אוסף הלקים שלי

miriti83

New member
רק תרשי לי להוסיף ../images/Emo13.gif

כששמתי אותן בלי טופ, אלא ישירות על הלק (אחרי ייבוש חלקי שלו כמובן)- הייבוש לא היה משהו. מעל טופ- תוך שתי שניות הכל מושלם. שתדעי

Ultra marine

New member
אין לי את הטיפות אז אני לא יודעת,

אבל בכל מקרה זה נשמע מוזר אם התפקיד של הטיפות לייבש בשביל מה הן צריכות טופ?

miriti83

New member
חשבתי על זה גם

התשובה הכי טובה שיש לי היא שהטופ נועד להחזיק את הלק ליותר זמן והטיפות לא, אז אנ ימבינה את השימוש בטופ וטיפות, אבל לא מבינה למה בלי טופ זה לא עובד כמו שצריך...

Come Alive

New member
גם טופ וגם בייס ../images/Emo9.gif

משמאל לימין- OPI- Start to finish CND- Super Shiney & Stickey Zoya- Anchor & Armor

Come Alive

New member
רק טופ ../images/Emo171.gif

משמאל לימין- Orly- Glosser Sally Hansen- No Chip Acrylic (זה היה אצלי בבית) Mystic Nails

Come Alive

New member
פיצ'יפקעס לקישוטים

מה יש פה: ציפורניים להדבקה עם דבק כבר עליהן (חח זה מחזיק "יופי") מדבקות לשים מעל לק בציפורניים כדי לעשות קישוט, זה גם כאילו 3D אז זה בולט ושבלונה לעשות ציור של פרפר עם לק רגיל לבנות שלא יודעות לצייר לעצמן על הציפורניים בשום צורה ודרך

Come Alive

New member
אביזרים (שיוף והסרה) ../images/Emo23.gif

מה יש לנו פה.. מסיר לק רנדומלי שאני לא משתמשת בו כי הוא נראה כמו דבק
(אמא שלי קנתה בחצי חינם משום מה) מסיר לק של לייף עם אצטון (משתמשת רק כשממש לא הולך לי כלום בהסרה) מסיר לק של אורלי בשתי הגרסאות שלו- בקבוק וקופסה עם ספוג
יש לי יותר פצירות רגילות ממה שיש פה, אני מקבלת איזה 3 עם כל הזמנה שאני עושה מאיביי אז זה מטורף, אבל זה מסתובב בבית כדי שתמיד יהיה בכל חדר שאצטרך בו בדיוק
אז כן, פצירות ושני באפרים עם כמה צדדים.. הגדול של רבלון כמו שאתם רואים.. והוא מגניב לגמרי, יש בו הכל, באפר, פצירה, ו4 צדדים.. והקטן לא יודעת מאיפה, לקחתי לאמא שלי, ראיתי את זה בשקית קטנה עוד עטוף לא נגעו בזה ומיד לקחתי.. זה מעולה גם כן, 3 צדדים, לא כתוב מה מתי אבל זה די מובן

Come Alive

New member
וזהו! ../images/Emo9.gif

מעט יחסית, אני יודעת, אבל לא ידעתי למרוח לק בעצמי אפילו לא על היד החלשה שלי עד נובמבר האחרון
חח סתם בלי תירוצים! בכל אופן, התמונות באיכות הרבה יותר גבוהה כשפותחים אותן.. לא מובן לי למה בקטן זה כזה מטושטש ואומלל
זהו! אני חייבת לעוף עכשיו אני מאחרתתתתתת

Come Alive

New member
אה שכחתי לגמרי!

יש לי גם את הדבר הזה של שול של הפדיקור! איך שכחתי מזה
לא משנה, אז שתדעו

למעלה