אוסף הלקים שלי

Come Alive

New member
אדומים ../images/Emo141.gif../images/Emo243.gif../images/Emo238.gif../images/Emo58.gif../images/Emo25.gif

משמאל לימין- Zoya- Isla China Glaze- Ruby Pumps Sally Hansen- Geranium Red Creme

Come Alive

New member
חחח תודה! ../images/Emo9.gif

האדום של סאלי הוא הקרם הכי מדהים בעולם.. ועמיד, מושלם פשוט.. לא צריכה אדומים אחרים לדעתי
אחד מכל סוג בעיקרון

Ultra marine

New member
יש בזה משהו,

בשביל מה צריך מעבר לזה? יש צבעים שאני אוהבת את המגוון בהם כמו כחול, סגול, ירוק. אבל אדום? נו, אדום זה אדום.. (אז בשביל מה יש לי 6?!)

Ultra marine

New member
לא יודעת... באמת...

התחלתי דווקא עם ה wicked שהאמת שאני לא אוהבת אותו ולא שמה אותו אף פעם. חוץ מזה הרובי פמפס וה Isla אדום אדום כזה אמיתי צריך אז יש לי גם כזה של OPI יש גם אדום אחד של קרליין שהשארתי מניסיונות הרכישה שלי. הגענו ל 5? לא מזמן רכשתי עוד אחד שאני לא יודעת אם הוא חום-אדום-בורדו-סגול... אבל במידה מסוימת הוא דומה ל wicked עם שימר. למה רכשתי אותו? האמת שאני לא יודעת. בהתחשב בחום בחוץ והקיץ בכלל זאת החלטה מאוד תמוהה גם אם היא נעשה בלילה כשהיה קר בחוץ..

Come Alive

New member
מורוד בהיר מאוד, דרך לבן, ועד לבן-כסוף../images/Emo161.gif

משמאל לימין- Careline 307 משהו לא ברור.. הצבע של זה בכל אופן הוא Milky Pink LeChat F52- Safari Ivory OPI- Time-Less Is More Life 237 Chic 100

Come Alive

New member
צבעים שלא ידעתי איפה לדחוף בהגדרת הצבעים ../images/Emo3.gif

משמאל לימין- Orly- Bon Bon (לבנדר) OPI- Over The Taupe Eve Cosmetics- 95

Come Alive

New member
נכון? לקחתי אותו כי בדיוק רציתי לקנות את

Four Leaf Clover של צ'יינה גלייז והוא ממש דומה!

Ultra marine

New member
אין לי אותו אז אני לא יודעת להשוות

בכל מקרה הוא נראה שווה לגמרי!

Come Alive

New member
צבעים שיש לי ואני לא אוהבת ../images/Emo6.gif

אז הם לא נמצאים על המדף, אלא בקופסא (ביום יום) משמאל לימין- Odem- 6 Chic 57 OPI- Need Sunglasses?

צונית

New member
לא אוהבת את שיק 57??? :-O

הוא מושלם! כמו שאומרים, על טעם וריח....

Come Alive

New member
חח לא בגלל הצבע,

הוא פשוט לא מחזיק עליי, ולא נמרח טוב! הצבע מדהים, אחרי שמצאתי את הצבע הזה חיפשתי בנרות לק מותאם לו בצבע רק יקר יותר, ומצאתי את Isla של זויה!

Come Alive

New member
"אפקטים" בלק ../images/Emo28.gif../images/Emo230.gif

משמאל לימין- Wet N Wild- Kaleidoscope Lorins- 787 (זה לא ורוד על הלק, זה פשוט נצנצים מאוד עדינים) CND Effects- Scarlett Shimmer China Glaze- Matte Magic

Come Alive

New member
"טיפוליים" כאילו ../images/Emo193.gif../images/Emo101.gif

משמאל לימין- Sally Hansen- nailgrowth miracle Seche Restore Nailtek Foundation 2 & Intensive Therapy OPI- Nail Envy- Sensitive and peeling Sally Hansen- Hard As Nails - Natural Tint (אני יודעת שהאחרון לא נועד להיות טיפולי, אבל אצלי הוא היה)

Come Alive

New member
"אוך, ייבשת אותי!" מייבשים ../images/Emo3.gif

משמאל לימין- OPI- Drip Dry Sally Hansen- Dry Kwik Chic מייבש לק Poshe Sally Hansen- Insta Dri

Ultra marine

New member
את לא יכולה ככה לרשום את כולם...

את צריכה להגיד את מי את מעדיפה ולמה!!!

Come Alive

New member
אוווו

חחח מכולם היחיד שאני משתמשת בו כיום זה בטיפות של OPI ככה

למעלה