אני אנסה אבל אני די גרועה בלתפוס גוונים
י יפעת שחף New member 23/9/10 #72 מעלף../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif יש לי אותו גם והוא אחד המדהימים
M mayane21 New member 21/9/10 #3 להיום 267 של ש'יק כפי שעדכנתי בבלוג ולחג.... מתכננת משהו מיוחד יותר.
U Ultra marine New member 21/9/10 #27 מקסים!!! ממש אהבתי! זה מזכיר לי את watermelon של דנרה, אהם של אסי אהבתי שהוא לא "סתם ורוד" (אני מפתיעה את עצמי הרבה יותר מידי לאחרונה..)
מקסים!!! ממש אהבתי! זה מזכיר לי את watermelon של דנרה, אהם של אסי אהבתי שהוא לא "סתם ורוד" (אני מפתיעה את עצמי הרבה יותר מידי לאחרונה..)
D danra New member 21/9/10 #40 בובה....../images/Emo2.gif הוא לא דומה לווטרמלון בכלל. תראי. אבל שמחה שאני עוברת לך בראש
U Ultra marine New member 22/9/10 #50 בראש שלי יש את ה"סווץ'" שלך אחרי איזו הופעה לא זוכרת של מי ושל מה. כשאת מחזיקה כוכב ביד.
D danra New member 22/9/10 #55 ../images/Emo22.gif כל הכבוד, איזה ראש יש לך! זו התמונה, ועדיין אפשר לראות שהוא לא דומה
D danra New member 22/9/10 #59 ../images/Emo67.gif../images/Emo163.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
נ ניצ ובוב New member 21/9/10 #9 לי נשברה ציפורן ../images/Emo10.gif אז אני מניחה שאחפש משהו ניודי של שיק למרוח כדי שלא יבלוט יותר מדי. ואם בכל זאת אני אחליט להשתגע אז את 358 ההורס של קרליין .
לי נשברה ציפורן ../images/Emo10.gif אז אני מניחה שאחפש משהו ניודי של שיק למרוח כדי שלא יבלוט יותר מדי. ואם בכל זאת אני אחליט להשתגע אז את 358 ההורס של קרליין .