החוליה החלשה

פוטושופ= תוכנה לעיצוב

בדר"כ משתמשים בה כדי "לסדר" תמונות. מחליקים קמטים ומתקנים שאר פגמי עור. אפשר להוסיף איפור וכאלה ובעיקרון להפוך מישהי מכוערת ליפה
(יש פורום כזה בתפוז נראה לי קוראים לו ריטוש תמונות. כנסי ותראי שם תמונות של לפני ואחרי פוטושופ) פוטושוטס= צילומי אופנה.

X יו יו S

New member
אוקי

בטח בשום מקום אין תמונות רגילות של בנות נכון? מעניין אותי לדעת כמה זה משפיע נגיד מרטינה אז שחפשתי איזה תמונה שלה בגוגל היו שם תמונות ממש שהייתי בשוק מתמונות

בטח שיש תמונות רגילות

כל תמונה שהיא לא חלק מסאשן צילום היא "רגילה" אולי את מתכוונת לתמונות בלי איפור אבל לפעמים גם עם איפור ותמונה באיכות גבוהה, ניתן לראות פגמי עור. לרוב, כשאת יפה זה לא נוראי. נגיד במקרה של מרטינה מקברייד, היא בת 45 ויש לה עור שבנות 20 היו מתות שיהיה להן ככה שגם במקרה שלה הייתי במקום דילן שמה תמונה שלה "לייב" מאיזה שטיח אדום או משהו.

X יו יו S

New member
אולי

תמונות רגילות שלה יפות ושמנסים להנדס אותה היא נראה פחות מוצלח

../images/Emo45.gif גם חושבת

אם כי בגלל שהיא זמרת המון שנים גם איכות המעצבים הדיגיטלים משתנה. פוטושופים מלפניי 10 שנים ויותר נראים רע בהשוואה לפוטושופים היום. מה שכן, מרטינה תמיד נראית טוב יותר בלי פוטושופ. היא יפייפיה טבעית.

X יו יו S

New member
ד"א

תמיד שאני רואה את הכינוי שלך אני נזכרת בשיר של מדונה אבל אולי עכשיו שאני קצת מכירה שירים מקאנטרי תזכירי לי על איזה שיר באמת מדובר

LeAnnDylan

Well-known member
היא רצתה שליאן תזכה

היא נזפה בי איפשהו למטה על זה שאני לא חושבת שליאן היא הכי יפה מבין מי שנותרו וחששה שמא היא לא תזכה במשחק...

blah blah story

New member
לפחות את כנה ../images/Emo3.gif

לכל אחד יש טעם שונה - מי שאני חושבת שהיא הכי יפה - זה לא אומר שאחרים חושבים ככה (למרות שכולנו חושבים ששאניה הכי יפה
)

LeAnnDylan

Well-known member
לא אנחנו לא../images/Emo3.gif

הנה הדירוג שלי: 1. מרטינה. 2. ג'וליאן. 3. הילרי. 4. מירנדה. 5. ג'ניפר. 6. שאניה. 7. ליאן. 8. קרי. 9. טיילור. 10. קימברלי.

LeAnnDylan

Well-known member
ממממ

באופן אוניברסלי כן. אבל יש בהילרי משהו מיוחד. היא לא יפה באופן אבסולוטי כזה. יש לה חן מסוים שצריך ממש לאהוב כדי להבין את היופי שלה. מה גם שלאחרונה שאניה והתספורות המכוערות שלה, לא נראית במיטבה
זה מן משבר אמצע החיים של הקשישות בעולם הקאנטרי. למרטינה היה שלב כזה ועכשיו תורה של שאניה. רק שלא תעשה נטליי מיננס או משהו ><

גם אני רוצה גם אני רוצה גם אני רוצה!!

הנה הדירוג שלי: 1. ליאן. כפרות!!! 2. מרטינה 3. מירנדה 4. ג'וליאן האף 5. ג'ניפר נטלס 6. שאניה 7. הילרי 8. קרי 9. טיילור 10. קימברלי. אגב אין את פיית' היל ונטלי מיינס אהובותיי
הן בטוח היו מתברגות גבוה
כנ"ל משמש מקנטייר וטרשת עורקים המעלפות!

שרה נתניהו../images/Emo5.gif מתברגת גבוה../images/Emo5.gif

והלו! לא שמים את שבץ מוחי ומשמש באותו משפט. זה לא תקין תחבירית.

למעלה