אתה לוקח ללב יותר מהם ,אלה שחיים איתו שם? אתה ממש מגזים

שאפולי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יואו זה לא נורצלי, הוא דביל ברמות שאני לא מכירה! ואני מ כ י ר ה ! יואו. תגיד אתה מתאר אותו חצי מיליון קדימה?

צרצרה1

New member
שכחתם את זה שדניאל לכלכה וזלזלה באורטל

מול אורן? כשאמרה לו שהיא "ניסתה" לדבר עם אורטל - אבל "אין עם מי לדבר".... כדבריה. גם כל קרן היא אמרה את זה, דרך אגב. זו התנשאות מוחלטת. התנשאות כאילו היא שיא האיטליגנציה ואורטל שטוחה כמו קרש... ועוד למי היא אמרה את זה? לאורן. גם אטימות וגם התנשאות. אז הכי צודק ואמיתי , ובכלל נכון - מה שאורן אמר לדניאל. לא כקונטרה - אבל דניאל הכי הכי לא צדיקה - אלא מתחסדת.

למעלה