ORLY- OLD SCHOOL ORANGE מקווה להסוויטצ' אותו בקרוב אבל הוא מהמם
C Camden New member 22/9/10 #48 דווקא אותו ממש לא אהבתי הטורקיז מאותה קולקציה לעומת זאת- מדהים! המריחה שלו הייתה לך בסדר? דרך אגב, אם מישהי מעוניינת בלק אני אשמח להחליף אותו....
דווקא אותו ממש לא אהבתי הטורקיז מאותה קולקציה לעומת זאת- מדהים! המריחה שלו הייתה לך בסדר? דרך אגב, אם מישהי מעוניינת בלק אני אשמח להחליף אותו....
פ פיבי הרטי New member 22/9/10 #53 מהטורקיז קצת התאכזבתי עד כמה שאני יכולה להתאכזב מהצבע המדהים הזה הורוד ממש מקסים ותותי לדעתי והסגול הכי מהמם
מהטורקיז קצת התאכזבתי עד כמה שאני יכולה להתאכזב מהצבע המדהים הזה הורוד ממש מקסים ותותי לדעתי והסגול הכי מהמם
נ נופ ר New member 22/9/10 #49 שמתי אותו ברגליים מדליק! אני גם אוהבת אותו על הידיים רק שאצלי נהיו מלא בועות אין לי מושג למה זה קרה לי גם עם הסגול מאותה קולקציה (ברגליים לא נהיו לי בועות, נראה לי שזה קשור לשומניות של הציפורניים)
שמתי אותו ברגליים מדליק! אני גם אוהבת אותו על הידיים רק שאצלי נהיו מלא בועות אין לי מושג למה זה קרה לי גם עם הסגול מאותה קולקציה (ברגליים לא נהיו לי בועות, נראה לי שזה קשור לשומניות של הציפורניים)
E edenable New member 22/9/10 #54 גם לי זה קרה .. עם המחזק של סאלי הנסן שאני משתמשת בו בתור בסיס תמיד. אחרי שאני עוברת חצי בקבוק הוא נהיה סמיך יותר - ואז באמת יש בועות. באסה
גם לי זה קרה .. עם המחזק של סאלי הנסן שאני משתמשת בו בתור בסיס תמיד. אחרי שאני עוברת חצי בקבוק הוא נהיה סמיך יותר - ואז באמת יש בועות. באסה
ס סקרמנטה New member 22/9/10 #51 ב"נ, את 311 של שיק. אדום ורדרד פנינתי תמונות בבלוג שלי (שכבר אין לי זמן בשבילו...): http://mint-colored-nails.blogspot.com/2010/02/chic-no-311-creamy-pinkish-red.html חג שמח וגמר חתימה טובה
ב"נ, את 311 של שיק. אדום ורדרד פנינתי תמונות בבלוג שלי (שכבר אין לי זמן בשבילו...): http://mint-colored-nails.blogspot.com/2010/02/chic-no-311-creamy-pinkish-red.html חג שמח וגמר חתימה טובה
א אנטיבקטריאלית New member 22/9/10 #56 חזרתי הביתה לרבעו"ש מבורך ולכן אני ארשה לעצמי לשים לק! ונראה לי שאני אלך על איזה ורוד יפה. בא לי ורוד שיהיה חג שמח ומאושר לכולם!
חזרתי הביתה לרבעו"ש מבורך ולכן אני ארשה לעצמי לשים לק! ונראה לי שאני אלך על איזה ורוד יפה. בא לי ורוד שיהיה חג שמח ומאושר לכולם!
L LINKING5 New member 22/9/10 #62 ואוו אהבתי , זה השחור של konad או סתם שחור ואם כן איזה? החותמת יצאה ממש ברורה
P PeachGirl New member 22/9/10 #64 הייתי עם שיק 306 אבל אין בינינו כימיה- אז הוא ירד. נראה מה נשים עכשיו
R RUTHIE1 New member 23/9/10 #75 OPI - DIVA OF GENEVA שנרכשה מ... "מה בבקבוק" המקסימה. פורמולה מושלמת כצפוי...והצבע אולי לא חדיש אבל אחד מהגוונים שתמיד אוהב. מקווה שיחזיק עליי יותר ממה שרוב ה-OPI מחזיקים (יומיים ) - אולי בזכות הטופ החדש של CND...
OPI - DIVA OF GENEVA שנרכשה מ... "מה בבקבוק" המקסימה. פורמולה מושלמת כצפוי...והצבע אולי לא חדיש אבל אחד מהגוונים שתמיד אוהב. מקווה שיחזיק עליי יותר ממה שרוב ה-OPI מחזיקים (יומיים ) - אולי בזכות הטופ החדש של CND...