אוסף הלקים שלי

תולי01

New member
אוסף מהמם ../images/Emo99.gif

צבעוני, מגוון וכיפי
תודה רבה ששיתפת וצילמת את הכל, נהניתי מאוד

iefrat

New member
יש לך טעם וסגנון

אף פעם לא חשבתי על זה שגם פציורת משייפים ושאאר אביזרים זה "שייך" לאוסף. כל הכבוד על הסבלנות והתמונות!!!

sHiR TaDmOr

New member
איזה צבעיםםםםםם !

אחלה אוסף, סחטיין D: שתי שאלות לי אלייך
1.אפיה קנית את האציטון של אורלי? אני חושבת שעומד להיגמר לי האצטון בקופסה ולא ממש יודעת אם כדאי לשים אצטון של חברה אחרת. 2.איך המשקם של שול לרגליים? אשמח לדעת D:

Come Alive

New member
תודה רבהההה ../images/Emo9.gif

1. ב"אפריל", ונראה לי שראיתי גם בכמה סניפים של סופר פארם בעברי 2. אממ, סבבה כזה, לא לפה ולא לשם, לא יודעת אם שווה את המעט כסף הזה בכל אופן.. כ"משקם" זה לא ממש פועל, זה פשוט כזה.. את יודעת, לק שקוף. משהו כזה.

foggy night

New member
אהבתי את האוסף שלך

אני רק שאלה - עם הצהוב ניאון של לה צ'אט את הולכת? יש לי כל מיני זוהרים (כתומים, ורודים) אבל עם דבר כזה אני מתקשה לראות את עצמי... יש לך אוסף מאוד משובח, ואני לא מאמינה לך שלא תגדילי אותו

Come Alive

New member
תודה רבה |מסמיקה| ../images/Emo9.gif

בקשר לצהוב נאון.. לא , עוד לא יצא לי.. ניסיתי לשים אותו עליי והורדתי אותו, אבל זה קטע שחוויתי גם עם עוד לקים כבר.. אני מחכה לראות מה יקרה איתי.. בדר"כ אני פשוט פתאום נכנסת לקטע שזהו אני חייבת צבע מסויים על הציפורניים, אז אני מחכה שזה יהיה עם הצהוב נאון. זה בטח יהיה.... כשקניתי את זה השיחה שלי עם עצמי הייתה כזה- אני לא אשים את זה אף פעם אבל.. מתי אני אהיה עם זה? ואז אמרתי לעצמי שזה גם ככה זול, ובא לי לקנות, ומקסימום לא

סקרמנטה

New member
../images/Emo57.gif בכלל לא הרבה לקים, בכלל לא ../images/Emo6.gif

בלי עין הרע, יש לך חתיכת אוסף רציני! מקווה שאת מספיקה להינות מכולם :) בהחלט ממש יפים אחד אחד. טוב שהטרחנו אותך לצלם ולהעלות
תודה על השיתוף!

למעלה