לכי תסבירי את זה למנהלת הבנק שלי אני כל פעם אומרת לו "אבל לא היתה לי ברירה , זו דנרה מדרדרת אותי "
נ ניצ ובוב New member 21/9/10 #19 לכי תסבירי את זה למנהלת הבנק שלי ../images/Emo6.gif אני כל פעם אומרת לו "אבל לא היתה לי ברירה , זו דנרה מדרדרת אותי "
לכי תסבירי את זה למנהלת הבנק שלי ../images/Emo6.gif אני כל פעם אומרת לו "אבל לא היתה לי ברירה , זו דנרה מדרדרת אותי "
D danra New member 21/9/10 #20 עכשיו אני מבינה למה חיפשו אותי מהבנק...../images/Emo70.gif רצו לעשות לי שיחת נזיפה בגללך...
נ ניצ ובוב New member 21/9/10 #21 כן , לקחתי דף ועט מה הכתובת למשלוח חשבוניות ? בעלי ישמח להוסיף כמה משלו מחלת הקניות הזו היא בלתי נשלטת....
כן , לקחתי דף ועט מה הכתובת למשלוח חשבוניות ? בעלי ישמח להוסיף כמה משלו מחלת הקניות הזו היא בלתי נשלטת....
D danra New member 21/9/10 #22 ../images/Emo6.gif לא צריך כתובת... פשוט שימי את החשבונית בתיבת הדואר, הדואר מזהה שכל חשבונית בתחום הזה מועברת אלי אוטומטית... לפחות אני לוקחת אחריות...
../images/Emo6.gif לא צריך כתובת... פשוט שימי את החשבונית בתיבת הדואר, הדואר מזהה שכל חשבונית בתחום הזה מועברת אלי אוטומטית... לפחות אני לוקחת אחריות...
S Strange Little Girl New member 21/9/10 #37 מהמם! אפשר לשאול מאיפה הזמנת? קצת חדש לי עניין ההזמנות באינטרנט...
B b o t t e n New member 21/9/10 #43 פעם ראשונה שאני אומדת את אורך אצבעותייך המרלן דיטריכיות איזו יד נשית ואצילית.
D danra New member 22/9/10 #61 ../images/Emo9.gif מחכה לסווטצ'! אולי את תצליחי לתפוס את הגוון האמיתי שלו בתמונה.