החוליה החלשה

X יו יו S

New member
../images/Emo68.gif החוליה החלשה ../images/Emo68.gif

קלי פיקלר עפה ג'וליאן האף קבילה חסינות שאניה טווין ליאן ריימס מירנדה למברט מרטינה מקברייד קרי אנדרווד טיילור סוויפט הילרי סקוט (הסולנית של ליידי אנטבלום) ג'ניפר נטלס (הסולנית של שוגרלנד) קימברלי פרי (הסולנית של דה בנד פרי)

X יו יו S

New member
חשבתי בגלל שהעיפו את קלי

והתבאסתי בשבילך וגם על עצמי שלא חכיתי מספיק עד שתצביעי

blah blah story

New member
../images/Emo128.gifטיילור סוויפט../images/Emo128.gif ../images/Emo127.gifשאניה טווין../images/Emo127.gif

ואו...זה הפך להיות קשה.

X יו יו S

New member
../images/Emo123.gifאני מבטלת את המשחק

עד שחשבתי שלפחות פה
תזכי מה שאני רוצה
אני שומעת זמירות חדשות

LeAnnDylan

Well-known member
את מודעת לזה שאת לא אמורה לפתוח משחק כדי

שמי שאת רוצה יזכה. למרות שאם את רוצה שליאן תזכה אני יכולה לסדר את זה
דבר שני אני יכולה לסדר לך את סדר הנשים שלי עכשיו מהיפה ביותר להכי פחות מושכת ואז באמת שהשרשור הזה מיותר

LeAnnDylan

Well-known member
הנה תמונות של כולן

שורה ראשונה (מימין לשמאל) - שאניה טווין, מירנדה למברט, קרי אנדרווד. שורה שניה (מימין לשמאל) - ג'ניפר נטלס, מרטינה מקברייד, קימברלי פרי. שורה שלישית (מימין לשמאל) - קלי פיקלר, ליאן ריימס, ג'וליאן האף. שורה רביעית (מימין לשמאל) - טיילור סוויפט, הילרי סקוט. אני יודעת ששמתי את קרי בלייב ולא פוטושופ אבל זה כי היא יפה יותר בלייב. השתדלתי לקחת תמונה נורמלית של כל אחת.

LeAnnDylan

Well-known member
האמת שבדר"כ יש בה משהו שקצת מזכיר את מישל

אבל דווקא בתמונה הזו אני לא רואה את הדימיון

X יו יו S

New member
../images/Emo12.gifבפוטושופ?

אני בכלל לא שמה לב לבד לדברים כאלה (לא צינית) בת כמה מירנדה למברט ? יש לה פרצוף של ילדה קטנה אז זה לא יפה בעיני זאת ממש תמונה לא מוצלחת של קלי פיקלר שונאת שיער פלטינה שפתיים גם לא משהו ולאן הגבה הימנית הולכת שוב יודעת שרק תמונה והיא בטח יש לה תמונה טובה יותר ג'וליאן האף מה זה הריסים אלו ? צבע של עיינים מאוד יפה אבל שאני מתסכלת עליהם ואחר כך על של ליאן אני מעדיפה את של ליאן בכללי היא נראת בת של אוליגרך לא שיש בזה משהו רע כאן זה נראה לי רע וסחתיין על הילרי לא זהיתי אותה בכלל בלי "פול" נפל לה שעון על האוזן אבל תמונה מאוד מוצלחת שלה את קרי וטיילור אני מכירה אבל גם הן לא יותר יפות בעיני מליאן בכלל זה בטח ככה שלא אובייקטים אבל היא ממש מנצנצת לי מכולם

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif כפרעליך^^

פיקלר לא כזו יפה וזו תמונה חמודה שלה. אין לה הרבה יותר מוצלחות ממנה. התמונה של כולן הייתה באיכות PNG אבל היא הייתה גדולה מידי לתפוז אז נאלצתי להעביר לJPG מה שהפך את התמונה לקטנה יותר ובאיכות גרועה בגלל זה התמונות לא ממש ברורות ונעלמות לך גבות וכאלה... ג'וליאן האף הרבה יותר יפה אבל זו סתם תמונה ראשונה שהופיעה לי בגוגל וכיוון שכשזה מגיע אליה אני משוחדת היא נראית לי מהממת תמיד. הריסים אגב זו מן הסתם מסקרה מאריכה. זה מאוד יפה אבל רחוק מלהיות אמיתי. מירנדה תהיה בת 28 עוד חודש. הפנים הצעירות שלה זה הדבר הכי יפה בעיניי. יש לה פנים מלאכיות . בגלל זה אני פחות אוהבת את היופי שלה לאחרונה כי היא מתלבשת כמו סלאט ויחד עם הפנים שלה זה לא הולך. מעדיפה אותה כטומבוי קאוגירלית כזו.

X יו יו S

New member
רגע מה דירוג שלך?

שלושתם יותר יפות מליאן או לא? וואו 28 לא הייתי נותנת לה 16 ו

היא כתבה את הדירוג שלה בהודעה למטה

מעתיקה לך: "הנה הדירוג שלי: 1. מרטינה. 2. ג'וליאן. 3. הילרי. 4. מירנדה. 5. ג'ניפר. 6. שאניה. 7. ליאן. 8. קרי. 9. טיילור. 10. קימברלי."

LeAnnDylan

Well-known member
אגב התכוונתי לכתוב פוטושוטס ולא פוטושופ

למרות שמן הסתם בפוטושוטס עושים גם פוטושופ.

למעלה